bazár, predaj, inzercia, predám

Bosh nivelák

Kategória: Stavebné stroje

Ponúkam na predaj nivelak statív značky Bosh
Bosh nivelák
Podobné inzeráty
Samonivelačný laser krizovy 3D (12 liniovy) laser - NOVY
Predám úplne nový 12 líniový (krizový) / čiarový laser, krížový nivelák DEKO aj s príslušenstvom. Parametre: - zelene svetlo, lepsie viditelne oproti cervenemu - moznost prepinat vodorovne a zvisle luce (3x360°) - samonivelizacia uz do 3s - moznost uhlov - presnost cca. 1mm/6m - vode odolny , IP54 - nabijatelna bateria, vydrz cca.5 hodin - nabijacka - ochranne okuliare Balenie: - prístroj nivelak / laser, - púzdro - nabíjačka - okuliare - otočný podstavec - magnetický držiak - kovová základňa - užívateľský manuál Vsetko nove a nepouzite. Posielam aj na dobierku kurierom +10.-EUR.
Nivelak - Rotacny laser - Zaruka 2roky- novy
Predam rotacny laser (nivelak) s cervenym alebo zelenym lucom a s komplet vybavenim v peknom kufriku. Novy a hned k odberu, do 24 hodin. Od Slovenskeho dodavatela so zarukou. (horizontálna /vertikálna poloha, spády -+5 stupnov,4 rýchlosti tocenia,otacanie hlavy 10°,45°,90°,180° stupnov,pracovna vzdialenost 500m, vydrz baterie cca. 20 hodin,zaruka, servis,nahradne diely,navod v SK ) V kufriku je : - rotacny laser - externy prijimac - drziak na latu - nabijacka - ochranne okuliare - kluce od kufrika - navod SK Pridam aj stativ(trojnozka) a latu +70.-EUR Zeleny luc +40.-EUR Posielam aj na dobierku +10.-EUR
Nivelak PRM15
Na predaj Laserovy prijimač prm15 pre vykopove prace, pouzity max asi tak 3x, prijimač sa upevni na bager, treba mat laserovy nivelak, povodna cena 2300€ v Kufriku je: -prijimač PRM15 -adapter na nabijanie -držiak na prijimač
Nivelak leica
Predam nivelak leica n720 komplet Pri rychlom jednani dohoda Pisat sms
Nivelačný prístroj Leica NA 720
Predám použitý funkčný Nivelačný prístroj Leica NA 720 v kufríku za super cenu. Odber osobne v PD. Nový môžete kúpiť za 645,-€. Všetky komponenty tejto série švajčiarskych nivelákov Leica sú vyrábané v najvyššej kvalite na trhu, vďaka čomu mnohí zákazníci používajú nivelák Leica NA720 bez problémov aj viac ako 10 rokov.
Rotacny laser - nivelacny pristroj - zaruka SK + doklad
ODOSIELAM DO 24 HODIN. NAJLACNEJSIE NA SLOVENSKU. ZARUKA. Predam rotacny laser (nivelak) s cervenym lucom a s komplet vybavenim v kufriku. Nivelacny pristroj je novy a nepouzity. Nakalibrovany. Vhodny na kazdu stavbu. Vyborna pomoc pri urovnavani terenu. Pre mini bagre moznost dokupit dalsie externe prijimace. Zakladne paramerte: horizontálna /vertikálna poloha spády -+5 stupnov 4 rýchlosti tocenia otacanie hlavy 10°,45°,90°,180° stupnov pracovna vzdialenost 500m vydrz baterie cca. 20 hodin nabity na 100% do 7 hodin zaruka na SK, servis nahradne diely navod v SK V kufriku je : - rotacny laser - externy prijimac - drziak na latu - nabijacka - ochranne okuliare - kluce od kufrika - navod SK Viac fotiek na poziadanie alebo webovej stranke, spokojnost zarucena. Viac ako 8 rocne skusenosti s tymito strojmi. Slovensky predajca s vlastnou znackou a overenou kvalitou a garanciou zaruky. Poradim aj s opravou alebo servisom alebo aj s nahradnymi dielmi.Vsetko skladom. AKCIA - Pribalim aj statív(trojnozku) a latu +70.-EUR Komplet sada potom za 309.-EUR. Viem dodat aj zo zelenym lucom +40.-EUR = lepsia viditelnost v interieroch Digitalny externy prijimac co ukazuje odchylku aj v milimetroch za doplatok +145.-EUR. Dobierka +10.-EUR Doklad na poziadanie.