bazár, predaj, inzercia, predám

Botník s vešiakom a zrkadlom

Kategória: Skrine

Predám botníkovú zostavu do predsiene v dobrom stave, farba biela/dub o rozmeroch:

botník- 98x95x36 (VxŠxH) cm
vešiak- 195,4x50x 28,5- polička (VxŠxH)cm
zdrkadlo - 68x95x2,1 cm

cena za celu zostavu 150€

linky na produkt:
Botník s vešiakom a zrkadlom
Podobné inzeráty
Skrinka s vešiakom do predsiene
Predám zachovalu skrínku ( botnik ) s vešiakom . Všetky informácie vrátane farby a rozmerov na fotke .
skrinka plus botnikova skrinka s vesiakom
predam botnikovu skrinku s vesiakom + skrinku dve casti dolna skrinka plus zastena s polickou a vesiakmi rozmer sirka 60cm hlbka 36cm vyska skrinky 47cm plus 148,5cm druha skrinka je vysoka a uzka s polickami osobny odber v Ziline
Roldor skriňa, botník, vešiaková stena
Predám nábytok vhodný do dlhej chodby - roldor, dlhy botník, vešiaková skriňa. Používaný 10 rokov no stále v dobrom stave, bez poškodení . Rozmery: Roldor - 276x210x42 cm - cena 100€ Botník - 277x55,5x42 cm - cena 80€ Vešiaková stena - 70,5x155 cm - cena 40€ Predaj možný spolu alebo samostatne. Len osobný odber SC.
Botnik Akron
Botník "Akron" je mimoriadne dekoratívny kus nábytku do predsiene alebo spálne. Romantický nádych vyžaruje vďaka motívu potlačenému na prednej strane, ktorý tvoria motýle, kvety a nápisy. Vzhľad je zdôraznený vintage efektom Úložný nábytok s tromi chlopňami zaujme aj funkčnou pridanou hodnotou: Ponúka priestor až pre 9 párov topánok do veľkosti topánok 43. Romanticky obohacuje domov: botník "Akron". Materiál: Horná časť: zvonček strom (tomentosa) Farba: biely vzor: Monochromatický Široká: 60 cm výška: 118 cm Hĺbka: 25 cm v ponuky aj menší + vesiak
Botník
Predám vyklápacie botníky Drevona Rea 3R ( rozmery a info tu: ) vo farbe wenge a navarra. Sú zmontované, preto predaj len osobným odberom, nerozoberám to (montáž bola hrozná). Nepoužité, len zložené. Nesadla mi veľkosť, myslela som, že budú väčšie. Cena spolu 200 €.
Šatníková skriňa s posuvnými dverami a zrkadlom Ernie, Biela
Predám šatníkovú skriňu s posuvnými dverami a zrkadlom Ernie, Biela z Mobelixu (šírka/výška/hĺbka: 270/210/65 cm). Skriňa je v zachovalom stave, málo používaná, kupovaná pred rokom v Mobelixe ( Skriňa má prídavné police, bez známok používania okrem výrezu na zadnej strane pre zásuvku. Po dohode viem pomôcť s rozmontovaním skrine.