bazár, predaj, inzercia, predám

Box gelový ochranný - 38x30x26mm - Pascal 2

Kategória: Ostatné drobné

Predám 2 balenia Box gelový ochranný IP X8 - 38x30x26mm - Pascal 2

Popis produktu:
• Netoxický gél bez dátumu expirácie,
• rozoberateľný spoj,
• krytie až IP X8.

Ochranné gélové boxy rady GEL BOX LINE sú určené pre vytvorenie bezpečného spoju vodičov, ktoré dosahuje krytie až IP X8 (možnosť spoj ponoriť aj dlhodobo pod vodu). Ochranné boxy sú navrhnuté tak, aby pasovali pre všetky najpoužívanejšie svorky na trhu.

Použitý gél je netoxický, bez dátumu expirácie a po uzatvorení je spoj možné otvoriť, rozobrať a gélový box opätovne použiť.

Technická špecifikácia:
Kategória: ochranný gélový box
Dodávané so svorkou: nie
Max. prevádzková teplota: 90 °C
Rozmer: 36 x 37 x 26 mm
Krytie: IP X8
Výrobca: RAYTECH

Nové, nerozbalené, nepoužité, 2 ks v balení. Cena: 3€ /balenie
Box gelový ochranný - 38x30x26mm - Pascal 2
Podobné inzeráty
Box gelový ochranný 30x38x26mm - Watt 2
Predám 2 balenia Box gelový ochranný 30x38x26mm - Watt 2 Popis produktu: • Netoxický gél bez dátumu expirácie, • rozoberateľný spoj, • krytie až IP X8. Ochranné gélové boxy rady GEL BOX LINE sú určené pre vytvorenie bezpečného spoju vodičov, ktoré dosahuje krytie až IP X8 (možnosť spoj ponoriť aj dlhodobo pod vodu). Ochranné boxy sú navrhnuté tak, aby pasovali pre všetky najpoužívanejšie svorky na trhu. Použitý gél je netoxický, bez dátumu expirácie a po uzatvorení je spoj možné otvoriť, rozobrať a gélový box opätovne použiť. Technická špecifikácia: Kategória: ochranný gélový box Dodávané so svorkou: nie Max. prevádzková teplota: 90 °C Rozmer: 30 x 42 x 26 mm Krytie: IP X8 Výrobca: RAYTECH Nový, nepoužitý, zabalený, 2ks v balení. Cena 3 €/bal.
gélový obal / ochranné sklo na tablet Lenovo M10
gélový obal + ochranné sklo tablet Lenovo M10 predám gélový obal + ochranné sklo na tablet LENOVO M10 - verzia TB-X505/605 10,1" (nie M10 plus, ani M10 HD). cena dokopy sú 4 eurá email : marekkasman@
Predam EATON Protection Box 1 FR, 1 výstup 16 A
Predam EATON Protection Box 1 FR, 1 výstup 16 A Prepäťová ochrana – male konektor 1× vidlica typu E, female konektor 1× zásuvka typu E, kapacita rázovej energie 860 J, LED indikácia a detské ochranné kryty až 16 A Kupovana na ALZE, plne funkcna. Kupovana 28.03.2022 zaruka 24 mesiacov (28.03.2024 ) Krabicku nemam, fakturu mam
Multifunkčný automatický UV sterilizačný/dezinfekčný box
Na predaj multifunkčný automatický UV sterilizačný/dezinfekčný box. ✅Stav Produktu: Nový, otestovaný. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou. - farba: biela, - životnosť: až 20 000hod., - 99.99% dezinfekcia baktérií, - antivírusový účinok, - čas dezinfekcie: 3min., - UV lampa: 2x, - hmotnosť boxu: 264g., - vhodné na rúška, mobily, hodinky, peňaženky, atď., - viac info: foto, fotký sú aj na ďalšej strane. Balenie obsahuje: Multifunkčný automatický UV sterilizačný/dezinfekčný box, napájací kábel, manuál, originálna krabica. Osobný odber je možný, bývam medzi Košicami a Prešovom. Alebo pošlem poštou - poštovné hradí adresát. Pri odosielaní poštou platba vopred na účet, na dobierku neposielam. Kontaktovať emailom/WhatsApp/SMS, poprípade volať. Inzerát je aktuálny do zmazania. Kliknutím na meno si zobrazíte ďalšie moje inzeráty. Zákaz kopírovania textu inzerátu ! ✅Stav Produktu: Nový, otestovaný. ✅100% funkčnosť. ✅Pri odosielaní poštou odoslanie v rovnaký deň prijatia platby na účet alebo najbližší pracovný deň. Sledovacie číslo vždy poskytnuté. ✅Osobný odber možný v priebehu pár hodín po kontaktovaní alebo dohodou.
Set top box MAXXO HD DVB-T2 - nepoužívaný (rozbalený)
Predám set-top box DVB-T2 MAXXO, ktorý možno pripojiť aj na staršie televízory bez HDMI vstupu. Kvalitný set-top-box je určený pre príjem pozemného televízneho vysielania DVB-T2. Full HD rozlíšenie a pamäť na 1000 staníc. Súčasťou sú aj 2 ovládače (jeden s väčšími tlačítkami).
Skrinka - box na tlakový spínač, istič, Stilo
Predám novú skrinku - box na tlakový spínač, príp. istič, STMV Box zn. Stilo. Cena 5 €.