bazár, predaj, inzercia, predám

Brúsič nástrojov na plocho | guľato| okres Martin

Kategória: Priemysel a výroba

Brúsiči nástrojov pozor! Skvelá príležitosť s priemerkou aj 1600 € mesačne a množstvom bonusov a benefitov v dvojzmennej prevádzke!

Miesto práce: Okres Martin (Sučany). Typ úväzku. Pracovný pomer alebo živnosť. ⏰ Termín nástupu. Ihneď alebo dohodou. Priemerná mesačná mzda 1450 € – 1600 €. Telefonický kontakt .



✅ Pridaj sa do nášho tímu Brúsičov nástrojov v dvojzmennej prevádzke a pracuj v tíme profesionálov! Príď nám pomôcť s:

⚡️výrobou náradia brúsením na plocho a na guľato

⚡️montážou a údržbou strihacích nástrojov

⚡️plnením výrobných požiadaviek



✅ Našim spolupracovníkom Brúsičom nástrojov poskytujeme:



➕ Vynikajúce mzdové podmienky, priemerná mesačná mzda 1450 € – 1600 € brutto so započítaním základnej hodinovej mzdy, pohyblivej mzdy a príplatku za rizikovosť a zmennosť.

➕ Základná hodinová mzda od 7,25 € podľa Tvojich zručností a schopností + bonusy od 1,09 € a príplatok za rizikové prostredie 0,81 € + príplatok za zmennosť 0,13 €.



⚠️ Pozor! Zarobiť môžeš aj viac! Vyššie nie je zarátaný príplatok za prípadnú prácu nadčas, prácu v sobotu, prácu v nedeľu, 13. mzdu a 14. mzdu a príspevok na dopravu!



➕ 13. mzda a 14. Mzda

➕ Príspevok na dopravu

➕ Príspevok DDS na tretí pilier

➕ 3 dni platenej dovolenky navyše

➕ Stravovanie priamo v našej podnikovej kantíne

➕ Výplata vždy najneskôr 12. kalendárny deň v mesiaci

➕ A množstvo ďalších benefitov, ktoré určite oceníš ako o Multisport karta, narodeninový darček, zľavu u našich partnerov



Čo od našich spolupracovníkov očakávame?

⚡️Skúsenosť s brúsením na plocho a na guľato

⚡Schopnosť čítať výkresovú dokumentáciu a používať meradlá

⚡Skúsenosť s výrobou náradia



✅ Ak Ťa naša pracovná ponuka zaujala, neváhaj nám napísať do správy na Facebooku alebo na všeobecný WhatsApp .    Kontaktovať nás môžeš aj cez e-mail info@ alebo telefonicky .



Alebo reaguj cez Profesiu na za pozornosť!
Brúsič nástrojov na plocho | guľato| okres Martin
Podobné inzeráty
Brúsič nástrojov | Brúsenie na plocho a guľato
Koho hľadáme? Pridaj sa do nášho tímu Brúsičov nástrojov v dvojzmennej prevádzke a pracuj v tíme profesionálov! Príď nám pomôcť s: ️-výrobou náradia brúsením na plocho a na guľato ️-montážou a údržbou strihacích nástrojov -plnením výrobných požiadaviek ️ Prečo sa to oplatí? Sme stabilný zamestnávateľ s medzinárodným zázemím a vieme oceniť šikovného a spoľahlivého kolegu. Ponúkame zaujímavé mzdové ohodnotenie, finančné príspevky a množstvo benefitov pre našich spolupracovníkov. Čo ponúkame? Našim spolupracovníkom Brúsičom nástrojov poskytujeme: ️Vynikajúce mzdové podmienky, priemerná mesačná mzda 1450 Eur - 1600 Eur brutto, hodinovka vrátane bonusov a príplatkov 9,28 - 9,97 Eur. Pozri rozpis nižšie! Základná hodinová mzda od 7,25 Eur podľa Tvojich zručností a schopností + bonusy od 1,09 Eur + príplatok za rizikové prostredie 0,81 Eur + príplatok za zmennosť 0,13 Eur. ️ Pozor! Zarobiť môžeš aj viac! Vyššie nie je zarátaný príplatok za prípadnú prácu nadčas, prácu v sobotu, prácu v nedeľu, 13. mzdu a 14. mzdu a príspevok na dopravu! A k tomu navyše: -13. mzda a 14. mzda -Príspevok na dopravu -Príspevok DDS na tretí pilier -3 dni platenej dovolenky navyše -Stravovanie priamo v našej podnikovej kantíne -Výplata vždy najneskôr 12. kalendárny deň v mesiaci -Práca v dvojzmennej prevádzke, priamo v kmeni zamestnávateľa, a množstvo ďalších benefitov, ktoré určite oceníš, ako Multisport karta, narodeninový darček, zľavy u našich partnerov. ️ Pracujeme 37,5 hodín týždenne, v dvojzmennej prevádzke, 06:00 14:00 a 14:00 22:00. Čo očakávame? ️Skúsenosť s brúsením na plocho a na guľato Schopnosť čítať výkresovú dokumentáciu a používať meradlá Skúsenosť s výrobou náradia Stredoškolské vzdelanie, či už s maturitou alebo bez maturity, v odbore Strojárstvo ️Nezáleží na počte rokov praxe, ale na Tvojich skutočných schopnostiach a zručnostiach! Náš Team Leader sa s Tebou rád o nastavení a podmienkach spolupráce porozpráva. Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná. Globálny líder v oblasti konštrukčných ložísk a produktov so zameraním na výrobu polymérových ložiskových puzdier, platových ložísk a ložiskových blokov. Oblasť strojárskeho priemyslu.
Brusič na guľato
KOVOROB, s.r.o. Stropkov prijme do TPP uchádzača na pracovnú pozíciu: BRUSIČ NA GUĽATO. Nástupný plat od 950€ brutto v závislosti od schopností a skúseností uchádzača. Bližšie informácie na tel. čísle , alebo liptak@
Brúsič kovov - na guľato - Žiar nad Hronom
Hod. sadzba 9 €/hod. - Práca na 2 zmeny - možnosť nadčasov - pracovný odev, obuv a ochranné pomôcky zabezpečuje firma - víkendy podľa potreby - nástup IHNEĎ - Splatnosť faktúr 20 dní - možnosť čerpania záloh Náplň práce: - práca na brúske BUC 63A/3000 - brúsenie kovových dielcov podľa výkresovej dokumentácie - brúsenie prevažne na guľato Požiadavky: - živnosť - prax - znalosť čítania technickej dokumentácie V prípade záujmu nám pošlite Vaše CV na mail praca@ V prípade otázok nás kontaktujte
Brúsič - strojárska výroba
Pre nášho klienta, ktorým je stabilná spoločnosť, ktorá už niekoľko rokov úspešne pôsobí v oblasti strojárskej výroby hľadáme skúseného kandidáta na pozíciu "Brúsič". Náš klient je popredným výrobcom technologických zariadení, cestných valcov, lanových dráh a žeriavov, navrhnutých vlastným tímom konštruktérov. V tejto spoločnosti budete cítiť vzájomnú podporu a spoluprácu, čo sú princípy, na základe ktorých tvorí dlhé roky férové prostredie pre všetkých zamestnancov. O svojich zamestnancov sa stará aj v oblasti vzdelávania, poskytuje množstvo príležitostí na profesijný a kariérny rast. Vhodný kandidát na túto pozíciu má skúsenosti v strojárskej výrobe, disponuje precíznosťou a presnosťou. Je samostatne rozmýšľajúci, dôsledný, šikovný, zvláda manuálnu prácu, má zmysel pre zodpovednosť a dobre odvedenú prácu. Typické činnosti vykonávané na tejto pozícii, sú: - čítanie výkresovej dokumentácie. - nastavovanie brúsnych strojov a zariadení. - opracovávanie polovýrobkov pomocou brúsnych strojov a zariadení s dôrazom na zachovanie požadovaného tvaru, rozmerov a povolených odchýlok. - vykonávanie jednoduchých povrchových úprav polovýrobkov. - vykonávanie jednoduchých opráv a údržby strojov a zariadení. Výhodou práce u nášho klienta je práca na jednu zmenu. Úspešnému kandidátovi bude zabezpečené potrebné zaškolenie prispôsobené jeho skúsenostiam. V rámci adaptačného procesu sa oboznámite s fungovaním spoločnosti a nastavenými procesmi. Pri práci v tejto spoločnosti budete vždy cítiť dôveru a záujem nadriadených. Pre viac informácií kliknite na link: Ak Vás pracovná ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať telefonicky alebo prostredníctvom e-mailu.
Nástrojár Česko 20€/Hod
Dobrý deň, do nášho zabehnutého tímu hľadáme posilu na pozícii: Nástrojár. Miesto: Česko Zmluvný vzťah: živnosť Hodinová sadzba: 20€/hod Doba: dlhodobá spolupráca Ubytovaní: zaistíme, každý si hradí sám. Vaše úlohy • opravy postupových lisovacích nástrojov • Údržba postupových lisovacích nástrojov • Samostatnosť Tvoj profil • Vzdelaní ako nástrojár, zámočník s praxou • Ochota pracovať na 2 zmeny • Samostatný spôsob práce a fyzická odolnosť V prípade záujmu ma môžete kontaktovať na info@ alebo tel.č:
NÁSTROJÁR Kopřivnice
NÁPLŇ PRÁCE: - oprava kovových foriem podľa požiadaviek - oprava a údržba nástrojov - úprava nástrojov podľa potreby: brúsenie, vyváranie, oprava tvaru strižných hrán - riešenie a odstraňovanie porúch na nástrojoch, lisovacie formy kovové - ručné dokončovanie foriem Robí sa skúška. POŽADUJEME: - ukončené vzdelanie v odbore Nástrojár /výučný list, maturitné vysvedčenie/ alebo prax na danej pozícii min. 3 roky - žeriavnický a viazačský preukaz výhodou - ochotu pracovať v trojsmennej prevádzke PONÚKAME: - prácu v stabilnej a prosperujúcej spoločnosti - zodpovedajúce platové ohodnotenie - prácu na HPP aj OSZČ MZDA: HPP: 10 Eur/hod netto OSZČ: 14 Eur/hod