Brúsim kuchynské nože aj japonské.
Kategória:
Ostatné
Brúsim ručne hlavne kuchárske ale i iné kuchynské /gyuto, santoku, petty,../ filetovacie, sushi, tanto nože a iné.
Taktiež EDC /every day care/ vreckové, otváracie nože.. Používam vodné brúsne kamene výlučne z japonska/made in japan/ grit od 240/1000/3000/6000 Dokážem aj zrepasovať ostrie na starom noži, dýke, utone ako zátrhy, zúbky na ostrí, vylomené časti ostria atď.
Kvalitný nôž dokážem naostriť /reže papier zvislo v tvare "S" voľným ťahom/ a vyťažiť tak z neho maximum.
Brúsim japonské, nemecké, slovenské,.. ako giesser messer GPR, zwilling, miyabi, suncraft, sandrik, solingen, victorinox, KDS, mikov, KAI, mcusta zanmai, f.dick, wusthof, tojiro ai...
Nebrúsim keramické nože.
Nespornou výhodou ostrenia nožov na brúsnom kameni je, že počas používania sa ľahko dá obnoviť už otupené ostrie doma na ocieľke (kovová, keramická-podľa typu & kvality noža) a to až okolo 3 cyklov opakovane a toto ostrie si tak naďalej uchová - potom je opäť potrebné prebehnúť nôž na kameni a "vyhladiť ostrie" do tvaru V.
Pre viac info e-mail /straka@/
napr. s fotkou vášho noža. Nebránim sa ani poštou zaslaného noža v rámci SR po dohode.
Preferujem komunikáciu e-mailom ceny od 3 do 4,-€ za ks. Individuálne sa venujem nožu okolo 70minút / niekedy i viac a ostrie kontrolujem pri 60x zväčšení. Ak nie je nôž podľa gusta celý proces opakujem od začiatku. Ak Vás inzerát oslovil, neváhajte vyskúšať nôž ktorý je už tupý, atď.
Brúsim do tvrdosti 63 HRC Rockwell. stupnice aj damaškové.
videa 8:14 je výsledný efekt môjho naostrenia pri kvalitnom noži.
Ponúkam repas vylomeného ostria sekáča a brúsenie mäsiarských sekáčov, rôznych veľkostí, typov, váhy. Brúsim i pre mäsiarne.
*
Taktiež EDC /every day care/ vreckové, otváracie nože.. Používam vodné brúsne kamene výlučne z japonska/made in japan/ grit od 240/1000/3000/6000 Dokážem aj zrepasovať ostrie na starom noži, dýke, utone ako zátrhy, zúbky na ostrí, vylomené časti ostria atď.
Kvalitný nôž dokážem naostriť /reže papier zvislo v tvare "S" voľným ťahom/ a vyťažiť tak z neho maximum.
Brúsim japonské, nemecké, slovenské,.. ako giesser messer GPR, zwilling, miyabi, suncraft, sandrik, solingen, victorinox, KDS, mikov, KAI, mcusta zanmai, f.dick, wusthof, tojiro ai...
Nebrúsim keramické nože.
Nespornou výhodou ostrenia nožov na brúsnom kameni je, že počas používania sa ľahko dá obnoviť už otupené ostrie doma na ocieľke (kovová, keramická-podľa typu & kvality noža) a to až okolo 3 cyklov opakovane a toto ostrie si tak naďalej uchová - potom je opäť potrebné prebehnúť nôž na kameni a "vyhladiť ostrie" do tvaru V.
Pre viac info e-mail /straka@/
napr. s fotkou vášho noža. Nebránim sa ani poštou zaslaného noža v rámci SR po dohode.
Preferujem komunikáciu e-mailom ceny od 3 do 4,-€ za ks. Individuálne sa venujem nožu okolo 70minút / niekedy i viac a ostrie kontrolujem pri 60x zväčšení. Ak nie je nôž podľa gusta celý proces opakujem od začiatku. Ak Vás inzerát oslovil, neváhajte vyskúšať nôž ktorý je už tupý, atď.
Brúsim do tvrdosti 63 HRC Rockwell. stupnice aj damaškové.
videa 8:14 je výsledný efekt môjho naostrenia pri kvalitnom noži.
Ponúkam repas vylomeného ostria sekáča a brúsenie mäsiarských sekáčov, rôznych veľkostí, typov, váhy. Brúsim i pre mäsiarne.
*
