bazár, predaj, inzercia, predám

Bubenícky trenažér +bubenícke paličky

Kategória: Bicie nástroje

Krátko používané ako nové
trenažér 15€ nové 25€
paličky 5€ nové 5€
pri záujme napíšte na email
Bubenícky trenažér +bubenícke paličky
Podobné inzeráty
Predam bubenicky pad
Predam bubenicky pad na trenovanie pre bubenikov zaciatocnikov za 10€
Paličky Prúty Beater
Paličky Hard Rock Cafe New York - nerozbalené (15e) Prúty Vater VWHP Whip (15e) Plstené tympánové paličky Vater VMT1 T1 Ultra Staccato (20e) Beater k basovému bubnu Vic Firth VKB1 (15e) Obal na paličky Millenium Eco zdarma pri kúpe aspoň 2 vecí, veci boli krátko používané. V prípade akýchkolvek otázok ma kontaktujte, na sms neodpovedám.
Predám dvojšlapku Millenium
Dvojšlapka je nová, nepoškodená. Bubenícky pedál, vhodný najmä pre začínajúcich bubeníkov, ktorí skúšajú experimentovať s dvojšlapkou, je vyrobený z pevného no ľahkého hliníku. Disponuje dvoma nastaviteľnými časťami pre pohodlné hranie. Ľavý pedál s podstavou pre lepšiu stabilitu a presnosť. Kontakt:
Sonor Hilite Exclusive
Predám tento bubenícký skvost a zberateľský kúsok zn. Sonor Umelecké dielo SONOR HILITE EXCLUSIVE Maple - Made in Germany TT: 12x10, 13x11, FT: 16x17, BD: 22x17 Bicie majú svoj vek a je nutné prebrúsiť hranu (viď.poškodenie, ktoré je detailne vyfotené a foto je zväčšené) + chýba jedno logo na TT. Žiadne skryté závady ;) Cena: 1700€ cena je vzhľadom na stav a exklusivitu týchto bicích pevná. Možná je aj výmena s protihodnotou.
Aerodrums
Ahojte predam original aerodrums. Balenie obsahuje paličky, kameru, senzory na nohy, náhradné senzory na paličky, svetlo na kameru, lepidlo, a stojan na kameru a okuliare. Hral som na nich 2x takže stav 10/10. Cena 200€ poprípade dohodou.
Paličky na bicie
Predám zánovné paličky na bicie nástroje zn. GREG, aj na dobierku.