bazár, predaj, inzercia, predám

Budík - čajník

Kategória: Ostatné

Nový biely Vintage romantický budík čajník. Rám hodín - oceľ. Budík je ako dekorácia. Nie je funkčný, je len na ozdobu. Bez batérie (1xAA). Veľkosť : Výška 11,8 cm, šírka 8,3 cm, hĺbka 4,8 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík, pozor sklo. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.

Budík - čajník
Podobné inzeráty
vaha, cajník, porcelán. čajník,  nožnice na hydinu
predám vaha, cajník, porcelán. čajník, nožnice na hydinu, pekné krabičky na šperky a čaje ,cibuľ. Hodiny
Vintage budík kvetiny
Mám na predaj dva nové biele romantické Vintage budíky. Budík kvety, ružový pásik - cena je v zľave 18 eur. A budík ruže - cena je 26 eur. Budíky sú ako Vintage dekorácia, na ozdobu. Nefungujú. Rám budíka - oceľ. Predná ochrana : sklo. Bez batérií (2xAA). Veľkosť : výška 15 cm, šírka 11 cm, hĺbka 6 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Budík posielam ako pozor sklo. Poprosím písať na e - mail. Je možný aj osobný odber. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte, ktorý budík ste si vybrali.
Budík líška pre poľovníka
Budík líška má môj autorský obrázok. Budík je len ako dekorácia na ozdobu. Je nefunkčný. Dekorácia vhodná pre poľovníka. Budík má moju autorskú fotografiu líšky. Nad prvou skalnou terasou pri Velickom plese stojí turisticky vyhľadávaný horský hotel Sliezsky dom. Mali sme túru a podarilo sa nám odfotografovať líšku. Dve tam pobehovali a túto sme stihli odfotografovať. Budík - rám hodín oceľ. Bez batérií ( 2 x AA ). Veľkosť : výška 14 cm, šírka 10 cm, hĺbka 6 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Poprosím písať na e - mail. Je možný aj osobný odber.
Hodiny/budík USB/AAA LED
Predám sivý budík s bielym LED displejom Gingko Cube Click Clock, rozmery 6,8x6,8x6,8cm, buď na baterky AAA alebo možnosť napojenia do klasickej zástrčky, notebooku, TV cez USB kábel, ktorý je samozrejme v balení. Budik má alarm, reaguje na poklepanie alebo zatlieskanie, kedy sa zapne LED displej s hodinkami, resp. je aj možnosť že displej svieti nonstop. Viac podrobností: Cena 25€, v prípade záujmu prosím o kontakt mailom.
Biely budík ruže
Mám na predaj nový biely romantický Vintage budík. Rám budíka - oceľ. Budík je ako dekorácia, na ozdobu. Nie je funkčný. Predná ochrana :sklo. Bez batérií 2xAA. Veľkosť : výška 15 cm, šírka 11 cm, hĺbka 6 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Budík posielam ako pozor sklo. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.
Starý smalt-konvička,tácňa, čajník,struhadlo,
Starý smalt-konvička,tácňa, čajník,struhadlo, Ponúkam retro riady skor asi ako dekorácia do záhrady či na chalupu, riady nie sú deravé, 1-Čierna konvička otlky na spodnej časti-nie derává---29 eur, 2-Biela konvička otlk na spodnej časti no n ie deravá---29 eur, 3-Čajník čierny + malý kastrol nie deravý ale veľmi veľa používaný---22 eur, 4-Struhadlo ako dekorácia---13 eur, 5-Tácňa kovová s chlapčekom---19 eur, CENA+POŠTOVNÉ.