bazár, predaj, inzercia, predám

Budova na podnikanie Sereď Strednočepeňská ul.

Kategória: Obchodné priestory

Ponúkame Vám na predaj budovu so zabehnutým pohostinstvom " U OSKARA " v Seredi na Strednočepeňskej ul.

Možná využiteľnosť: pohostinstvo, bar, potraviny, jedáleň, diskontná predajňa, rozdeliť na samostatné kancelárie ...

Podlahová plocha objektu je cca 192 m2 a leží na pozemku o výmere 227 m2.

Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia (zateplenie obvodového plášťa, výmena strešnej krytiny v roku 2017).

Konštrukcia objektu: drevená. 

Asfaltová prístupová cesta.

V tesnej blízkosti sa nachádza autobusová zastávka.

Objekt je napojený na všetky IS: vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka, kanalizácia. 



Cena 160 000 €



Bližšie informácie Vám poskytneme na kontaktoch:

Jonáš Irsák



irsak@



Zabezpečujeme právne poradenstvo, vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv, autorizované zmluvy - a to všetko v jednej budove.

V cene našej služby je uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, vyhotovenie zmlúv právnikom.

Pomôžeme Vám s financovaním Vami vybratej nehnuteľnosti. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejšiu hypotéku ktorú si môžete vybrať z niekoľkých ponúk zo všetkých bánk na Slovensku.

Realitná kancelária WINGSreality je členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY
Budova na podnikanie Sereď Strednočepeňská ul.
Podobné inzeráty
Nové ❗️ Budova na podnikanie - predaj, Partizánske
Nové ❗️ Budova na podnikanie - predaj, Partizánske Obchodné priestory na predaj v okrese Partizánske Center Reality. sk - ponúka na predaj Obchodný priestor v blízkosti centra mesta Partizánske. Priestor slúži na podnikanie. V súčasnosti, ako prevádzka menších potravín. Budova je v osobnom vlastníctve. Kompletnou rekonštrukciou prešla v roku 2020. Ma novú strechu, fasádu, je zateplená. Do budovy sú dva vstupy, predný - vstup pre zákazníkov a zadná časť vstupu slúži pre personál a zásobovanie. Obe vstupné časti sú presklenené plastovými oknami a dverami. Rekonštrukciou prešla aj vnútorná časť budovy, ma novú elektroinštaláciu a odpady. Namontovaná je klimatizácia, kamerový systém, alarm, internet. Budova je napojená na verejný vodovod, elektriku, kanalizáciu. Vnútorný priestor ma osvetlenie, kuchynský kútik, toaletu. Za budovou je vlastná vodovodná šachta s vodomerom, elektrická skrinka ( nožové poistky ). Prístupová cesta na zásobovanie je vybudovaná a od mesta sú k dispozícii všetky potrebné povolenia. Elektrika je zastropovaná. Priestor slúži ako menšia predajňa potravín. Potraviny sú funkčné a plne zabehnuté. Je tu možnosť pokračovať v prevádzke potravín s možnosťou odkúpenia komplet celého zariadenia a to na mieru vyrobeného nábytku, políc, možnosť odkúpenia chladiarenských vitrín. Cena zariadenia po vzájomnej dohode. Majiteľ prevádzky je ochotný poskytnúť kontakty na všetkých dodávateľov. Na kúpu odporúčam ! Ak máte záujem o otvorenie si svojej malej firmičky o pokračovanie v prevádzke menších , ale veľmi navštevovaných potravín, alebo by sa vám tento podnikateľský priestor hodil na inú vami vybratú prevádzku, tak ma prosím kontaktujte na tel čísle : , alebo mailom Rada Vám tento pekný útulný priestor na Vaše nové podnikanie ukážem :)
Podnikateľský objekt Kozárovce
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj areál na podnikanie v obci Kozárovce s výborným napojením na cestnú aj železničnú infraštruktúru. Objekt ponúka rôzne možnosti podnikania, jeho súčasťou sú kancelárie, ubytovacie, skladovacie priestory a veľký otvorený priestor v areáli so vstupom pre nákladné vozidlá. V minulosti slúžil ako pohostinstvo. Na rýchlostnú cestu R1 sa napojíte autom za 14min, odtiaľ smer Nitra alebo Banská Bystrica. Okresné mestá Levice a Zlaté Moravce sú vzdialené 17 min (16km) a 13 min (13km). Priamo v obci je železničný uzol a nákladná železničná stanica. V blízkosti sa nachádza priemyselný park v Tlmačoch. Obec Kozárovce leží na strednom Slovensku v regióne Tekov v okrese Levice. S počtom obyvateľov cca 2.000 sa vyznačuje výbornou občianskou a sociálnou vybavenosťou. V obci je materská a základná škola, obchodné a podnikateľské prevádzky. Areál pozostáva z troch budov rôzneho veku a prestrešenej terasy postavených na pozemku o veľkosti 1.650 m2. Jedna z budov je dvojpodlažná. Celková úžitková plocha budov je 960 m2. Konštrukčne sú budovy postavené z pórobetónových tvárnic, resp. tehly, strešná krytina je škridla alebo plech. Nezastavaná voľná plocha areálu tvorí 876 m2. Vzadu na pozemku je prestrešený priestor použiteľný ako parkovisko pre osobné vozidlá. Objekt je ľahko prístupný pre nákladné vozidlá bránou širokou 3.8m. Prvá budova (budova 1) od hlavnej cesty s úžitkovou plochou 480 m2 bola v minulosti využívaná ako pohostinstvo, táto budova poskytuje priestrannú plochu na rôzne účely ako napr. obchodná prevádzka. Prekrytú terasu je možné využiť na výrobu alebo skladovanie. Výška stropu je 3,2m, prekrytá terasa je so šikmou strechou s výškou od 3,6m do 2,8m. Budova je sčasti podpivničená a vybavená sociálnymi priestormi. Druhá budova (budova 2) je dvojpodlažná, je prepojená s budovou 1. Na prvom podlaží sú umiestnené technické miestnosti plus 2 skladové priestory o výške 2,2 m (72 m2 a 42 m2). Druhé podlažie obsahuje 9 izieb (cca 12 m2 každá) slúžiacich na ubytovanie, spoločnú kuchynku a umyváreň. Ubytovanie je možné rozšíriť. Približne v roku 2012 bola realizovaná nadstavba budovy s ubytovaním vrátane rekonštrukcie prvého podlažia. Tretia budova (budova 3) je samostatne stojaca budova, využívaná ako kancelárie. Celkovo má 82m2 a bola postavená v roku 2020. Všetky budovy sú centrálne vykurované novým plynovým kotlom zn. Protherm (2021), ako alternatíva je možnosť vykurovania pevným palivom. Areál je napojený na elektrinu s kapacitou ističa 60A, 380V, revízia bola vykonaná pred približne troma rokmi. Odpad je vyvedený do žumpy s objemom 20 m3. Exteriér ako aj interiér objektu je monitorovaný kamerovým systémom. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Ďalšie informácie k predávanému objektu nájdete na V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majite
Na prenájom budova na podnikanie, 625 m², Sereď
NA PRENÁJOM ponúka Realitná kancelária IntExReal budovu na oplotenom pozemku pri vchode priemyselného areálu v meste Sereď na rôzne podnikateľské účely. Budova je napojená na inžinierske siete: elektrina 220 a 380V, voda z vlastnej studne, kanalizácia, plyn. Kúrenie síce bolo doteraz využívané na olejové kachle, na plyn sa dá vytvoriť. Vstupy sú z dvoch strán. Podlahy sú betónové, /bývalý autoservis pre osobné autá/ strop je železobetónový. Súčasťou nájmu môžu byť aj v prípade záujmu zdvyháky / 6x/, ktoré sú v hale budovy - prípadne sa odstránia. Parkovanie je vo dvore komerčnej nehnuteľnosti, cca pre 10 až 13 áut, ako aj pred budovou. TECHNICKÉ PARAMETRE : Úžitková plocha budovy: 625 m². TECHNICKÁ VYBAVENOSŤ : - variabilita dispozičného riešenia - prístup pre kamióny a iné nákladné vozidlá a prechod je umožnený. VYUŽITIE : výrobné, skladové priestory, opravárenský objekt, iný prevádzkový objekt. Dispozične budova pozostáva: - Z hlavného a vedľajšieho vchodu, otvorenej haly, skladov a sociálnych priestorov. VÝHODY LOKALITY: priame napojenie na diaľnicu, blízko centra mesta, Možnosť parkovania nákladných vozidiel v areáli, oplotený areál Na dosah široké spektrum rôznych priemyselných ako aj logistických centier. MESTO SEREĎ: napojenie na diaľnicu D1 (Bratislava - Trnava - Žilina), blízko rýchlostná komunikácia R1 (Nitra - Trnava), železničný dopravný systém. Cena za Nájom: 1600.- Eur/ Mesiac, Réžie: E 150.-Eur, kanalizácia 50 Eur. Voda vlastný zdroj zo studne. Zaujala vás naša ponuka? Kontaktujte nás. Mgr. Edita Vörösová – IntExReal Edita Vörösová, Mgr. Certifikovaný realitný poradca, home stager mobil: , , e - mail: info@ web: reality. web: Facebook:
Polyfunkčný objekt, obchod - Šaľa-Veča (123-15-NASa)
123-15-NASa Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt v Šali, časť Veča. Budova sa nachádza na pozemku 68m2, je napojená na všetky siete, má vlastné kúrenie, ohrev teplej vody. Budova bola postavená v roku 1995 z kvádru, strecha - škridla Bramac, steny - stierky, podlaha - dlažba a pvc, okna plastové. Budova je čiastočne podpivničená. Verejne parkovanie. Dispozicia: Prízemie: otvorený obchodný priestor, hygienické zariadenia. Poschodie: 4 miestnosti (vstupná miestnosť - priechodná, 3 nepriechodné miestnosti), toaleta a kúpeľňa. Je možnosť prerábky na 3 izbový byt. Budova sa nachádza na veľkom a rušnom sídlisku, je dobra viditeľnosť pre potencionálnych klientov. Široké možnosti použitia: budova je vhodná na podnikanie, kancelárske priestory, alebo ako 3 izbový byt na poschodí a podnikanie na prízemí. Kompletná občianska vybavenosť. Po jednoduchej rekonštrukcii budete mať bývanie a podnikanie pod jednou strechou. Treba vidieť! Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti.
PREDAJ- Kultúrno spoločenské stredisko- Slatinské Lazy-...
XEMAR ( gabriel.kovacik@ alebo ), ponúka na predaj Kultúrno-spoločenské stredisko s priľahlými budovami - administratívnou budovou a kotolňou je situované v okrajovej časti zastavaného územia obce Slatinské Lazy v okrese Detva.  Nehnuteľnosti sa nachádzajú v blízkosti hlavnej príjazdovej cesty, na hlavnom ťahu BA – ZV – KE. a) Kultúrno-spoločenské zariadenie - dvojpodlažná budova, ktorej prízemie tvorí jej technické zázemie (veľkokapacitná kuchyňa, jedáleň, sociálne priestory, vstupná hala, schodiskový priestor, strojovňa vzduchotechniky, príručné sklady). Druhé podlažie  má charakter haly a bolo určené na kultúrno-spoločenskú činnosť a osvetu pre cca 500 návštevníkov (hlavná kultúrna sála, vyvýšené javisko, šatne, sociálne zariadenia). Budova sa začala využívať na prevádzkové účely v roku 1987. Zastavaná plocha celkom: 970,08 m2 Úžitková plochacelkom: 1 843,83 m2   b) Administratívna budova- samostatne stojaca trojpodlažná nehnuteľnosť (bez pivničných priestorov). Objekt je prístupný po spevnenej komunikácii cez vonkajšie schody. Z dispozičného hľadiska sa v budove nachádza vstupná chodba, pričom administratívne priestory, chodba a sociálne zariadenia sú na každom podlaží. Budova sa stala prevádkyschopnou v roku 1984. Zastavaná plocha: 356,67 m2 Úžitková plocha: 1 070,01 m2   c) Kotolňa - jednopodlažná budova, ktorá sa začala využívať v roku 1984 je rozdelená na tri trakty so sociálnou časťou. Zastavaná plocha: 391,84 m2 Úžitková plocha: 391,84 m2   d)  Celková plocha pozemkov: 12 759 m2 e)  Celková zastavaná plocha: 1 718,59 m2 f)  Celková užitková  plocha: 3 305,68 m2   Možnosti využitia: kultúrno-spoločenské stredisko s ubytovaním, dom dôchodcov, kongresové centrum,  penzión, školiace stredisko pre firmy, výrobné priestory, letné tábory... DOMOV DÔCHODCOV A VÝROBNÁ BUDOVA SLATINSKÉ LAZY Architektonické štúdia   Štúdia rieši dve samostatné alternatívy využitia objektov:   Variant 1. Domov dôchodcov a výrobná budova Variant 2. Domov dôchodcov a spoločenský dom s nájomnými kanceláriami   Variant 1. Domov dôchodcov a výrobná budova Vzhľadom k veľkosti areálu a možnosti samostatného využitia objektov sa ako prvú alternatívu navrhuje oddelenie prednej uličnej časti pozemku so spoločenskou budovou a vytvorenie výrobného podniku charakteru ľahkej výroby ( textil, polygrafia, elektrotechnika, atď...) Na poschodie budovy sa navrhuje zádverie s...
AREÁL NA PODNIKANIE S BÝVANIM PRI BRATISLAVE
SUPER ponuka na podnikanie s bývaním!!! Areál sa nachádza pri hlavnej ceste medzi Mostom pri Bratislave a Štvrtkom na Ostrove s napojením na diaľnicu R7 cca 15 minút od Bratislavy , 20 minút Dunajská streda, 20 minút Senec Ponúkame na predaj areál na podnikanie a bývanie. Areál ma dve budovy o rozmere každá 240m2. V prvej budove sa nachádzajú 2 x kancelária, 1 x spoločenská miestnosť s kuchyňou, 1 x sklad, WC, sprcha. Budova sa dá využívať ako predajňa, sklady, výroba, stavebniny a iné. Druhá budova o rozmere 24m x 10m obsahuje veľký 3 izbový byt: obsahuje 2x spálňa, 2x kúpeľňa a priestrannú obývačku s kuchyňou. Menší 3 izbový byt : 2x spálňa, 1x obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s WC. Budova sa dá využiť na bývanie, prenájom, prípadne zriadenie škôlky. Pri budovách sa nachádzajú betónové plochy 940m2 na uloženie materiálu prípadne zriadenie ihriska a iné. Pred budovou je parkovanie pre cca 5 aut Budovy majú vlastnú studňu a žumpu. V prípade záujmu a otázok nás neváhajte kontaktovať na tel.