bazár, predaj, inzercia, predám

Bungalov v Čakajovciach v tichej časti

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Čakajovce na tichej a slepej ulici. Ponúka sa s pozemkom o rozlohe 744 m2 plus podiel na spoločnej prístupovej ceste 140 m2.

Dispozícia domu je rozdelená na dennú a nočnú časť: vstupná chodba, WC, kuchyňa spojená s obývačkou, komora, technická miestnosť (vstup na úložné podkrovie – sklápacie schody), 3 nepriechodné izby, kúpeľňa s WC. Z obývačky je vstup na slnečnú terasu HST portálom.

Rodinný dom sa ponúka v stave holodom. Sú hotové stierky, vypínače, osvetlenie, sadrokartónový strop. V technickej miestnosti je pripravený plynový kotol Viessmann zo zmäkčovacom vody a zásobník TUV. Kúrenie je podlahové vodné. Pripravená je predpríprava na internet a na krb. Predpríprava na Geberit.

Dom je postavený z Ytongu a zateplený 15 cm polystyrénom. Krov je väzníkový a pokrytý škridlou Bramac. Podkrovie je zateplené 40 cm Nobasilom. Inžinierske siete: voda, plyn, elektrika, žumpa. Je urobená predpríprava na kanalizáciu, ktorá by sa mala tento rok v obci zavádzať.

Parkovanie je možné na pozemku. Výhodou je slepá ulica v tichej časti obce.

Obec Čakajovce ponúka základnú vybavenosť: kostol, obecný úrad, reštaurácia, Coop jednota, cintorín, základná škola, škôlka, detský lekár. Do Nitry je dobrá dostupnosť po novom obchvate za 10 minút. Je možné využiť aj vlakové spojenie z obce do Nitry.

Cena holodomu je na vyžiadanie v RK.

Kontakt: Bc. Rita Tóthová, tothova@,

Prečo kúpiť tento dom:

- Kúpou získavate dobré dispozične riešenie nehnuteľnosti

- Tichá a slepá ulica

- Nepriechodné izby

- Dokončenie podľa vlastných predstáv

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

Kontakt: Bc. Rita Tóthová, tothova@, 0904 581 726

Bungalov v Čakajovciach v tichej časti
Podobné inzeráty
2 x novostavba - bungalov - obec KOKŠOV  BAKŠA
** NOVINKA ** Ponúkam na predaj 2 NOVOSTAVBY - samostatne stojace jednopodlažné 4 izbové rodinné domy typu BUNGALOV - v novej lokalite - obec KOKŠOV-BAKŠA - Košice-okolie. Nachádzajú sa v zastavanej časti obce v slepej ulici, na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 10 min. autom od Košíc. Výhodne sa dá aj cestovať SAD alebo MHD linkou č. 24. Obec Kokšov-Bakša má výbornú občiansku vybavenosť : Základná škola pre I. stupeň, materská škola, kostol, obchodný dom COOP Jednota, kaderníctvo, detské ihriská, futbalové ihrisko, rybník a blízko obce vedie cyklotrasa do Košíc. Neďaleko obce sa bude nachádzať priemyselný park - možnosť budúceho zamestnania. ** 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : ** - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - komora, - 2-krát šatník, (z jedného šatníka môže byť aj pracovňa, - zádverie, chodba, - terasa. ** CENA NOVOSTAVBY ZAHŔŇA : ** - základy domu, - uzemňovacie pásy, - betónová platňa, - obvodové murivo, priečky–pórobetónové tvárnice 300 mm, vnútorné priečky, - komínový systém – predpríprava na krb, - strecha – drevený krov, strešná krytina – betónová, typ strechy - valdová, - plastové okná trojsklo a dvere - od slovenského výrobcu Rakystav (profil okien vyrábaný v Nemecku), - zateplenie - 15 cm izolácia, - fasáda – sieťka, lepidlo, silikónová omietka, - schody pred vstupom do domu, - schody na terasu. ** IS: ** elektrina 220/400 V, voda - obecný vodovod, odpad - žumpa 10 m3, predpríprava na kanalizáciu, vykurovanie (predpríprava) - tepelný čerpadlo (nie je v cene), krb, podlahové vodné kúrenie. Pred pozemkami sa nachádza kanalizačné potrubie (predpríprava novostavieb na napojenie na kanalizáciu) a vedenie optickej siete. ** NOVOSTAVBA SA PREDÁVA V ŠTÁDIU : ** - exteriér bude kompletne dokončený - (okrem sokla) možnosť výberu silikónovej omietky, - interiér bude ukončený hrubou stavbou (po dohode možnosť dokončenia do finálu podľa vašich predstáv). ** BUNGALOV č. 1 : ** - výmera pozemku : 500 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 1 - cena : 223.000,- €. ** BUNGALOV č. 2 : ** - výmera pozemku : 537 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 2 - cena : 227.000,- €. ** Súčasťou predaja je podiel na prístupovej ceste.** ** Termín ukončenia stavieb : 9/2023.** ** Fotky sú ilustračné. ** ** Možnosť obhliadok a následnej rezervácie vybranej novostavby. ** V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková
Bungalov Cestice
Predám novostavbu bungalov v tichej novej časti obce Cestice. Bungalov je pred dokončením do stavu holodom vid bližšie odkaz.
Predaj 4i zariadený bungalov, pozemok 1096m2, Beniakovce, KE
"Zažite dokonalý domov - kompletne zariadený pre vaše pohodlie!" Ak hľadáte útulný, kompletne zariadený bungalov s nádherným pozemkom, s výhľadom na lúku a blízky les, v bezprostrednej blízkosti Košíc, tak táto ponuka je určená práve vám. Spoločnosť Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný v obci Beniakovce, okres Košice – okolie. Každú rozumnú ponuku starostlivo zvážime. Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti. **** Veľkou výhodou tejto ponuky je kompletné vybavenie domu, lokalita, v ktorej je dokončená výstavba okolitých rodinných domov, rozumná dispozícia, priestranný pozemok s výhľadom na lúku a les a bezprostredná blízkosť Košíc. **** Popis domu: murovaný 4 izbový bungalov je zateplený. Valbová strecha je pokrytá kanadským šindľom. Okná sú plastové, s izolačným 2. sklom. Bungalov bol postavený a skolaudovaný v roku 2009. ***** Dispozícia: dom je logicky a účelne rozdelený na dennú a nočnú časť. Po vstupe do domu vás uvíta zádverie s prechodom do centrálnej chodby, ktorá zabezpečí vstup do každej miestnosti. Spálňa, detská izba s východom na terasu, priestranná obývačka so zaujímavo riešenou galériou a krbom ktorá je spojená s kompletne zariadenou kuchyňou, zabezpečia pohodlné bývanie. Bonusom domu je priestranná pracovňa, ktorá zabezpečí súkromie pre prácu z domu ale poteší aj nejedného domáceho majstra. Veľká kúpeľňa s WC, sprchovacím kútom vaňou a dvomi umývadlami, technická miestnosť a špajza sú samozrejmou súčasťou moderného bývania. Obytná plocha: 127 m2, zastavaná plocha 214 m2. **** Inžinierske siete (IS): plyn, obecný vodovod, elektrina 230/400 V, obecná kanalizácia, optický internet. Vykurovanie: podlahové teplovodné vykurovanie, elektrický kotol. **** Popis pozemku: Výmera rovinatého a oploteného pozemku je 1096 m2. Prístup na pozemok je z asfaltovej obecnej komunikácie. Dva altánky so záhradným sedením, okrasná záhrada a predzáhradka, samonosný bazén, detský domček a veľká trávnatá plocha vám poskytnú oddych a relax v kruhu rodiny a priateľov. **** Využitie: Bungalov je vhodný pre klientov hľadajúcich okamžité bývanie v modernej lokalite a v rodinnom dome bez potreby nekonečných dokončovacích prác v bezprostrednej blízkosti Košíc. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Peter Plačintár , placintar@ (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). Tešíme sa na spoluprácu. "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše
Na predaj rodinný dom, novostavba,bungalov v obci Gregorovce
Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu typu bungalov v stave holodom v energetickej triede A0 na pozemku s dostatočne veľkou rozlohou 777m2 v krásnom prostredí v obci Gregorovce, ktorá je čoraz viac vyhľadávaná vďaka svojej polohe a dostupnosti do mesta Prešov a okolitých miest. Bungalov bude 4 izbový s úžitkovou plochou 97m2. Ak hľadáte pokojné bývanie s krásnymi výhľadmi neďaleko mesta a nemáte čas dlho čakať, neváhajte ma kontaktovať a rada vám túto ponuku predstavím, pretože VÝSTAVBA UŽ ZAČALA - hotová je už hrubá stavba. Skladba domu: zádverie, WC, technická miestnosť, chodba, 3 krát izba, obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s WC, podkrovie - úložný priestor. Jedná sa o klientmi vyhľadávaný a obľúbený pôdorys práve pre svoju praktickosť. VIDEO-UPUTÁVKU si pozrite TU: V CENE JE ZAHRNUTÉ: pozemok o výmere 777m2, stavebné povolenie, napojenie sa na IS - elektrina, úprava terénu pod domom, obvodové murivo porobeton 30, zateplenie domu 15, strecha pálená škridla, okná a balkónové dvere - 3 sklo zn. HESTA, teplovodné podlahové vykurovanie, príprava na tepelné čerpadlo, príprava na krb, rozvody vody, kanálu, elektriny bez ukončenia, vnútorné omietky bez maľovky, exteriér: zateplenie, fasáda, sokel, vývod vody, vývod na zásuvku / 220 V, vývod pre svetlo a vypínač ( vstup a terasa ), dažďové zvody - pozinkovaný plech, nad terén. V cene je podiel na prístupovej ceste, kde je vydané stavebné povolenie. V cene nie je zahrnuté: Úprava terénu, studňa, žumpa, tepelné čerpadlo, oplotenie, chodníky, dlažby, krb, vnútorné vybavenie a sanita, vnútorné a vonkajšie svetlá, vypínače, zástrčky, terasa. Ďalšie aktuálne výstavby: Drienovská Nová Ves 8RD - poschodový dom v radovej výstavbe, Mirkovce 20RD - bungalov holodom, Župčany 2RD - bungalov holodom s modernou prestrešenou terasou. Pre viac info o našich výstavbách kliknite na link: Lokalita a dostupnosť Pokojná lokalita s krásnymi výhľadmi. Nachádza sa na ceste medzi Prešovom a Sabinovom, len 9km od Prešova a 10km do Sabinova. zastávka SAD Občianska vybavenosť Materská škola Základná škola - 1. stupeň Základná umelecká škola Coop Jednota Pošta - Veľký Šariš Ihrisko a futbalový klub Šariš Park reštaurácia, ubytovanie, wellness Voľný čas Cyklistický chodník Prešov - Veľký Šariš Šarišský hrad Šariš Park Motokáry Veľký Šariš Lysá stráž - 696 m n. m. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. Nikola Janoková:
Priestranný 4 Izbový Bungalov Žilina - Svederník
Realitná kancelária DOM Vám ponúka priestranný 4 izbový bungalov v obci Svederník, len 15 minút od centra Žiliny. Táto moderná nehnuteľnosť je práve dokončovaná v štádiu holodom a určite Vás uchváti svojim vzhľadom a vynikajúcou kvalitou výstavby. S celkovou rozlohou 140 metrov štvorcových a veľkým rovinatým pozemkom o rozlohe 580 metrov štvorcových, tento bungalov Vám poskytne dostatok priestoru na vytvorenie ideálneho domova pre Vašu rodinu. Vo vnútri Vás očarí obývacia izba, ktorá je elegantne prepojená s kuchyňou. Príprava na krb vytvára dokonalé miesto na rodinné stretnutia, oslavy, alebo jednoducho relax po náročnom dni. Taktiež sa môžete tešiť na 3 priestranné spálne, kde si každý člen rodiny nájde svoje súkromie a oddych. Ponúkame Vám možnosť predprípravy rozdelenia jednej z izieb priečkou, aby ste získali ďalšiu spálňu pre svoju rodinu alebo hostí. Táto úprava z vášho domu vytvorí 5 - izbovú nehnuteľnosť. Kúpeľňa je navrhnutá tak, aby disponovala toaletou, sprchovým kútom a vaňou, čo Vám poskytne maximálny komfort. Okrem toho je k dispozícii aj príprava samostatnej toalety s umývadlom, ktorá je praktická pri návšteve hostí. Nezabudli sme ani na technickú miestnosť, kde si môžete nájsť miesto na práčku so sušičkou. Pre tých, ktorí sa chcú čo najskôr usadiť v novom dome, máme skvelú správu! Sme pripravení dokončiť bungalov na kľúč podľa Vašich predstáv, aby ste si mohli čo najrýchlejšie začať užívať pohodlie a radosti, ktoré Vám váš nový domov ponúka. Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorá v sebe skrýva dokonalé spojenie kvality, moderného dizajnu a skvelého miesta na bývanie, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes. Tento priestranný bungalov v obci Svederník je jedinečnou príležitosťou pre Váš nový začiatok. Pre obhliadku a bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo e-mailom na: nina.rovnanova@
Na predaj novostavba, bungalov v obci Gregorovce
Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu typu bungalov v stave holo dom v energetickej triede A0 na pozemku s dostatočne veľkou rozlohou 777m2 v krásnom prostredí v obci Gregorovce, ktorá je čoraz viac vyhľadávaná vďaka svojej polohe a dostupnosti do mesta Prešov a okolitých miest. Bungalov bude 4 izbový s úžitkovou plochou 97m2. Ak hľadáte pokojné bývanie s krásnymi výhľadmi neďaleko mesta a nemáte čas dlho čakať, neváhajte ma kontaktovať a rada vám túto ponuku predstavím, pretože VÝSTAVBA UŽ ZAČALA - hotová je už hrubá stavba. Skladba domu: zádverie, WC, technická miestnosť, chodba, 3 krát izba, obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s WC, podkrovie - úložný priestor. Jedná sa o klientmi vyhľadávaný a obľúbený pôdorys práve pre svoju praktickosť. VIDEO-UPUTÁVKU si pozrite TU: V CENE JE ZAHRNUTÉ: pozemok o výmere 777m2, stavebné povolenie, napojenie sa na IS - elektrina, úprava terénu pod domom, obvodové murivo porobeton 30, zateplenie domu 15, strecha pálená škridla, okná a balkónové dvere - 3 sklo zn. HESTA, teplovodné podlahové vykurovanie, príprava na tepelné čerpadlo, príprava na krb, rozvody vody, kanálu, elektriny bez ukončenia, vnútorné omietky bez maľovky, exteriér: zateplenie, fasáda, sokel, vývod vody, vývod na zásuvku / 220 V, vývod pre svetlo a vypínač ( vstup a terasa ), dažďové zvody - pozinkovaný plech, nad terén. V cene je podiel na prístupovej ceste, kde je vydané stavebné povolenie. V cene nie je zahrnuté: Úprava terénu, studňa, žumpa, tepelné čerpadlo, oplotenie, chodníky, dlažby, krb, vnútorné vybavenie a sanita, vnútorné a vonkajšie svetlá, vypínače, zástrčky, terasa. Ďalšie aktuálne výstavby: Drienovská Nová Ves 8RD - poschodový dom v radovej výstavbe, Mirkovce 20RD - bungalov holodom, Župčany 2RD - bungalov holodom s modernou prestrešenou terasou. Pre viac info o našich výstavbách kliknite na link: Lokalita a dostupnosť Pokojná lokalita s krásnymi výhľadmi. Nachádza sa na ceste medzi Prešovom a Sabinovom, len 9km od Prešova a 10km do Sabinova. zastávka SAD Občianska vybavenosť Materská škola Základná škola - 1. stupeň Základná umelecká škola Coop Jednota Pošta - Veľký Šariš Ihrisko a futbalový klub Šariš Park reštaurácia, ubytovanie, wellness Voľný čas Cyklistický chodník Prešov - Veľký Šariš Šarišský hrad Šariš Park Motokáry Veľký Šariš Lysá stráž - 696 m n. m. Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na . Vaša realitná maklérka - Timea Horňáková