bazár, predaj, inzercia, predám

Burza5 naradia

Kategória: Náradie

Vozik na kolieskach 15e/ks.
Vodiaca lista Parkside 10e
Metla na chodnik 5e
Kovove podpery 10e/ks
Antikorove zabradlie nove 15e/ks
Strihac travnika 10e
Konzoly pod police velke 27ks za 20e
Retro kufor 20e
Dialkove ovladanie zasuviek 17e
Burza5 naradia
Podobné inzeráty
Milwaukee M18
Milwaukee M18 - 22.1. - 07:48 Predam Milwaukee M18 FPP2A2 Nove zabalene orginal kupovane v obchode Vyšší koeficient účinnosti pri zaťažení – nedostihnuteľný moment 135 Nm Extrémne kompaktný dizajn s dĺžkou iba 175 mm zaručuje prístup do obmedzených priestorov Zdokonalené skľučovadlo pre náročné aplikácie zaručuje lepšie prichytenie nástroja Spoločnosťou Milwaukee® vyvinutý a vyrobený bezuhlíkový motor POWERSTATE™ pre náročné aplikácie pod zaťažením Inteligentný systém REDLINK PLUS™ poskytuje náradiu aj batérii pokročilú digitálnu ochranu a unikátne posilňuje výkon náradia pri zaťažení Batériový modul REDLITHIUM‑ION™ sa vyznačuje modernou konštrukciou, pokročilou elektronikou a trvalým výkonom, a preto poskytuje dlhší čas chodu a viac práce za celú svoju životnosť Monitorovanie jednotlivých článkov optimalizuje dĺžku chodu náradia a zaručuje dlhodobú životnosť modulu Ukazovateľ zobrazuje stav nabitia batérie Najjasnejšie LED osvetlenie pracovného priestoru Celokovová otočná spona na remeň pre jednoduché a rýchle zavesenie vášho náradia Flexibilný systém napájania: funguje so všetkými batériami Milwaukee® M18™ MILWAUKEE M18 FID2 M18 FUEL™ 1/4" Šesťhranný rázový uťahovák Vyšší koeficient účinnosti pri zaťažení – nedostihnuteľný moment 226 Nm Vyššia rýchlosť uťahovania – až 3 600 ot/min a 4 300 rázov/min Extrémne kompaktný dizajn s celkovou dĺžkou iba 117 mm zaručuje prístup do obmedzených priestorov Systém Milwaukee® DRIVE CONTROL™ umožňuje prepnúť na jedno zo štyroch rôznych nastavení otáčok a uťahovacieho momentu pre maximálnu univerzálnosť použitia Režim 1 pre presnú prácu Režim 2 pre prevenciu poškodenia spojovacieho prvku a materiálu Režim 3 poskytuje maximálny výkon pre najnáročnejšie aplikácie Režim 4 je optimálny kompromis medzi presnou prácou a maximálnym výkonom a automaticky upravuje otáčky, rázy aj uťahovací moment Spoločnosťou Milwaukee® vyvinutý a vyrobený bezuhlíkový motor POWERSTATE™ pre náročné aplikácie pod zaťažením Inteligentný systém REDLINK PLUS™ poskytuje náradiu aj batérii pokročilú digitálnu ochranu a unikátne posilňuje výkon náradia pri zaťažení Batériový modul REDLITHIUM‑ION™ sa vyznačuje modernou konštrukciou, pokročilou elektronikou a trvalým výkonom, a preto poskytuje dlhší čas chodu a viac práce za celú svoju životnosť Šesťhranné skľučovadlo ¼" na rýchlu a jednoduchú výmenu nástrojov Flexibilný systém napájania: funguje so všetkými batériami Milwaukee® M18™ TECHNICKÉ PARAMETRE Sady náradia (2 stroje) Druh: Vysokovýkonné Napätie (V): 18 Typ balenia: Heavy Duty Kufor Typ motora: Bezuhlíkový FUEL™ Náradie 1: M18 FPD2 - M18 FUEL vrtací skrutkovač s príklepom Náradie 2: M18 FID2 - M18 FUEL 1/4" Šesťhranný rázový uťahovák podrobny popis na adrese:
Sada aku naradia Parkside
Predám Aku náradie parkside lidl ide o úplne novú sadu náradia ešte original zabalenú nikdy nepoužitu. Cena v obchode je necelych 250 € ja predavam za 169€ V podstate za cenu jedneho kusu profi náradia dostanete 5 kusov náradia v dobrej kvalite s čím spravite 99% prác okolo domu alebo na byte. Sada obsahuje : Aku vrtacíe kladivo PBHA 12 A1 Aku vrtací šrobovák - skrutkovač PBSA 12 D4 Aku priamočará pila PSTKA 12 B3 Aku multifunkčné náradie PAMFW 12 D4 Aku hoblík PHA 12 B2 Akumulátor 4 Ah PAPK 12 B3 Nabíjačka PLGK 12 A3 PARKSIDE Sada jednoručných rýchloupinacích svorek 2x mala 2x veľká svorka. Všetky stroje sú v plastových kufríkoch V balení každého stroja sa nachádzajú aj základne nástroje takže netreba v podstate nič dokupovať a môžeťe začať hneď po vybalení pracovať. Sú tam vrtaky SDS do betónu , vrtáky do železa-dreva, sada nadstavcov na skrutkovanie , pílka na železo, drevo a plast, a multifunkčny nadstavec - pílka na drevo na keramiku - maltu a škrabka, Predávam to iba všetko spolu Je to kupovane cez eshop v akcii preto je taka cena. Najlepšie osobný odber s možnostou vyskusania - prípadne po dohode doveziem v okoli Čadca KNM Žilina Cna je pevná a inzerat platí až do zmazania.
MX FUEL™ REDLITHIUM 6.0 AH BATÉRIA MXF XC406
MILWAUKEE® má rekordné výsledky v oblasti vylepšenia technológie batérie, poskytuje používateľom viac energie, predĺženú dobu prevádzky, dlhšiu životnosť a rýchlejšie nabíjanie pri zachovaní úplnej kompatibility systému. Spoločnosť MILWAUKEE® ako prvá zaviedla lítium-iónovú batériovú technológiu do akumulátorového náradia a ako prvá vyvinula akumulátory vyrobené špeciálne pre zariadenia, ktoré majú vedúce postavenie na svete v oblasti článkových technológií, konštrukcie batérií, elektroniky a inteligentných riešení nabíjania s cieľom maximalizovať produktivitu používateľov. Revolučné MX FUEL™ REDLITHIUM™ akumulátory využívajú najvýkonnejšiu a najkvalitnejšiu lítium-iónovú technológiu, ktorá je absolútnym etalónom v oblasti akumulátorov Akumulátor poskytuje striedavé napájanie v kompaktnom a prenosnom akumulátore, čo umožňuje používateľom pracovať v oblastiach, kde sa ťažko naťahujú napájacie káble MX FUEL™ REDLITHIUM™ akumulátory využívajú jedinečný dizajn k ochrane pred vlhkosťou, vibráciami, vodou a extrémnymi teplotami Funguje až do teploty -28°C Najmodernejší elektronický systém riadenia spotreby komunikuje so strojom, tak aby poskytoval plný výkon s maximálnou odolnosťou Umožňuje užívateľovi použivať stroj v stiesnených priestoroch, v interiéri alebo vo výkopoch Akumulátory MX FUEL™ REDLITHIUM™ ponúkajú radu nových riešení, ktoré sú ekvivalentom benzínovým, sieťovým, alebo strojom na vzduch ONE-KEY™ aplikácia umožňuje užívateľovi sledovanie a zabezpečenie náradia na platforme pre správu inventára, ktorá podporuje sledovanie polohy a je aj prevenciu proti krádežiam JEDNA ZO SVETOVÝCH TECHNOLÓGIÍ ČLÁNKOV Akumulátory MX FUEL™ REDLITHIUM™ používajú revolučnú lítium-iónovou technológiu vyvinutú v spolupráci so svetovými špičkami v oblasti dizajnu článkov. Naše špičkové výskumné a vývojové centrum zaisťuje optimálny výkon a životnosť zariadení v najnáročnejších aplikáciách. NAJLEPŠIA KONŠTRUKCIA Akumulátory MX FUEL™ REDLITHIUM™ používajú jedinečnú a patentovanú konštrukciu, ktorá chráni pred účinkami pádov, vibrácií, kontaktom s vodou a extrémnymi teplotami. To výrazne zlepšuje životnosť batérie aj pri najnáročnejších aplikáciách. POKROČILÁ ELEKTRONIKA Vďaka kombinácii pokročilého hardvéru a softvéru umožňuje inteligentná elektronika REDLINK™ inteligentnú komunikáciu medzi akumulátorom a náradím a poskytuje bezkonkurenčný výkon, ochranu a životnosť. VÝKON PRE KAŽDÚ VÝZVU Všetky akumulátory MX FUEL™ sú vhodné pre všetky typy náradia MX FUEL™. Akumulátor XC je ideálny, keď potrebujete maximálny výkon a dlhú prevádzkovú dobu. Akumulátor CP bude fungovať v aplikáciách, kde musíte dvíhať náradia a hmotnosť a mobilita sú najdôležitejšie. Tel.:
DEWALT sada naradia
Ponukam na predaj 7 kusovu Dewalt sadu naradia. Sada je uplne nova, nepouzivana, zabalena. Sada obsahuje 7 kusov naradia plus kufor na naradie. Sada obsahuje: DCD796 - vrtacka (bez priklepu) DCF885 - impact driver (razova utahovacka) DCW210B - bruska DCL040 - led lampa DCS393 - rucna okruzna pila DCG412B - uhlova bruska DCS356B - oscilacna bruska Baterky - 2.0Ah - 2ks 4.0Ah - 1ks ( indikator nabitia ) DCB112 - nabijacka Kufor na naradie. Posledne sady za tuto cenu .
Bosch GSH 27 VC sekacie buracie kladivo zbijacka 2014
kladivo je plne funkcne iba opotrebene pracou zbija ako nove,nema ziadne praskliny ani otrhnute dielynove stoji 1660e Polohovanie - Búracie náradie Bosch s najvyšším výkonom a funkciou Vibration Control Prínosy pre používateľa vrátane tzv. dôvodu dôvery Energia príklepu 62 J poskytuje najvyšší búrací výkon v rámci radu náradia Bosch Vysoká odolnosť vďaka mimoriadne robustným kovovým komponentom Funkcia Vibration Control umožňuje komfortnú manipuláciu a menej únavnú prácu pri dlhodobom nasadení Ďalšie prednosti Optimálna manipulácia: ergonomické rukoväti s tlmiacou vložkou a nízkym ťažiskom náradia na optimálnu manipuláciu Protišmykový povrch zabraňuje spadnutiu náradia Technické parametre Menovitý príkon 2.000 W Energia príklepu 62 J Frekvencia príklepu pri menovitých otáčkach 1.000 min-1 Hmotnosť 29,5 kg Držiak nástrojov 28 mm vnútorný šesťhran bosch,dewalt,festool,hilti,hitachi,makita,metabo,milwaukee,narex,,protool,wurth
Teplovzdusna pistol + sada naradia - nove
Vsetko je nove, nepouzivane, nevvhodny darcek. Elektricka teplovzdusna pistol s viacerymi nastavcami. Sada naradia Vsetko nove, nepouzite. Viac info pisat mail Sada naradia - 30 EUR Teplovzdusna pistol - 30 EUR Spolu 50 EUR