bazár, predaj, inzercia, predám

BUTON TOPANKY

Kategória: Snowboarding

Predam cistonove nepouzite topanky BURTON EMERALD vel. 36,5
BUTON TOPANKY
Podobné inzeráty
Snowboardové topánky Westige Base so zľavou 64%
Konštrukcia topánky vytvára optimálne podmienky pre rýchly rozvoj jazdcovho potenciálu. Topánka je vhodná pre začínajúcich a stredne pokročilých jazdcov. Všetky Westige vnútorné topánky sú vyrobené systémom "1: 1 Lasting", čo znamená, že pre každé číslo topánky sa vyrába špeciálna tomuto číslu úmerná veľkosť vnútornej topánky - a to nebýva zvykom zďaleka u všetkých výrobcov. Vnútorné "postroj" zachytáva pätu na svojom mieste. • materiál: syntetická koža a špeciálna textília • vnútorná topánka spevnená anatomickými výstuhami • šnurovanie vnútornej topánky - systémom W SPED • kovové háčiky • vodeodolná (nepriepustná) • anatomicky tvarovaná Úplne ako nové. Boli použité jedenkrát. Rozmer - 42. Pôvodna cena 124 eura
EU 39 použité snowboardové topánky BURTON MENS PROGRESSION
Snowboardové topánky sú použité v dobrom stave bez závad. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. ST210001 Výrobca:BURTON Pre koho:Unisex / Pánske Veľkosť MONDO:25cm Najpredávanejšie snowboardové topánky na svete! Ľahké a teplejšie ako kedykoľvek predtým. So špičkovým komfortom za cenu, ktorú je ťažké prekonať. S otočným kolieskom Boa sa v rekordnom čase a bez ťažkostí obujete. Vďaka podšívke DynoLite topánky odolajú každému nárazu. Osvedčené pohodlie a neustály progres, presne to definuje topánky Burton Progression.
NEW: Snowboard boty 32 TEAM TWO XLT | UK10,5 / EUR 45,5
Predám úplné nové snowboardové topánky renomovanej značky 32 (THIRTY TWO). Vhodné pre all-mountain až freeride jazdenie, sú tvrdšie. Vhodné aj pre SPLITBOARDING nakoľko majú vonkajšiu topánku narezanú tzv. CUFF CUT = čo výrazne eliminuje deformáciu vonkajšej topánky. = veľkosť: US11,5 / UK10,5, EUR45 = model: TEAM TWO XLT (majú kvalitnú VIBRAM podrážku a gumenú obrudu na špičke podobne ako turistické topánky - chráni pred nárazom a poškodením špičky topánky) = topánka vyrobená z veľmi kvalitného a pevného materiálu = 1:1 LASTING: presne vyrobené aj na polovičné čísla = jazyk: 3D MOLDED TONGUE (tvarovaný) = klasické šnurovanie s možnosťou variability utiahnutia spodnej a vrchnej časti, vrchná časť na 3 háky = FLEX RATING: 8 (all mountain - freeride topánka) = vnútorná papuča: LEVEL 3 PERFORMANCE LINER s vnútorným šnurovaním a vrchnou prackou na suchý zips pre optimálne nastavenie. = HEAT MOLDABLE LINER: možnosť presného natvarovania papuče na chodidlo cez proces nahriatia = vložka: LEVEL 3 FOOTBED = podrážka: VIBRAM. Sú to veľmi kvalitné topánky, jeden z top modelov od značky 32 THIRTYTWO. Štandardná cena v obchode sa pohybuje okolo 340 - 400€. Osobný odber v Poprade, prípadne možnosť poslať kuriérom (poštovné&balné +6€). V prípade záujmu, prosím, volať na uvedené číslo . Kliknite na moje v inzeráte - zobrazia sa všetky aktuálne inzeráty.
Snowboard dámske topánky Burton Limelight Boa
Skoro nové boli pár obuté, cena nových bola 300e. Burton Limelight sú univerzálne topánky, ktoré rady upravené svahy, zasnežené vrcholky aj najlepšie snowparky. Majú stredne tuhý flex, ktorý sa hodí do akéhokoľvek terénu a akýchkoľvek podmienok. Vďaka Total Comfort konštrukcii sú pohodlné hneď od prvého obutia. Zaiste oceníš aj Boa systém, ktorý ti umožní utiahnuť topánky v rekordnom čase. Imprint 2 - vnútorná, vyberacia topánočka s 3M Thinsulate izoláciou, ktorá zaisťuje optimálny tepelný komfort. Pre lepší fit sa zapína na suchý zips.
Snowboardové topánky Rossingnol (velkosť 38)
Predám zánovné snowboardové topánky Rossignol Diva, veľkosť US 8,0 Topánky sú ako nové, dcéra ich používala 5 dní počas lyžiarskeho výcviku.(vnútorná veľkosť 24 cm)
EU 38 použité snowboardové topánky SALOMON FACTION BOA
Snowboardové topánky sú použité v dobrom stave bez závad. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. LK_0704 Výrobca:SALOMON Pre koho:Unisex / Pánske Veľkosť MONDO:24cm Mimoriadne odolná snowboardová obuv SALOMON Faction je späť spolu so spoľahlivým systémom šnúrovania a inovatívnym dizajnom jazyka pre ešte väčšie pohodlie na svahu. Vnútorná papuča sa vďaka pamäťovej pene automaticky prispôsobí každému chodidlu. Vnútorné papuče sú zároveň vyrobené bez pridania lepidla, takže ich je možné bez obáv oprať v práčke. Podrážka je ľahká s extra nízkym profilom a poskytuje komfort a skvelé tlmiace vlastnosti. Už vás nebaví neustále šnúrovanie? Tak práve pre vás su ideálne snowboardové topánky SALOMON Faction Boa, ktoré predstavujú pohodlie a neskutočné funkcie.