bazár, predaj, inzercia, predám

Čajový set, 2ks v krabičke

Kategória: Doplnky

Nové
Čajový set, 2ks v krabičke
Podobné inzeráty
Stojan na čajový kahanec
Predám pekný nepoužívaný stojan na čajový kahanec - kov, sklo. Vhodný ako nenáročný darček. Cena stojana je 3 €. Cena je bez poštovného. Na dobierku neposielam.
Čajový svietnik Domino
Pár krát použitý čajový svietnik značky peleg- najlepšie osobný odber KE. Cena 10€ vrátane 8 sviečok)
Palma na čajový kahanček
Predám plechovú palmu na čajový kahanec. Doprajte si do vašej domácnosti kúsok exotiky. Kontaktujte ma emailom, alebo telefonicky. Poslem aj dobierkou. Nie sms. Pozrite si aj moje ostatne inzeraty
Svadobná dekorácia a iné
Predám balón Prsteň(0,50€), balóny červené a biele so srdcom 20ks(2€), svadobné blahoželania 5ks(2,50€), 2ks blahoželanie(0,60€), 2ks blahoželanie s obálkou(0,50€), 3ks bublifuk(0,30€), dekorácia srdce s červeným pieskom(1€), 2ks červené srdcia(2€), 2ks konfety s lupienkami(10€), krabička na rady do manželstva(1€), krabička na redovy(1€), 10ks mašličky(0,50€), 2ks ozdobené sklá na perá(1€), pohárik na sviečku(0,50€), krabička pre družičku(10€), 2ks krabičky torta+stojan na lízatka(0,50€), ozdobné stuhy 2ks(1€), sviečky v skle 8ks(6,40€), sviečky biele 5ks a červené 6ks(3€), závažia na balóny 6ks(6€),pierko pre ženícha(2€). Osobný odber Prešov alebo poštou. V prípade záujmu píšte email!
PETERSON pánsky KOŽENÝ SET
PETERSON pánsky KOŽENÝ SET Ideálny ako darček ku DŇU OTCOV Set obsahuje peňaženku a kľúčenku... Všetko je to zabalené v krabičke. Peňaženka má systém R-FID, ktorý chráni pred zneužitím bezkontaktných platobných kariet. Ihneď odosielam.
Paličkovaná čipka, soľnobanská čipka- set
Ponúkam tento paličkovaný set. Je vyrobený v Solivare, ktorý je súčasť Prešova. Bol známy ťažbou soli a v súčasnosti sa tam nachádza technické múzeum. Paličkovanie je považované za jedno z najťažších ručných umení. Set je vhodný na prestieranie, pre zachovanie jeho jedinečnosti je vhodná voľba zarámovanie. Nebol škrobený. Naškrobením sa jeho veľkosť o niečo zväčší. Prať iba ručne, odporúčam detské biele mydlo, alebo čistiareň. Pre lepšiu predstavivosť, je set nafotený s viacerými farebnými pozadiami. Možný osobný odber v Rovinke, v Šamoríne. Po dohode aj v BA. Pošlem aj poštou. Veľkosť: Set obsahuje: 1x priemer 21,5cm 6x priemer 13,5cm Materiál: bavlnená priadza Spôsob výroby: paličkovanie Platné do zmazania. Prosím písať mail. Pozri aj iné moje ponuky.