bazár, predaj, inzercia, predám

Calzedonia - Vrchný diel bikín

Kategória: Plavky

veľkosť S
sú čisto nové ( nesadla veľkosť)
pôvodná cena: 30€
Calzedonia - Vrchný diel bikín
Podobné inzeráty
Rozne plavky a plážové oblečko
žové Calzedonia vel.S 75C nové.Cena 30E PC 65E 2.Tyrkysové Marks&Spencer vel.S nové.Cena 25E PC 65E 3.Modre Calzedonia vel.S cena 10E žové Calzedonia vel.S cena 10E 5.Zelené Calzedonia vel.S cena 15E Oblečené raz. 6.Šaty cierne Calzedonia vel.S .Cena 15E 7.Kaftan modry C&A .Uni velkosť.nový .Cena 8E žové šaty Palmers XS/S elasticke 15E. 9.Žlté Calzedonia vel.S .Cena 15E
Caledonia nové 75/C
Predám nový vrchný diel plaviek zakúpený minulé leto v Calzedonia, veľ. 75/C, číslovanie v Calzedonia veľ. 3. Nevystužený pásový vrchný diel plaviek, prispôsobí sa vďaka gumičke, podšitý, ramienko okolo krku je možné odopnúť. Viacfarebný, ľahko doladiť k jednofarebným nohavičkám. Bol len odskúšaný, u mňa nemá využitia, posúvam ďalej. Cena 7 eur + pošta. zasielam aj na dobierku.
Dvojdielne plážové plavky na šnurovanie, model 2023
Predám nové dvojdielne plážové plavky na šnurovanie, farba zelená s kvetinovým vzorom na spodnom diele, veľkosť XL ( veľkostná tabuľka viď foto ), materiál 80% polyamid, 20% spandex. Horný diel bikín vpredu prekrížený, odnímateľné polstrované vypchávky košíčkov, vrchný aj spodný diel bikín so šnurovaním. Ponuka platí do zmazania. Na SMS neodpovedám. Pošlem aj na dobierku (+3€ poštovné - platba vopred na účet) Do 21.07.2023 poštovné ZADARMO.
Rozne dvojdielne plavky Bepon, H&M, Roxy, Celzedonia
Predam velmi pekne, minimalne pouzite cierne plavky z Beponu, vel.38-take M, vrch je vystuzeny cierny (vhodny hlavne pre mensie prsia, aby sa "zvyraznil " dekolt) + spodny diel, cena 7€ Predam vyrazne ruzove plavky , nosene min.sezonu, vel.S, vrch asi aj na M--je regulovatelny, cena 5€ Predam velmi pekne plavky z Beponu, vel.S, vrch je obostranny cierny aj ruzovy, sedia na vel.75B-da sa obvod regulovat..., spodny diel kvietkovany sedi na S, cena 6€ Predam pekne, jemnucke plavky s kvietkami, kupene v paris atelier and other stories, vel.sedia na L /taka 40-42/, pov cena cca 50€, teraz cena 5€ Predam par x len oblecene , velmi pekne, modro-biele neposkodene, nosenie nevidno CALZEDONIA spodny diel bikin,vel. S,cena4€ Predam len raz pouzitu podprsenku zn.ROXY, mozete vyuzit nielen na plavanie, ale aj sportovanie....vel.S, cena 7€
Spodný diel bikín
Predám spodný diel bikín, veľkosť S/M. Nenosený.
Čierne plavky
Predám čierne rebrované plavky. Vrchný diel má push up a sú nastaviteľné ramienka. Veľkosť vrchný diel - 38 Veľkosť spodný diel - 34 Sú nové aj s visačkou, len odskúšané (nesadla veľkosť). Cena: vrchný diel 9€ a spodný diel 8€.