bazár, predaj, inzercia, predám

Cam Dinamico Up

Kategória: Kočíky

Predám kombinovaný kočík Cam Dinamico UP, pozostávajúci z hlbokej vaničky, športovej sedačky a autosedačky. Súčasťou tejto trojkombinácie je aj priestranná prebaľovacia taška, pláštenka.

Kočík má štvorkolesový podvozok (kombinácia nafukovacích a penových kolies). Nafukovacie zadné kolesá dodávajú podvozku potrebné komfortné odpruženie.

Kočík má polohovaciu rukoväť, hlboká vanička a športová časť majú nastaviteľnú opierku chrbta. Športová časť má obojstranne nastaviteľné sedadlo (proti smeru jazdy a po smere jazdy) a nastaviteľné polohovanie nôh, odnímateľnú hrazdu, 5 bodový bezpečnostný pás.

Autosedačka (0-13kg) má anatomickú opierku hlavy a polstrovanie pre ochranu nespevneného chrbta dieťaťa, polstrované bezpečnostné pásy a medzinožný pás, možno ju pripevniť do polohy proti smeru jazdy pomocou 3 bodového bezpečnostného pásu v automobile.

Poťahy sú odnímateľné a prateľné poťahy na 30°C.
Cam Dinamico Up
Podobné inzeráty
Kočík Cam dinamico 3oj kombinácia
Kočík talianskej značky Cam Dinamico. Pozostáva z vajíčka, vaničky a športového kočíka. Vanička tmavomodro-bielej farby, je dostatočne dlhá (cca 75x 32cm). Ľahko sa dá nasadiť na podvozok, má veľké držadlo, za ktoré sa môže prenášať, striešku so zabudovanou sieťkou na vetranie a nánožník. Dá sa polohovať, vhodné pri refluxe. Vajíčko sa dá nasadiť na podvozok, má sklápacie striešku, novorodeneckú vložku. Je ľahučké a dobre sa prenáša. Športový kočík sa dá otočiť v smere aj proti smeru jazdy. Dá sa zložiť do polohy ležmo, široká strieška, nánožník, sklápacie madielko. Podvozok je ľahký, dobre sa sklápa a zmestí sa aj do menšieho auta. Košík je dostatočne veľký. Kolesá majú na predu aretáciu, zadné sú nafukovacie, brzdy. Ku kočíku je aj originál pláštenka do dažďa a taška. Najlepšie osobne BA. Cena 110€
Kočík Cam Dinamico Up trojkombinácia.
Predám kočík Cam Dinamico Up, trojkombinácia: hlboká vanička, športová časť a vajíčko(autosedačka) + pláštenka a taška. Vo veľmi dobrom stave.
Trojkombinácia Cam Dinamico UP
Predám kombinovaný kočík Cam Dinamico UP, pozostávajúci z hlbokej vaničky, športovej sedačky a autosedačky. Súčasťou tejto trojkombinácie je aj priestranná prebaľovacia taška, vrátane prebaľovacej podložky, pláštenka, nánožník na športovú časť aj hlbokú vaničku a univerzálna sieťka proti hmyzu. Kočík má štvorkolesový podvozok (kombinácia nafukovacích a penových kolies). Nafukovacie zadné kolesá dodávajú podvozku potrebné komfortné odpruženie. Kočík má polohovaciu rukoväť, hlboká vanička a športová časť majú nastaviteľnú opierku chrbta. Športová časť má obojstranne nastaviteľné sedadlo (proti smeru jazdy a po smere jazdy) a nastaviteľné polohovanie nôh, odnímateľnú hrazdu, 5 bodový bezpečnostný pás. Autosedačka (0-13kg) má anatomickú opierku hlavy a polstrovanie pre ochranu nespevneného chrbta dieťaťa, odopínateľnú striešku, polstrované bezpečnostné pásy a medzinožný pás, možno ju pripevniť do polohy proti smeru jazdy pomocou 3 bodového bezpečnostného pásu v automobile. Poťahy sú odnímateľné a prateľné poťahy na 30°C. Osobný odber Bratislava IV ( Dlhé diely).
detsky kočík DINAMICO CAM dvojkombinacia
predam detsky kocik znacky DINAMICO CAM dvojkombinacia. kocik je vo velmi dobrom stave, vyrobeny z netoxickych materialov ktore nesposobuju alergie a su overene. pouzite materialy su velmi prijemne. kocik je pohodlny vhodny aj do lahsieho terenu a podobne. osobny odber je mozny v TO. pozrite aj moje inzeraty
Cam dinamico up
Predám kočík Cam dinamico Up
Kočík 3 kombinácia CAM Dinamico Up
Predáme 3 kombináciu kočíku CAM Dinamico Up v zelenej farbe. Kočík bol minimálne používaný, je ako nový, má iba bežné známky používania bez akýhkoľvek poškodení. Súčasťou 3 kombinácie je kočík, športová časť a vajíčko. Ďalej ku kočíku je pršiplášť a taška na potreby pre dieťa. Celá 3 kombinácia bola kupovaná 15.11.2021. Pokladničný blok je samozrejmosťou.