bazár, predaj, inzercia, predám

Canon AE-1 Program + Canon zoom 35-70mm

Kategória: Analógové fotoaparáty

CANON AE-1 Program .Exp.časy 1/1,až 1/1000 ,B Fotoaparát je v plne funkčnom stave,rád predvediem.Nové tlmenie zrkadla.Vizuálne je na svoj vek v peknom stave,používaný ,s bežnými značkami na tele,oderky,atď.Na sánkach na prídavné zariadenie(na hľadáčik,lupu) je jeden rožtek odlúpnutý,jedná sa skôr o estetický "problém,vplyv na funkcionalitu to nemá a prídavné zariadenie je možné bez problémov nasadiť.

Uzávierka po servise,zvuk uzávierky bez pazvukov.V hľadáčiku môže byť zopár zrniek prachu.Zoom objektív 35-70 mm je taktiež zachovalý.Plne funkčný,optika bez závad,čkrabancov pod.
Set za 170 €
Po platbe poštovného predom na účet ,pošlem aj na dobierku,príp.osobne v TO
Canon AE-1 Program + Canon zoom 35-70mm
Podobné inzeráty
LEICA. YASHICA. Olympus. Canon. Konica. Minolta. REVUE.
redam kinofilmy: LEICA minilux (date) - 870€. YASHICA Clearlook AF - 45. Olympus AZ-100 Zoom - 55€. Olympus Superzoom 70 - 50€. Canon TOP SHOT - 90€. Canon PRIMA Super 180 date - 85€. Canon PRIMA Zoom mini - 45€. Canon PRIMA Super 28 - 85€. Konica BIG MINI BM-201 - 90€. (Funkčný, Poskodeni). Minolta RIVA Zoom Pico - 45€. REVUE 115AF-D - 30€. Fotoaparaty používane, a su v dobrom stave. Predavam bez baterij. Na vsetkych su minimálne znamky pouzivania. Možna nejaká dohoda na cene. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + postovne. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno.
Canon AE1 Program
CANON AE1 Program (už ho nemám) Objektívy: CANON FD 1.4/50 ( 125€ )bez škrabancov,čistá optika. Canon FD 135 mm (75 €) ako nový, spúzdrom CANON FD 80/200mm - 70€ Teleconverter VIVITAR MC 75-205 2X : 33 €. Canon FD 200 mm (38€) zriedkavá optika,na prednom člene sú oderky,značky po neodbornom čistení.. Po platbe za poštovné predom na účet,pošlem aj na dobierku,atď.Ďakujem
Canon AE-1, FD 35-70mm/4, Speedlight 155A, Telekonvertor
Predám zrkadlovku Canon s originálnym objektívom FD 35-70mm 1:4, dvojnásobným telekonvertorom a bleskom Canon. Je funkčná v krásnom stave ako by bola nová, fotí na prioritu času alebo plný manuál. Má kontrolu hĺbky ostrosti a funkciu pre expozíciu v proti svetle. časy 1,1000 až 2 sekundy, ISO 25 až 3200. Plátno nepresvitá, samospúšť funguje, blesk odpaľuje. Má vymenené tesnenia filmovej komory a doraz zrkadla. Objektív je čistý, bez škrabancov, ostrenie, clona, zoom funguje ako má. Telekonvertor je takisto funkčný, bez poškodení. Blesk má smerné čislo 17, napája sa štyrmi batériami. Možnosť vyskúšať, rád predvediem. Pošlem poštou alebo Zásielkovňou na dobierku alebo vyplatením na účet. Pozri aj ostatné inzeráty.
Canon AL-1 + Canon 35-70mm + Presenta auto mc 200mm
Predám fotoaparát Canon AL-1, v sete s objektívom Canon 35-70mm a Presenta Auto MC 200mm, ku fotoaparátu nemám tašku ani obal. Fotoaparát aj objektívy sú plne funkčné, ja osobne som na ňom vyfotil len jeden film.. Pošlem aj na dobierku poštou, príp. osobný odber.. preferujem komunikáciu cez sms alebo mail peter.illes210@
RARE Canon Prima Super 28N CAPTION
Predám vzácny kúsok Canon Prima Super 28N CAPTION Rok uvedenia na trh: 1995 Lens: 28-70mm zoom lens, f/5.6-7.8 (8 elements in 7 groups Stav: 9/10 s originálnym putkom, 100% funkčný so všetkými funkciami fotoaparátu, len drobné kozmetické nedostatky Batéria je súčasťou balenia Cena: 100€ Fotoaparát Canon Prima Super 28N Caption je plnoautomatický kinofilmový fotoaparát so vstavaným zoom objektívom a automatickým zaostrovaním. Fotoaparát disponuje objektívom s ohniskovou vzdialenosťou 28-70 mm a clonou f/5,6-7,8. Trojbodový systém Smart Autofocus, ktorý upravuje uhol lúča blízkeho infračerveného žiarenia tak, aby vyhovoval súčasnej ohniskovej vzdialenosti. Hľadáčik využíva priehľadný LCD displej, ktorý umožňuje vidieť, kde je zaostrenie dosiahnuté. V prípade potreby má niekoľko manuálnych nastavení. Do menu je veľmi ľahký prístup pomocou číselníka. Fotoaparát ti umožňuje zapnúť samospúsť alebo rozhodovať o tom, kedy bude blesk zapnutý. 6 režimov s voličom najlepších záberov: plne automatický, akčný, noc, close-up, portrét a spot. Funkcia CAPTION vie okrem dátumu vypáliť aj 5 viet v 5 jazykoch: E-1.❤️I LOVE YOU❤️ E-2 THANK YOU! E-3 SEASON'S GREETING E-4 HAPPY BIRTHDAY E-5 CONGRATULATIONS V prípade záujmu prosím o mailovú komunikáciu, číslo je vymyslené.
Canon EOS 650, EF Canon 35-70mm - TOP stav
Veľmi zaujímavý Canon EOS 650,s prvkami materiálového prevedenia ako majú profi eos modely,hlavne čo sa týka spracovania filmovej komory,a konštrukcie. Masívna kovová základňa,viac režimov fotenia,kvalitný silný motor pre posuv filmu. Fotoaparát obsahuje kvalitný tele-zoom objektív,s ktorým môžete fotiť rôzne žánre,ale aj základné makro fotenie. Fotoaparát aj objektív sú v krásnom zachovalom stave,vrátane orig.Canon puzdra,popruhu,krytka objektívu. Všetko je Made in Japan. Fotografie v inzeráte sú autentické. Batéria (typ 2CR5) nie je súčasťou predaja, (mám len svoju na testovanie), je bežne dostupná k predaju. Posielam na dobierku pri úhrade poštovného 4€ predom na účet. Možnosť platby celej sumy predom na účet.