bazár, predaj, inzercia, predám

Cena dohodou.. Veľkosklad a chladiace boxy s technológiou na

Kategória: Sklady

Exkluzívne ponúkame na predaj veľkosklad, ktorý má 6 kvalitných chladiacich boxov.


Hlavná časť veľkoskladu má vstupné dvere a rampu do veľkej haly, samostatná časť tvorí 6 kvalitných širokých chladiacich boxov. Nad nimi na poschodí je srdce haly, je to strojovňa boxov. Na druhej strane na poschodí sú dve kancelárie, s toho jedna veľká so zasadačkou. Samostatný vchod pre zamestnancov priamo do šatne, vedľa sú sociálne priestory, toaleta a sprcha zvlášť pre ženy a zvlášť pre mužov. Ďalšiu časť veľkoskladu tvorí vonkajšia časť s prístreškom a vonkajším zastrešených skladom a zadná veľká hala so samostatných vchodom a rampou. Na ľavej strane veľkoskladu sú samostatné dvere do skladu plného regálov na uskladnenie chemikálii, alebo pracovného oblečenia.


Veľkosklad má nosnú oceľovú konštrukciu, 1928 m2. Pozemok má 14 260 m2, kde sa nachádza veľký priestor na parkovanie osobných áut aj kamiónov....Veľkou výhodou je súkromný transformátor priamo na pozemku, vlastná studňa a čistička na bio odpad. Elektrické kúrenie... Veľkosklad môže slúžiť na uskladnenie ovocia, zeleniny, potravín alebo surovín, ktoré vyžadujú kontrolovaný a riadený teplotný režim. K dispozícii znalecký posudok.


Veľkosklad sa nachádza hneď pri hlavnej ceste iba 10 kilometrov od Želiezoviec... ...Výborná investičná príležitosť!


V prípade záujmu volajte na tel. číslo:
Cena dohodou.. Veľkosklad a chladiace boxy s technológiou na
Podobné inzeráty
SKLAD
Diana Reality ponúka na predaj nadzemné podlažie v polyfunkčnom objekte, nachádzajúce sa v katastrálnom území Košice - JUH. Popis nehnuteľnosti: Jedná sa o dvojpodlažnú budovu s príľahlými pozemkami , celková výmera 1400 m2, z toho zastavaná plocha 900 m2, s prístupom po vnútroareálovej komunikácii so spoluvlastníckym podielom.PREDMETOM PREDAJA je: 1. nadzemné podlažie: Veľkosklad ovocia a zeleniny s kancelárskymi priestormi a sociálnym zázemím pre zamestnancov. Veľkosklad ovocia a zeleniny, pozostáva z troch chladiacich skladov, expedičného priestoru a skladu obalov, ktorý je prístupný z rampy. Výmera 600 m2. Súčasťou nehnuteľnosti je aj uzatvorený dvor - parkovací priestor , nehnuteľnosť si nevyžaduje rekonštrukciu a ďalšie investície. Bližšie informácie Vám poskytneme v RK :
Predaj skladových priestorov, Lučenec
XEMAR (xemar5@, alebo ) ponúka na predaj, prenájom skladový objekt. Vzhľadom na variabilitu priestorov a svojou polohou v meste Lučenec je vhodný na rôzne využitie skladovania. Zastavaná plocha skladového objektu je 1173 m2.  Jedná sa o veľmi dobre dispozične riešený, jednopodlažný objekt. Je rozdelený na priestranné miestnosti pre skladovanie rôzneho tovaru a materiálu, miestnosti pre personál vrátane kancelárií, sociálnych miestností a predajnej časti. Dispozičné riešenie: 6 x kancelárske miestnosti, 2 x sociálne zariadenie, 8 skladovacích priestorov, predajná časť, 2 x chladiace boxy Objekt má po oboch pozdĺžnych stranách nakladacie a vykladacie rampy. Vstup do objektu a kancelárskych priestorov je z bočnej strany. Vstup do skladových priestorov je cez  posúvacie oceľové vráta – 2 x 6 ks a cez rampu. Výhodou je veľmi dobrá prístupnosť k objektu nákladnými autami a kamiónovou dopravou. Ďalšou výhodou je možnosť využívania železničných koľajníc na prevoz materiálu. Objekt je v zime vykurovaný podľa potreby a je napojený na všetky inžinierske siete. Cena nehnuteľnosti pri kúpe je dohodou. Viac informácií ohľadne ceny a možností financovania Vám radi poskytneme na tel. čísle , prípadne e-mailom Skladové priestory je možné aj prenajať, či už priestory celej budovy, alebo len časti podľa dohody. Prenájom:   Cena prenájmu je 3000,- € včetne energií.  Voľný a k dispozícií ihneď. LOKALITA: Objekt sa nachádza v Lučenci, na Železničnej ulici, priamo v areáli železničnej stanici, vo veľmi dobrej blízkosti napojenia na obchvat. Leží na okraji centra v obchodnej zóne okresného mesta a pre svoj účel – skladovanie má ideálnu polohu. Spĺňa teda všetky podmienky na prevádzkovanie skladovacích a kancelárskych priestorov z hľadiska výbornej dostupnosti a kompletnej občianskej vybavenosti. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Objekt je zaujímavý svojou dispozíciou, polohou, dostupnosťou a primeraným obslužným priestorom. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, preto je možné zachovať a využívať jeho súčasný stav, alebo ho upraviť podľa potreby a účelu. Je vhodný na využívanie skladu pre spoločnosti s rôznym tovarom a materiálom.
Viacúčelová skladovacia hala + Admin. budova, Gabčíkovo
Realitná kancelária GOFAR ponúka EXKLUZÍVNE na predaj viacúčelovú halu s využitím ako sklad alebo na ľahkú výrobu + administratívnu budovu vo vynikajúcej lokalite Gabčíkova. Administratívnu budovu je možné po miernej prestavbe používať aj ako rodinný dom. HLAVNÉ VÝHODY • Administratívna budova vhodná ako sídlo spoločnosti • Veľká viacúčelová hala vhodná na sklad, veľkosklad, alebo ľahkú výrobu • Administratívnu budovu je možné po miernej úprave používať aj ako rodinný dom • Bezproblémové parkovanie pre zamestnancov a zákazníkov spoločnosti na dvore a na vyhradenej ploche pred budovou • Možnosť nadstavby ďalšieho poschodia na hale Forma vlastníctva: Firemné Výmera parcely: 877m2 Zastavaná plocha: Administratívna budova: 417 m2, Viacúčelová hala: 320 m2 Zastavaná plocha celkom: 737 m2 Pozemok: Rovinatý Príjazdová cesta: Asfalt Podlahová plocha administratívnej budovy: 181,32m2 Podlahová plocha priemyselnej haly: 320,6 m2 Administratívna budova: Administratívna budova: 6 miestností + predsieň, sekretariát a sociálne zariadenia Počet nadzemných podlaží: 1 Podpivničený: Áno, jedna miestnosť čiastočne podpivničená Alarm komplet Privedený optický kábel internetu pred budovu Vchodové dvere drevené, okná plastové, Stierky na stenách, okrem umyvárne a toaliet. Podlaha: plávajúca podlaha v drevo dekóre, v kancelárii s pivnicou PVC podlaha v zladenom drevo dekóre. V umyvárni a na toaletách keramická dlažba a obklady. Viacúčelová hala: Liata podlaha, na stenách a na strope omietka. Oplotenie: zo strany cesty celokovová odťahovacia brána a pred predzáhradkou oplotenie z drevených líšt, ostatné oplotenie drôtené, alebo plechové. Inžinierske siete: elektrina, kanalizácia, verejný vodovod Kúrenie: Kotol na tuhé palivá, vykurovanie radiátormi Elektrický prúd: 220/380V Možnosti využitia: Sídlo firmy, alebo po miernej úprave aj ako rodinný dom. Viacúčelovú halu je možné využiť ako sklad, alebo na ľahkú výrobu. LOKALITA Administratívna budova a hala sa nachádzajú v Gabčíkove priamo na ceste 506 vedúcej z Bratislavy smerom na Gyór. Lokalita poskytuje výbornú dopravnú dostupnosť tak pre kamionovú ako aj pre osobnú prepravu. CENA Cena administratívnej budovy a viacúčelovej haly spolu: 458.000,- € bez DPH Voľný okamžite ! BEZ TIARCH ! FINANCOVANIE Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru. Zabezpečíme bezplatný finančný servis, kompletné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti našim interným hypotekárnym špecialistom. Gofar je registrovaným finančným sprostredkovateľom v NBS. OBHLIADKY Po predchádzajúcej dohode v pracovné dni: 8:30 - 18:00 hod, alebo tiež cez víkendy. KONTAKT Ing. Ladislav Szabo mobil: e-mail: ladislav.szabo@ web: © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie GOFAR.
Moderná skladovacia hala s výmerou 1350 m2
Typ: Sklady a haly Ulica: sb Obec: Košice-Šaca Ponúkame Vám na prenájom skladové priestory, s výmerou : 1350 m2, ktoré sa nachádzajú na výhodnej polohe, v Košiciach – Šaci. Výhodou lokality je výborná dopravná dostupnosť, pri hlavnom ťahu smerom na Bratislavu, v blízkosti sa nachádza strategický podnik východného Slovenska U. S. Steel Košice, s.r.o. a medzinárodné letisko Košice. Moderná priemyselná hala vyššieho štandardu s administratívnym a sociálnym zázemím, vybavená je vzduchotechnikou, rekuperáciou, v súčasnosti je využívaná ako veľkosklad. Disponuje dvoma veľkými bránami, pri nakládke tovaru je možné uzatvoriť vnútorný priestor skladu. Pancierové betónové podlahy zodpovedajú požiadavkám na záťaž pre rôzne činnosti. Rozmery haly: 25 x 54 x 8 m (v súčasnosti je strop znížený na 4 m). K dispozícii je zázemie, ktoré predstavuje cca 75 m2 m2 a pozostáva z :kancelárie, šatne, dennej miestnosti s kuchynkou, 2xWC, 2 obslužné miestnosti. V rámci prenájmu skladových priestorov ponúkame je možnosť prenájmu celého prízemia : 221 m2, administratívnej budovy v areáli. Objekt je elektronicky zabezpečený, areál uzavretý a oplotený. Pri hale je možnosť bezplatného parkovanie pre 20 áut. Cena prenájmu skladových priestorov: 6 EUR bez DPH / m2 / mesiac - náklady na správu areálu 1 EURO bez DPH / m2 / mesiac - náklady na elektrinu: podľa reálnej spotreby za daný mesiac Predmetné priestory budú k dispozícii od 06/2023 Možnosť dobudovania ďalších 1 000 m², v blízkosti existujúcej haly, v prípade záujmu o nové skladové priestory.   Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 1350 m2 Úžitková plocha: 1275 m2 Počet podlaží: 1 Klimatizácia: áno El. napätie: 230/400V Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Internet: áno - káblový rozvod Materiál: Montované
Výborná lokalita Prenájom Skladové priestory, 37mx12m,...
Výborná lokalita! Prenájom! TUreality ponúka na prenájom halu 37mx12m na Šamorínskej ceste v uzavretom areáli. Hala je vhodná na sklad, veľkosklad, výrobňu....Cena prenájmu je 3 000€ s DPH. Oplatí sa vidieť. Kontakt:+421 41 321 7800, Mail: lukacovicova@
Na prenájom lukratívny skladový priestor o výmere 1350 m2, K
Ponúkame Vám na prenájom lukratívne skladové priestory o výmere 1350 m2 nachádzajúce sa na Buzinskej ulici v mestskej časti Košice – Šaca. Výborná poloha pri hlavnom ťahu smer Rožňava – Bratislava a s blízkym prístupom k hraničným priechodom s Maďarskom, Poľskom a Ukrajinou. Napojenie na budúcu rýchlostnú cestu R2. V blízkosti sa nachádza U.S. Steel Košice a medzinárodné letisko Košice. Hala je vyššieho štandardu, ktorá je momentálne využívaná ako veľkosklad liekov. Disponuje administratívnym a sociálnym zázemím. Rozmery haly sú 25x54 m. Strop je 8 m vysoký – momentálne je znížený na 4 m. Zázemie je o veľkosti cca 100 m2 + možnosť prenajatia kancelárskych priestorov v administratívnej budove. Pôdorys nájdete v prílohe. V prípade záujmu možnosť dobudovania ďalších 1000 m2 skladových priestorov. Do haly je prístup 2 veľkými elektrickými bránami. Pri nakladaní tovaru je možné uzatvoriť vnútorný priestor skladu. Počet parkovacích miesto okolo haly je v počte 20 ks. Cena: 6,- €/m2/mesiac + DPH + médiá. V cene je zahrnutý poplatok za správu. Skladové priestory voľné od 06/2023 Viac informácií: Daniel Borták tel. email: marbor@ MARBOR REAL s.r.o. Kováčska 28 040 01 Košice Dodatok k cene: + energie + DPH, +energie, +DPH Celková rozloha: 1350m²