bazár, predaj, inzercia, predám

Chalupa na kopaniciach blízko Starej Turej

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj vkusne zrekonštruovaný 4 izbový rodinný dom / chalupu so zastavanou plochou 85 m2 a úžitkovou plochou cca 130 m2, vo vyhľadávanej a tichej lokalite pod Veľkou Javorinu, Stará Turá -Papraď.

Nachádza sa v príjemnom a tichom prostredí obce s dobrou dostupnosťou.

Dispozične pozostáva z prízemia, na ktorom sa nachádza obývačka s krbom, , kúpeľňa s WC, priestranná kuchyňa a spálňa; a obytného podkrovia, kde je spoločenská miestnosť (obývačka), kúpeľňa s WC a veľká detská izba. Dom je postavený z pálenej a nepálenej tehly. Do 1/3 je podpivničený - tu sa nachádza centrálny kotol na tuhé palivo a sklad.

Prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 15 rokmi, ktorá zahŕňala okrem iného výmenu elektrických rozvodov, nové okná, novú strechu a zateplenie. Kúrenie je centrálne na tuhé palivo + krb v obývačke, ohrev vody zabezpečuje kombinovaný ohrievač - elektrika/kotol, voda je zo studne aj obecná (jednoduché prepínanie).

Záhrada k domu je o rozlohe 592 m2, stojí tu drevený altán na posedenie aj letná kuchyňa s rozlohou 16 m2. K dispozícií máme aj nový geometrický plán.

Lokalita ponúka bezproblémovú dostupnosť: vlakové spojenie Trenčín - Nové Mesto nad Váhom - Stará Turá - Papraď a ďalej až do Veselí nad Moravou, autobusové spoje, ako aj ľahká dostupnosť autom - od D1 iba 20 km.
Chalupa sa nachádza v nádhernej prírode s možnosťou hubárčenia, v blízkosti je CHKO Biele Karpaty, vďaka čomu ponúka rôzne turistické trasy, cyklotrasy, vodné nádrže Dubník I a II, ktoré ponúkajú možnosť kúpania sa, aj rybolovu. V zime sú tu pre Vás bežkárske trate ako aj lyžiarske strediská Stará Myjava, Kálnica a Bezovec.

V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.

DeluxReal, s.r.o.
Chalupa na kopaniciach blízko Starej Turej
Podobné inzeráty
Na predaj dvojgeneračný rodinný dom v Starej Turej, časť Top
Ponúkame k odkúpeniu dvojgeneračný rodinný dom v Starej Turej, časť Topolecká s dvoma samostatnými vchodmi. Dom je zachovalý v pôvodnom stave, je veľmi priestranný. INFO:
Tradičná chalupa v nádhernom prírodnom prostredí Krajné
Realitná kancelária DOREAL vám predstavuje na predaj výnimočnú kopaničiarsku chalupu v nádhernom prostredí Myjavských kopaníc, v usadlosti Vápenky, ktorá patrí pod obec Krajné, okres Myjava. Toto miesto pre relax je plnohodnotne využívané na rekreačné účely. Dostanete sa sem po asfaltovej ceste z obce Krajné, kúsok po nespevnenej ceste cez les, ktorým je chalupa obklopená. Chalupa, jej interiér, zariadenie no aj okolie idú ruka v ruke s atmosférou, ktorú cítiť v každom kútiku. Chalupa je upravená v nadväznosti na pôvodný tradičný stav a charakter stavby, vkusne dobovo zariadená. V chalupe prevládajú pôvodné drevené prvky, takmer celý interiér je zachovaný. Čo bolo treba zrekonštruovať, bolo poctivo urobené. Chalupa sa predáva vybavená tak ako vidíte na fotkách, okrem dreveného záhradného nábytku a pár osobných vecí. Nábytok v dome zostáva. Okolie je citlivo upravené, plné stromov, kríkov, zelene, schodíkov vedúcich do samostatných častí tvoriacich okrasnú časť pozemku. Okrem chalupy tu nájdete "vonkajšie posedenie pod strechou" - terasu, samostatnú pôvodnú časť slúžiacu ako "sklad pre náradie a drevo", vydláždený priestor za šopou, stromy, kríky, trávnatú plochu..... Okolie netreba ani opisovať, čistá príroda, nádherné výhľady, lesy, šum lístia, pár chalúp, ticho. Ak hľadáte práve toto, nepremýšľajte dlho. O chalupu je veľmi dobre postarané, o čom svedčí najmä jej technický stav. Stavba bola postavená v roku 1878 a pôvodne bola súčasťou veľkého gazdovského domu. Časom bol gazdovský dom rozdelený na tri samostatné časti, z ktorých sú dnes tri chalupy. V roku 2003-2004 bola vykonaná zásadná rekonštrukcia, ktorá vdýchla do domu komfortnejšie rekreačné bývanie. Zásadné úpravy, ktoré boli vykonané: - výmena vedenia elektriny, tepelné izolácie, zateplenie stropu, čiastočná rekonštrukcia strechy, klampiarske práce, nový komín, sanačné omietky, izolácia podláh, betónové podlahy v prízemnej časti, betónová žumpa. Parkovať autom môžete priamo pred vstupom na terasu. V prízemnej časti chalupy sa nachádza kuchyňa a spoločenská miestnosť, v podkroví dve samostatné izby. Teplo pre celú chatu poskytne krbová pec na drevo a kachle v kuchyni. Doplnkovým variantom pre kúrenie môžu byť samostatné elektrické výhrevné jednotky, alebo elektrický kotol. Voda je využívaná zo studne. Voda do domu nie je zavedená. Doriešiť sa dá vlastnou studňou. Samostatná kúpelňa s wc sa nachádza mimo chalupy, vedľa zastrešenej terasy, odpad je zvedený do žumpy. Náklady na prevádzku chalupy predstavujú 35,- Eur polročne za elektrickú energiu. Viac informácií získate na KONTAKT/OBHLIADKA: Miriam Adamčíková - realitná maklérka DOREAL s.r.o. adamcikova@
Chalupa na Myjavských kopaniciach Podkylava
Typ: Rodinný dom Ulica: Podkylava Obec: Podkylava Leaders&Partners reality pobočka Bratislava Seberíniho  Vám ponúka na predaj  romantickú chalupu na Myjavských kopaniciach v Podkylave. Chalupa je zhotovená z dreva a dýcha pravou kopaničiarskou atmosférou. Je zasadená v lone prírody, obklopená lesom a dopraje Vám absolátny relax. Celková plocha pozemku je 1570 m2. Zastavaná plocha domu je 64 m2, má 2 podlažia.  Na prízemí sa nachádza obývačka, kuchyňa a kúpeľka s toaletou. Na poschodí sa nachádza spáľňa spolu s oddychovou časťou. Na pozemku je zavedená elektrická energia , nová 50 m hlboká studňa, čistička odpadových vôd. Dom bol kolaudovaný v roku 2012.   Cena nehnuteľnosti :  150.000,- € Cena nehnuteľnosti je konečná , vrátane právneho servisu. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 64 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Plocha pozemku: 1570 m2 Zastavaná plocha: 300 m2 Podlahová plocha: 64 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Počet kúpeľní: 1 Terasa: áno
Chalupa na samote pod lesom, Banská Belá
Ponúkame na predaj malú dvojchalupu v obci Banská Belá časť Halča - Caniar. Predáva sa jedna časť s vlastným popisným číslom. Chalupa sa nachádza v chatovej oblasti avšak nestretnete tam takmer nikoho. Pozemok je z časti zarastený stromami. S výhľadom na hory. Prístupová cesta vedie až k chate, je iba spevnená. Chalupa je vhodná pre nenáročných ľudí prenesie Vás do minulého storočia, toaletu by ste tu márne hľadali. Chalupa sa skladá z prízemia, kde je jedna veľká miestnosť a terasa so vstupom do záhrady. Vstup na druhé poschodie je zvonku. Na poschodí sa nachádza jedna izba a dve malé izbičky. Celá chalupa nie je vnútri zobytnená takže ponúka možnosť dostavby podľa vlastného uváženia. Z inžinerských sietí je natiahnutá iba elektrina. Kvôli vode bude potrebné vyvŕtať studňu. Do centra obce je to sedem kilometrov od chalupy. V obci je základná aj materská škola, malý obchod s potravinami,lesný park pre deti. Sú tu aj dve jazerá vhodné na rybolov. Obec je kúsok od krásneho historického mesta Banská Štiavnica.Okolie ponúka množstvo možností na šport napríklad detské ihrisko ( nad základnou školou),plávanie v rôznych tajchoch Banskej Štiavnice prípadne turistika, v Banskej Štiavnici sa nachádza aj krytá strelnica. Krátka prechádzka je aj do jaskyne Barlangy. Obytná plocha: 60 m2 Plocha parcely: 190 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: - Voda: - Kúrenie: kombinované Konštrukcia objektu: tehlová Prístupová cesta: spevnená Druh stavby: dom Umiestnenie: samota Rok výstavby: 1992
IBA U NÁS. Na predaj jedinečný RD s bazénom a krásnym poz.
Exkluzívne. Reality na kľúč Vám ponúka na predaj krásnu chalupu s rozľahlým investičným pozemkom v obci Čechy okres Nové Zámky. Chalupa Hľadáte jedinečnú nehnuteľnosť na rekreačné účely alebo na bývanie v okolí južného Slovenska? Chalupa bola kompletne zrekonštruovaná. Chalupa je postavená z nepálenej tehly, hrúbka múrov je 80 cm. Strecha je z trapézového plechu- značka ROVA. V chalupe sa nachádzajú: 4 izby, 1 kúpeľňa, 2 kuchyne, špajza, dielnička a pivnica. Vstup do chalupy je rovno do kuchyne, nachádzajú sa tu kachle, pec, kuchynská linka, jedálny stôl so stoličkami, vešiak a malá chladnička. Z kuchyne sa vchádza do obývacej miestnosti, nachádza sa tú prípecok, stôl so stoličkami, televízor, starožitný sekletár, skriňa, konferenčný stolík a 3 kreslá. V spálni sú dve postele, 2 starožitné skrine a piecka. V kúpeľni je sprchový kút, umývadlo, toaleta, bojler (menený v roku 2018) a elektrický radiátor. Druhé dvere do chalupy predstavujú vchod do letnej kuchynky, je tu kuchynská linka, trúba s grilom, sekletár a gauč. Letná kuchynka je prepojená so špajzou, v špajzi sa nachádza mraznička a chladnička. Podkrovie je taktiež prispôsobené na bývanie, sú tu 3 postele, rozťahovací gauč, knižnica a prenosná klíma. Ak by ste mali záujem, tak je tu možnosť podkrovie rozšíriť na bývanie. 4. izba „pánska miestnosť“ je krásne zariadená, prostredie spríjemňuje krb, nachádza sa tu starožitný nábytok a posteľ. Vykurovanie chalupy je riešené elektrickými olejovými radiátormi, peterkami a krbom. Elektrická energia je optimalizovaná fotovoltaickými panelmi s virtuálnou batériou nainštalovanou v r. 2019. Okná na chalupe sú zreštaurované a na detskej izbe sú nové okná. Dispozícia Dispozícia chalupy je výborná. Na fotografii je vyobrazená dispozícia chalupy. Chalupa pozostáva z: kuchyne, z prednej izby, detskej izby, kúpeľne s toaletou, letnej kuchyne so špajzou, schody na podkrovie, pánskej miestnosti a dielne. Na podkroví sa nachádza izba s rozlohou 54m2. Pozemok Rozloha celého pozemku je 5 116m2. Na pozemku sa nachádza chalupa, altánok s posedením a krbom na grilovanie, bazén s pódiom, priestor na odkladanie náradia, parkovacie miesto, výsadba ovocných stromov a veľká časť pozemku je pokrytá trávnikom okolo, v ktorej sú vysadené dreviny a ruže. Pozemok je upravený trávnikom, krásou pozemku je bohatá výsadba okrasných stromov, drevín, skalky, ovocných stromov, drobného ovocia a zeleniny. Z okrasných stromov je tu červený buk, červená baza, albízia, červená lipa, sakura, tis, červený javorolistý buk, platan, okrasný gaštan, javor a ibiš bahenný. Z ihličnanov himalájsky céder a borovica. Živý plot je tvorený 300 kusmi smrečkami. V skleníku sa pestujú papriky. Vyvýšený záhon s paradajkami a cuketami. Z drobného ovocia ríbezle a černice. Z okrasných kríkov svíba, vavrínovce a kalina. Z okrasných rastlín kosatce, ruže, vistérie a magnólie. Sad s ovocnými stromami (slivky, čerešne, jablone, hrušky a hurmikaki). Všetky záhony sú zaplachtov
Chalupa s veľkým pozemkom v obci Podkylava o výmere 8.852 m2
SaleA - váš partner v realitách vám vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúka na predaj chalupu s veľkým pozemkom v obci Podkylava o celkovej výmere 8.852m2. Rozmery : viďte priloženú mapku. Podkylava je obec na Slovensku v okrese Myjava (Trenčiansky kraj). Je vzdialená 18 km severozápadne od mesta Piešťany a 11 km východne od mesta Brezová pod Bradlom. Dispozícia: - Chalupa dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, na ľavej strane sa nachádza menšia izba, na pravej veľká izba a rovno sú dve malé miestnosti, z jednej z nich sa ide hore na povalu. Chalupa stojí na kamenných základoch, je postavená z nepálenej tehly - múry o hrúbke 70cm, zdravá, pevná, žiadne praskliny. Chalupa má dve povale, jeden vstup je zvnútra t. j. na povalu, ktorá siaha do polovice chalupy a druhá povala má vstup z vonku a tá je po celej dĺžke chalupy. Z vonku sú ešte dvere do bývalej maštale, ktorá sa dá prepojiť s obytnou časťou chalupy. Krov je zdravý, krytina je eternit. Môžete si ju poprerábať podľa vašich predstáv, čo aj momentálny stav vyžaduje. Na dvore je veľká hlinená stodola, ktorá má tiež veľké využitie. IS: elektrika 220V a 380V, studňa. Lokalita: - chalupa je postavená hneď pod lesom, vedie k nej bezproblémová spevnená prístupová cesta, pozemok je svahovitý s krásnym výhľadom na okolitú prírodu, kľud, samota. Pozemok si môžete upraviť a prispôsobiť podľa vašich predstáv. Veľmi veľa možností využitia = vybudovanie ranču, zvieracieho oboru a pod. Pozemok je slnečný, je to doslova tzv. oáza kľudu, pokoja a turistiky. Lokalita je považovaná za TOP. Treba vidieť. Pre bližšie informácie vás rád oboznámim telefonicky na čísle alebo mailom: