bazár, predaj, inzercia, predám

Chata medzi korunami stromov, veľký pozemok, Opátka

Kategória: Chalupy, Chaty

Túžite po chate ukrytej pred zrakmi susedov, v lese, kde súkromie nie je cudzí pojem? Kde počuť iba štebot vtákov a šum stromov, keď pofukuje vetrík? Cítiť ten úžasný svieži, čerstvý vzduch naplnený vôňou lesa? S troškou šikovnosti si môžete vytvoriť romantické rekreačné bývanie medzi korunami stromov, ukrytí pred horúčavou sálajúcou z betónu v meste.
Chata sa nachádza na veľkom pozemku o výmere 1234m2, z toho zastavaná plocha chaty je 29m2. Je postavená na kamennom základe z dreva. Do chaty je privedená elektrina a aj voda. Do chaty sa vstupuje cez terasu a na prízemí sa nachádza kuchynský kútik a spoločenská miestnosť. Na prvom poschodí je spálňa pre min. 4 ľudí. K.dispozícii je riadne WC so samostaným vchodom. Odpad je vedený do žumpy. Voda je privedená zo studne o hĺbke 15m, ktorú využívajú 4 chaty a každá má svoj vodomer.
Romantika v krásnom prostredí v blízkosti Ružínskej priehrady s množstvom zaujímavých turistických a cyklistických trás ponúka aktívny oddych a v tôni lesa úľavu pred pražiacim slnkom.
Cena ponúkanej nehnuteľnosti je uvedená aj s províziou. Kompletný právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou a vybavenie hypotekárneho úveru je samozrejmosťou.
Chata medzi korunami stromov, veľký pozemok, Opátka
Podobné inzeráty
Na predaj chata v obci Opátka
Typ: Chata Ulica: Opátka Obec: Opátka MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj záhradnú chatu v obci Opátka. Chata je drevená a pozostáva z malej kuchynky, spoločenskej miestnosti na prízemí a miestnosti na poschodí. Pozemok je udržiavaný, svahovitý. Na pozemku sa nachádza ešte jedna menšia chatka, ktorá je taktiež drevená. Rozloha pozemku je 1408m2. Prístup na pozemok je po asfaltovej ceste. Inžinierske siete: elektrina, studňa, chemické wc a kúpeľňa, plynová bomba na varenie. Parkovanie je neďaleko chaty, alebo po úprave aj na pozemku.   Opátka sa nachádza 30km od Košíc cca 30 minút cesty autom.   V prípade ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať veľmi rada Vám ponúkanú nehnuteľnosť predvediem i osobne. Kontakt: Lucia Balteszová - lucia.balteszova@ NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 1408 m2 Úžitková plocha: 60 m2 Zastavaná plocha: 36 m2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: áno El. napätie: 230V Voda: studňa Inžinierske siete: áno Plyn: nie Materiál: drevostavba Vykurovanie: vlastné - pevné palivo
Chata medzi korunami stromov s veľkým pozemkom. Opátka
Hľadáte chatu ukrytú pred zrakmi susedov, v lese, kde súkromie nie je cudzí pojem? Kde počuť iba štebot vtákov a šum stromov, keď pofukuje vetrík? Nebojíte sa priložiť ruku k dielu a vytvoriť si romantické rekreačné bývanie medzi korunami stromov, ukrytí pred horúčavou sálajúcou z betónu v meste? Máme pre Vás tú správnu ponuku. Chata sa nachádza na veľkom pozemku o výmere 1234m2, z toho zastavaná plocha chaty je 29m2. Je postavená na vysokom kamennom základe obložená drevom. Do chaty je privedená elektrina a aj voda. Do chaty sa vstupuje cez terasu a na prízemí sa nachádza kuchynský kútik a spoločenská miestnosť. Na prvom poschodí je spálňa pre min. 4 ľudí. K.dispozícii je riadne splachovacie WC, kde odpad je vedený do žumpy. Voda je privedená zo studne o hĺbke 15m, ktorú využívajú 4 chaty a každá má svoj vodomer. Romantika v krásnom prostredí v blízkosti Ružínskej priehrady s množstvom zaujímavých turistických a cyklistických trás ponúka aktívny oddych a v tôni lesa úľavu pred pražiacim slnkom. Cena ponúkanej nehnuteľnosti je uvedená aj s províziou. Všetky poplatky a právne služby hradíme. Kompletný právny servis je zabezpečený advokátskou kanceláriou a vybavenie hypotekárneho úveru je samozrejmosťou.
Chata v prekrasnom prostredí Opátka (Ružín)
Proximityreal Vám ponuka túto jedinečnú chatu, ktorá sa nachádza v obľúbenej lokalite v malebnej obci Opátka neďaleko vodnej nádrže Ružín, len 25 min od Košíc. Nehnuteľnosť je postavená na vlastnom pozemku o veľkosti 750m2, samotná chata má cca 45m2 a je murovaná. Stavba je v dobrom technickom stave, no vyžaduje si malú rekonštrukciu. Strecha je plechová. V chate je elektrina, krb, sporák na tuhé palivo a kuchynský kút. Nehnuteľnosť pozostáva z kuchynky, komory, obývacej izby a hore na poschodí je spálňa. Chata je ideálna pre dve dospelé osoby a dve deti. Pozemok prešiel úpravami, bol mierne zarovnaný a rozšírený. Je možné na ňom zaparkovať 2 autá. Prostredie okolo chaty je nádherne. Chata je obklopená krásnymi lesmi. Nehnuteľnosť je určená pre ľudí, ktorí potrebujú po náročnom týždni načerpať novú energiu v lone prírody. Chata je vhodná pre rodinku s deťmi, ktorá obľubuje aktívny odpočinok ako bicyklovanie, plávanie, rybárčenie, či prechádzky lesom. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma telefonicky kontaktovať. V cene sú zahrnuté všetky poplatky ako aj odmena pre realitnú kanceláriu. Budem sa tešiť na naše spoločné obhliadky.
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa
Predaj záhradnej chaty s pozemkom v OV Devínská Nová Ves - o
Predstavujeme Vám exkluzívne na predaj útulnú podpivničenú záhradnú chatku vo vyhľadávanej kľudnej lokalite Bratislava – Múrnice cca 2 km za Devínskym rybníkom (iba smerom Devínske jazero ) obklopenej zeleňou. POPIS A DISPOZÍCIA ZÁHRADNEJ CHATKY: - celková výmera podlahovej plochy je 19 m2 + 15 m2 pivnica. Chata je situovaná na rovinatom pozemku o výmere 460 m2, ktorý slúži a je využívaný na pestovanie plodín, ovocných stromov, rekreáciu a voľnočasové aktivity. Pozemok je ohraničený plotom a stromami. Chata a pozemok je v druhej rade ( nie je na hlavnej ceste čo je výhodou, lebo nie je priamo vidieť na pozemok a tiež nejazdia Vám hneď pred plotom autá ) a prístup je po vyhradenom chodníku do cca 70 m cez uzamknutú bránku. Autá majú parkovisko v areáli oblasti Múrnice na začiatku chodníka. Záhradkárska osada má uzatváraciu vstupnú bránu a je obývaná niekoľkými rodinami celoročne. Chata je murovaná, pozostáva z jednej izby s rozmermi 3,74m x 3,8m + 9 m2 prekrytá terasa resp. altánové posedenie. Pozemok je nepravidelného trojuholníkového tvaru o rozmeroch = dĺžka 50 m x šírka a) 31 m a šírka b) 32 m . Orientácia je na juh, čiže chata i pozemok sú príjemne presvetlené po celý deň, avšak aj zároveň s časťou tienenia stromov. Nehnuteľnosť (chata + pozemok) je v osobnom vlastníctve riadne zapísaná na liste vlastníctva, udržiavaná, napojená na elektrinu, po pozemku natiahnuté rozvody vody na polievanie s pripojením spoločnej studne na hranici pozemku ak by nepostačovalo sezónne využívanie. Vchod do chaty je po niekoľkých schodoch z terasy vnútornej strany záhrady. Do pivnice sa vchádza zboku pod terasou schodmi. Súčasťou ponuky je zariadenie a to záhradné sedenie a to drevené lavice a stôl s vonkajším grilom na spríjemnenie strávených chvíľ s rodinou a deťmi resp. priateľmi, tiež miesto pre ohnisko s posedením na hojdačke. Ako vidno z fotiek a videí, je tu malý drevený záhradný domček, slúži, ako odkladací priestor, príp. na hranie deťom. Zostáva aj trampolína a preliezka so zavesenou hojdačkou. Za chatou sa nachádza zánovná a udržiavaná suchá toaleta + záhradný domček, resp. kôlňa ako odkladací priestor pre náradie a drevo. Na pozemku sú vysadené ovocné stromy, ako 2x jabloň, 2x hruška, čerešňa, vlašský orech a lieska. Poväčšinou sú všetky každoročne s bohatou úrodou. Plodí i hrozno, ríbezle a egreše. Vyzdvihujeme blízku polohu k Devínskej novej Vsi a to len 5 min. autom k rybníku alebo k železničnej stanici Devínska Nová Ves so záchytným bezplatným parkovaním ( prípoj vlaku do Marcheg Rakúsko, druhý smer Malacky Kúty – CZ alebo Hlavná stanica v Bratislave. K zástavke MHD Mlynská ( ul. Istrijská) zopár minút aj na pešo so spojmi č. 20 do Lamača, 21 – Autobusová stanica Nivy cez DNV a Patrónku a č. 29 na Malú Scénu EUROVEA teda blízke centrum -nový DownTown priamy spoj popri Morave a Dunaji. Samozrejmosťou je výborná občianská vybavenosť Devínskej Novej Vsi a jej infraštruktúru – potraviny Kraj, Tesc
Na predaj celoročná chata Košice-SEVER, voda, elektrina, sep
Mgr.Patrik Janok, RSc. z Diamond Reality exkluzívne ponúka na predaj celoročne obývateľnú chatu v lokalite Červený breh v Košiciach. Táto nehnuteľnosť je taký hybrid medzi rodinným domom, rekreačným bývaním a investíciou do lukratívneho pozemku... Chata sa nachádza v intraviláne /zastavanom území / mesta Košice v lokalite Sever na Červenom brehu. Táto lokalita je v poslednom období označovaná ako košické "Beverly Hills". V okolí prebieha výstavba malopodlažných domov - inak povedané ... Toho najdrahšieho čo sa vôbec dá v Košiciach kúpiť. Chata sa nachádza na svahovitom pozemku s rozlohou 911m2. Zastavaná plocha je 23m2. Orientácia je východ-juh-západ. K pozemku sa dostanete ulicou s názvom Žľaby a zvyšok cesty k chate je cca 180m po spevnenej ceste. Chata aj pozemok sú vysporiadané v osobnom vlastníctve. Na príjazdovej ceste je vlastník oprávnený právom prechodu aj prejazdu. Chata postavená z tehál z 80-tych rokov má predsieň, samostatnú izbu, kuchyňu, kúpeľňu s toaletou. Poskytuje na malom priestore všetko čo potrebujete. Môžete si tu uvariť, osprchovať sa, spať v pohodlí porovnateľnom s bytom. Kúrenie je riešené pieckou, alebo elektrickými ohrievačmi. Z chaty a pozemku je krásny výhľad na Košice. Inžinierske siete: - voda z vlastného vrtu - elektrina 230/400 V - septik - internet Priamo na pozemku sú vytvorené parkovacie miesta pre dve autá. Chata sa dá prestavať na väčšiu, alebo na jej mieste postaviť novú chatu/rodinný dom. HODNOTENIE realitného konzultanta : Chata a pozemok poskytujú okamžitú využiteľnosť rekreačného bývania v tichej uličke s krásnym výhľadom na mesto. Do budúcna ide o istú investíciu, vzhľadom na tempo zástavby v okolí. Ideálne pokojné miesto aj pre ľudí pracujúcich formou homeofficu, ktorí nemajú možnosť postaviť si RD priamo v Košiciach. CENA : 185 000 eur s províziou RK. Verím, že vás táto výnimočná ponuka zaujala. Obhliadkou a procesom predaja vás bude sprevádzať vždy dobre naladený realitný maklér a konzultant Mgr.Patrik Janok,RSc. Volať môžete kedykoľvek m. Ak uvažujete nad predajom svojej nehnuteľnosti, pokojne ma kontaktujte.