bazár, predaj, inzercia, predám

Chata na najom

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Dám do prenájmu chatu Pozitívna Energia v tesnej blízkosti pyramíd. Do mesta sa dostanete za 10 minút, pyramída slnka je 1 kilometer od chaty. Internet a parkovacie miesto k dispozícii. Cena za noc 17€ pre jednu osobu, 32€ pre dvoch. Pre jednu osobu 3-7 nocí cena 15€, pre dve osoby 1-3 noci 35€, 3-7 nocí 30€.

Celý mesiac july je rezervovaný


Viac info
Chata na najom
Podobné inzeráty
Prenájom chaty. . .
Prenajmem chatu na Zemplínskej Šírave v oblasti Kamenec. Chata pozostáva z troch izieb, WC, terásy gril. miesta a dve parkovacie miesta. Počet lôžok 6. Cena na týždeň 450 eur. Chata sa nachádza cca. 100 m od vody, pri hot.Glamour Víkend od piatka do nedele večera je 270 eur. Počas prazdnin. Ďalšie info po telef. Dohoda možná. Voľný termín.! August 31 do 6. 14 do 20. a 21 do 25 doobeda.
Prenajom chata valkov
Ponúkame na prenájom plne vybavenú chatu v rekreačnej oblasti Valkov na Domaši.Kapacita 10-12ludi.chata sa nachádza blízko plaze ,viac fotiek a informácii. na stránke
Prenajmem kreslo pre kaderníčku a manikérku
Dám do prenájmu kreslo pre kaderníčku a manikérku od 1.8.2023!!! Jedná sa o salón krásy, ktorý je zabehnutý, plne zariadený, nachádza sa v centre mesta Nitra a priestory sú klimatizované. Nájom kaderníčka 450€ Nájom manikérka 300€ Súčasťou nájmu je kuchynka so spotrebičmi(práčka so sušičkou, umývačka riadu) a tiež aj šatňa + sklad, parkovanie tiež. Stačí si priniesť len svoj spotrebný materiál, všetko ostatné vybavenie je v cene. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Menšia izba v 3-izbovom byte, Ružinov pri OC Retro
Hľadám za seba náhradu do prenájmu v nepriechodnej izbe (8 m2). V izbe sa nachádza veľká skriňa s dostatkom úložného priestoru, komoda, písací stôl so stoličkou, posteľ a TV so základnými programami. Byt je po staršej rekonuštrukcii, plne zariadený: V kuchyni mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, vstavané spotrebiče- umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, sporák s rúrou. Komplet riad, menší stôl a 2 stoličky. V kúpeľni je práčka. V predsieni je veľká vstavaná skriňa a botník. V chodbe je komoda. V byte bývame celkovo 3 pracujúce pohodové baby :) Byt sa nachádza na ulici Hraničná. V tesnej blízkosti sa nachádzájú zastávky MHD Hraničná- OC Retro (č. 201, 202, 196, 96, 212). Ďalej fitko, drogéria, kebab, MC Donald´s, OC Retro a cyklotrasa. V pešej dostupnosti (do 15 min) BBC na ulici Plynárenská. Nájomca musí byť žena, nefajčiarka, bez domácich zvierat, poriadkumilovná, nekofliktná a ohľaduplná. Zamestnaná alebo študentka (max. do 30 rokov). Iba dlhodobý nájom a seriózny záujem. Nasťahovanie možné od 01.08.2023, obhliadky možné od 18.06. Cena nájmu je 225 € za mesiac/ osoba vrátane energií a optického internetu (wifi). Platí sa 1 mesačný nájom vopred. V prípade záujmu volajte. Obhliadka možná po dohode.
Chata na prenajom Duchonka
Prenajmem chatu na Duchonke
Dopyt dom/chata
Hľadáme prenájom domu/chaty na Hornej Súči