bazár, predaj, inzercia, predám

Chata vo Vysokých Tatrách obec Štôla

Kategória: Chalupy, Chaty

Typ: Chata
Ulica: Štôla
Mestská časť:
Obec: Štôla

Realitná kancelária Tvoje bývanie Vám ponúka chatu v obci Štôla, ktorá sa nachádza v srdci Vysokých Tatier. Chata má zastavanú plochu 26 m2 a úžitkovú plochu 41 m2. Na prízemí  chodbička, obývačka prepojená s kuchynkou a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Na poschodí je spálňa. K chatke prináleží pozemok o rozlohe 302 m2, na ktorom sa nachádza vonkajšie posedenie + podiel na prístupovej ceste. K chate sú pripojené inžinierske siete kanalizácia, voda a elektrina. Chata je celodrevená.

VÝHODY

Obec Štôla sa nachádza v prekrásnom, tichom prostredí Tatranského národného parku. Nachádza sa 11 km od Štrbského plesa, 17 km od Tatranskej Lomnice. Je tu veľa možnosti športového vyžitia (beh, cyklistika, turistika, bežkovanie), Pre svoju výbornú polohu je vhodná aj ako investícia na prenájom. Príďte na obhliadku a určite si aj Vy túto lokalitu zamilujete. 

Cena chaty aj s pozemkom je 153000,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu.V cene sú zahrnuté právne služby (kúpne zmluvy, návrh na vklad na kataster).

V realitnej kancelárii TVOJE BÝVANIE s.r.o.  máte všetko pod jednou strechou: predaj, prenájom, kúpu  Nehnuteľností. Od podania stavebného povolenia, až po stavbu domu. Zabezpečíme financovanie Vašej Nehnuteľnosti prostredníctvom Hypotéky (úveru) -  špecialistami na hypotéky s 25 ročnými skúsenosťami. U nás si priamo Nehnuteľnosť poistíte, vinkulujete v prospech banky. Poskytujeme právne služby zdarma (Vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, vrátane návrhu na vklad na kataster).

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Celková plocha: 302 m2
Úžitková plocha: 41 m2
Plocha pozemku: 302 m2
Zastavaná plocha: 26 m2
Podlahová plocha: 41 m2
Počet poschodí: 2
Počet izieb: 2
Kúpeľňa: sprchovací kút
Káblová televízia: áno
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Voda: verejný vodovod
Zariadenie: zariadený
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: Verejná kanalizácia
Plyn: nie
Internet: mikrovlnné spojenie
Materiál: drevostavba
Vykurovanie: vlastné - elektrické
Chata vo Vysokých Tatrách obec Štôla
Podobné inzeráty
NOVÁ CENA - Chata vo Vysokých Tatrách , Štóla
Top Real Košice ponúka na predaj chatu v krásnom prostredí Tatranského národného parku, obec Štôla. Štôla je podtatranská obec vo Vysokých Tatrách, okres Poprad, vzdialená 3, 5 km od Vyšných Hágov. Chata poskytuje možnosť ďalšieho prenajímania turistom, keďže sa jedná o vyhľadávanú lokalitu. K dispozícii sú 3 chaty z ktorých je možné si vybrať. Každá s chát sa predáva kompletne zariadená, s podielom na prístupovej ceste, vlastným pozemkom a 2 parkovacími miestami. K vybaveniu každej chaty patrí kuchynka, novo zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovacím kutom a wc, balkón, terasa na prízemí, vonkajšie detské ihrisko pred chatou a zariadenie chaty. Kapacita ubytovania je 11 osôb v dvoch chatách , jedna z chát ma kapacitu 7 osôb. Podlahová plocha: 45m2 , 26m2 Úžitková plocha: 80 m2, 50m2 Výmera pozemku: 193 m2. 302m2, 296m2 IS: obecná voda, elektrika, kanalizácia Lokalita . Štóla - Vysoké Tatry TANAP CENA : 138.000 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Táňa Šebíková - Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
Chata obec Štôla Vysoké Tatry
Typ: Chata Ulica: Štôla Mestská časť: Obec: Štôla Realitná kancelária Tvoje bývanie Vám ponúka chatu v obci Štôla , ktorá sa nachádza v srdci Vysokých Tatier. Chata má zastavanú plochu 46 m2 a úžitkovú plochu 86 m2. Na prízemí je vonkajšia terasa, chodbička, obývačka prepojená s kuchynkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatného WC. Na poschodí je chodba a spálňa. K chatke prináleží pozemok o rozlohe 296 m2, na ktorom sa nachádza detské ihrisko + podiel na prístupovej ceste. K chate sú pripojené inžinierske siete kanalizácia, voda a elektrina. Chata je celodrevená. VÝHODY Obec Štôla sa nachádza v prekrásnom, tichom prostredí Tatranského národného parku. Nachádza sa 11 km od Štrbského plesa, 17 km od Tatranskej Lomnice. Je tu veľa možnosti športového vyžitia(beh, cyklistika, turistika, bežkovanie), Pre svoju výbornú polohu je vhodná aj ako investícia na prenájom. Príďte na obhliadku a určite si aj Vy túto lokalitu zamilujete.  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 296 m2 Úžitková plocha: 86 m2 Plocha pozemku: 296 m2 Zastavaná plocha: 46 m2 Podlahová plocha: 86 m2 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: sprchovací kút Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: nie Internet: mikrovlnné spojenie Materiál: drevostavba Vykurovanie: vlastné - elektrické
Chata  Vysoké  Tatry obec Štôla
Typ: Chata Ulica: Štôla Mestská časť: Obec: Štôla Realitná kancelária Tvoje bývanie Vám ponúka chatu v obci Štôla , ktorá sa nachádza v srdci Vysokých Tatier. Chata má zastavanú plochu 45 m2 a úžitkovú plochu 85 m2. Na prízemí je vonkajšia terasa, chodbička, obývačka prepojená s kuchynkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatného WC. Na poschodí je chodba a spálňa. K chatke prináleží pozemok o rozlohe 193 m2 + podiel na prístupovej ceste. K chate sú pripojené inžinierske siete kanalizácia, voda a elektrina. Chata je celodrevená. VÝHODY Obec Štôla sa nachádza v prekrásnom, tichom prostredí Tatranského národného parku. Nachádza sa 11 km od Štrbského plesa, 17km od Tatranskej Lomnice. Je tu veľa možnosti športového vyžitia(beh, cyklistika, turistika, bežkovanie), Pre svoju výbornú polohu je vhodná aj ako investícia na prenájom. Príďte na obhliadku a určite si aj Vy túto lokalitu zamilujete.  Cena chaty aj s pozemkom je 163 000,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu.V cene sú zahrnuté právne služby(kúpne zmluvy, návrh na vklad na kataster) V realitnej kancelárii TVOJE BÝVANIE s.r.o.  máte všetko pod jednou strechou (Predaj, Prenájom, Kúpu  Nehnuteľností, vyriešenie Stavebného Povolenia až po Výstavbu Domu, vybavenie Hypotéky -  špecialistami na hypotéky s 25 ročnými skúsenosťami, Poistenie Domu, Vinkuláciu pre banku)  Poskytujeme právne služby zdarma(Vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, návrh na vklad na kataster Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 193 m2 Úžitková plocha: 85 m2 Plocha pozemku: 193 m2 Zastavaná plocha: 45 m2 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: sprchovací kút Energetický certifikát: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Kanalizácia: Verejná kanalizácia Internet: mikrovlnné spojenie Materiál: drevostavba Vykurovanie: vlastné - elektrické
Rodinná chata vo Vysokých Tatrách pre 11 osôb
Predám chatu vo Vysokých Tatrách v obci Štôla. Chata ponuka skvele zhodnotenie vďaka turizmu a dostupnosti do vyhľadávaných lokalít ako je Štrbské pleso, Starý Smokovec, Tatranská Lomnica alebo mesto Poprad. Chata má vlastné parkovacie miesta pre dve auta. Je napojená na verejnu kanalizáciu. Prízemie: veranda, obývacia časť spojena s kuchyňou, samostatná toaleta a kúpeľňa, terasa. 1. nadzemné podlažie: chodba, spáleň a balkón. Zahrada: pozemok je orientovaný na južnú svetovú stranu. Technické informácie o nehnuteľnosti: - rok výstavby 1970, - kompletná rekonštrukcia 2020, - chata pre 11 osôb, - podlahová plocha 40 m2, - pozemok 302 m2, - terasa, - tri parkovacie miesta pri chate, - kompletná rekonštrukcia, - plávajúca podlaha, - drevené schodište, - plechová strecha, - elektrické kúrenie. Cena je vrátane provízie, poplatku za vklad na kataster, odporučenia vhodného znalca, overenia bonity, výberu a sprostredkovania najvýhodnejšej hypotéky spomedzi všetkých bankových inštitúcií. Tešíme sa na Vás na obhliadke. Fotografie a sú chránené autorským právom.
Rodinná chata vo Vysokých Tatrách pre 11 Ľudí
Predám chatu vo Vysokých Tatrách v obci Štôla. Chata ponuka skvele zhodnotenie vďaka turizmu a dostupnosti do vyhľadávaných lokalít ako je Štrbské pleso, Starý Smokovec, Tatranská Lomnica alebo mesto Poprad. Chata má vlastné parkovacie miesta pre dve auta. Je napojená na verejnu kanalizáciu. Prízemie: veranda, obývacia časť spojena s kuchyňou, samostatná toaleta a kúpeľňa, terasa. 1. nadzemné podlažie: chodba, spáleň a balkón. Zahrada: pozemok je orientovaný na južnú svetovú stranu. Technické informácie o nehnuteľnosti: - rok výstavby 1970, - kompletná rekonštrukcia 2020, - podlahová plocha 67 m2, - pozemok o rozlohe 296 m2, - terasa, - dve parkovacie miesta pri chate, - kompletná rekonštrukcia, - plávajúca podlaha, - drevené schodište, - plechová strecha, - elektrické kúrenie. Cena je vrátane provízie, poplatku za vklad na kataster, odporučenia vhodného znalca, overenia bonity, výberu a sprostredkovania najvýhodnejšej hypotéky spomedzi všetkých bankových inštitúcií. Tešíme sa na Vás na obhliadke. Fotografie a sú chránené autorským právom.
Rodinná chata vo Vysokých Tatrách pre 7 ľudí
Predám chatu vo Vysokých Tatrách v obci Štôla. Chata ponuka skvele zhodnotenie vďaka turizmu a dostupnosti do vyhľadávaných lokalít ako je Štrbské pleso, Starý Smokovec, Tatranská Lomnica alebo mesto Poprad. Chata má vlastné parkovacie miesta pre dve auta. Je napojená na verejnu kanalizáciu. Prízemie: veranda, obývacia časť spojena s kuchyňou, samostatná toaleta a kúpeľňa, terasa. 1. nadzemné podlažie: chodba, spáleň a balkón. Zahrada: pozemok je orientovaný na južnú svetovú stranu. Technické informácie o nehnuteľnosti: - rok výstavby 1970, - kompletná rekonštrukcia 2020, - podlahová plocha 40 m2, - pozemok 302 m2, - terasa, - tri parkovacie miesta pri chate, - kompletná rekonštrukcia, - plávajúca podlaha, - drevené schodište, - plechová strecha, - elektrické kúrenie. Cena je vrátane provízie, poplatku za vklad na kataster, odporučenia vhodného znalca, overenia bonity, výberu a sprostredkovania najvýhodnejšej hypotéky spomedzi všetkých bankových inštitúcií. Tešíme sa na Vás na obhliadke. Fotografie a sú chránené autorským právom.