bazár, predaj, inzercia, predám

Chicco-Jedálenská stolička Polly 2v1

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj stoličky Chicco Polly 2 v 1 z roku 2014. Sú v zachovalom a čistom stave. Funkčne bez poškodení. Poškodená je len prvá vrstva polstrovania, ale stále sa dá využiť.

Tieto jedálenské stoličky sú vhodné od 5 mesiacov do 3 rokov aj viac.

Jedálenské stoličky Polly nie sú len pohodlné, ľahké ale aj bezpečné.
Keď sa dieťa učí jesť samostatne, môže byť tácka odobrata a stolička Polly sa stane prvou detskou stoličkou, ktorá dieťaťu umožní sedieť pri stole spoločne s mamou a otcom.

Jedálenská stolička Polly ponúka:
– sedadlo s dvojitým, odnímateľným polstrovaním
– polohovateľnú opierku chrbta nastaviteľnú do troch pozícií
– veľký servírovací pultík, ktorý je ideálny ako pre servírovanie jedla tak pre hranie a môže byť nastavený do troch pozícií
– sedátko môže byť nastavené do siedmich rôznych výšok
– odnímateľné polstrovanie stoličky – malé / väčšie dieťa
– nastaviteľná podpera nôh do troch polôh
– päťbodový bezpečnostný pás
– praktická prídavná tácka umiestnená na ráme stoličky mimo dosahu dieťaťa
– kolieska vzadu sú otočné s brzdami.

Spodné polstrovanie má inú farbu, takže po odobratí vrchného polstrovanie (od 12m+) vyzerá stolička odlišne.

Keď je stolička zložená, stojí samostatne bez opory a zaberie tak veľmi málo miesta.

Tácka môže byť po odobratí pripevnená na zadnú stranu stoličky.

Rozmery rozloženej stoličky: 63 cm x 103 cm x 79 cm
Rozmery zloženej stoličky: 63 cm x 92 cm x 25 cm
Hmotnosť: 10 kg

Garantovaná nosnosť 15 kg
Výrobca: Chicco

Len osobný odber. Cena 1 ks - 30 eur.
2 ks- 55 eur.
Chicco-Jedálenská stolička Polly 2v1
Podobné inzeráty
CHICCO Stolička jedálenská Polly Progres5 - Anthracite Polly
CHICCO Stolička jedálenská Polly Progres5 - Anthracite Polly Progres5 je detská jedálenská stolička, ktorá rastie s vaším dieťaťom už od narodenia až do 3 rokov, a to vďaka 5 rôznym konfiguráciám
detská jedálenská stolička CAM
Na predaj 2 ks jedálenských stoličiek zn. CAM , nové, nepoškodené. Jedálenská stolička od narodenia do 15 kg Minimalistickú a modernú jedálenskú stoličku Pappananna II môžete používať od narodenia vášho bábätka až do jeho 15 kg. Skvele sa prispôsobí tomu, ako dieťatko rastie a to vďaka možnosti polohovania chrbtovej opierky do 4 polôh a možnosti nastavenia výšky do 8 polôh. Z jedálenskej stoličky tak ľahko urobíte najprv ľahučku pre novorodencov od 0 do 9 kg. Následne, ako dieťa rastie, z nej pohodlne jednou rukou urobíte klasickú jedálenskú stoličku. Polohovateľná je aj opierka na nohy. Praktická a pritom dizajnová stolička Pappananna má nielen moderný minimalistický dizajn, ale je aj veľmi praktická. Akékoľvek ovládanie a nastavovanie pre daný vek dieťaťa zvládnete jednou rukou. Poťah je vyrobený z mäkkého ľahko umývateľného materiálu. Praktickou vychytávkou je potom pultík, ktorý je možné odňať a umyť v umývačke. Skladná jedálenská stolička Stolička Pappananna je ideálna do všetkých domácností. Vďaka tomu, že ju možno jednoducho jednou rukou zložiť, zaberá minimum miesta a môžete ju mať rozloženú iba v čase jedla. Zložená samostatne stojí. Praktické sú aj kolieska na zadných nôžkach. O bezpečnosť sa postará 5-bodový pás. Bezpečnosť a kvalitu stoličky Pappananna potvrdzujú aj európske bezpečnosť. Kupované ako nové za 150,-EUR ks. Pri kúpe 1 ks je cena 100EUR. Pri kúpe 2 ks je cena 150EUR.
Chicco Baby Hug 4v1
Chicco Baby Hug má 4 možnosti nastavenia: • Denná postieľka – ideálne pre popoludňajší spánok, či leňošenie v postieľke. • Kresielko – praktické kresielko na spoznávanie sveta okolo seba v pohodlí a bezpečí. • Jedálenská stolička – výškovo nastaviteľná stolička pre spoločný čas jedenia. • Prvé kreslo – vlastný priestor na hru či čítanie si knižky. Praktické kolieska Vám umožnia presunúť postielku kam ju budete potrebovať a mať tak stále bábätko pod dohľadom. Pribalim aj originál Chicco Hug matrac v hodnote 15 euro. Používaný pol roka.
Stolička na kŕmenie CHICCO 2V1
Stolička na kŕmenie polohovateľná CHICCO 2v1. Najlepšie Levice a okolie.
Detská stolička Chicco
Predám detskú jedalensku stoličku Chicco Polly Progress 5 beige. V dobrom stave, vyčistená. Pôvodná cena 178 €. Len osobný odber. Možnosť dovozu okres PP, SNV a KK.
Jedálenská stolička Chicco Polly2Start
Predám zachovalú Chicco Polly2Start jedálenskú stoličku pre deti 0-3 roky. Prispôsobí sa rastu dieťaťa. • 5-bodové bezpečnostné pásy • materiál je mäkký, pohodlný a zároveň ľahko umývateľný, odolný. • nastaviteľná opierka chrbta 4 polohy + nastaviteľná šírka chrbta • 8 polôh nastavenia stoličky na výšku • praktický pultik s odnímateľnou táckou, môže sa odložiť. • stolička je na kolieskach pre ľahkú manipuláciu, ale má ak brzdy pre zaistenie • kompaktné zloženie celej stoličky Rozmery 54,8x83,5x91/110 (ŠxHxV). Zložená rozmery 54,8x31x100. Hmostnosť 10,5 kg.