bazár, predaj, inzercia, predám

Čiastočne prerobený 3 izbový rodinný dom v obci Marcelová ok

Kategória: Domy

Realitný maklér pre okres Komárno Dobrocsányi Ladislav a Reality- Kontakt RK exkluzívne ponúkame na predaj čiastočne prerobený rodinný dom na Hlavnej ulici v obci Marcelová, v okrese Komárno. Viac info o dedine na stránke Marcelová.sk.

Pozemok má rozlohu 1057m2. Z čoho je 1057 m2 je evidované ako zastavaná plocha.

Rodinný dom je jednopodlažný, úžitkovú plochu má 96 m2. Má 1 predsieň, 3 izby, kuchyňu, kúpeľňu s vaňou, WC, špajzu.

Okná a vchodové dvere sú plastové, kúpeľňa je novo rekonštruovaná.

Vykurovanie je riešené plynovými kachľami vo všetkých izbách. Komíny sú funkčné, môže sa vykurovať s tuhým palivom.

Dom je postavený z tehly , na tom omietka, podlahy sú zabetónované na tom parketa, PVC. 2 predné izby majú drevenú podlahu.

Všetky inžinierske siete sú k dispozícií.



Plus ešte k tomu:
- samostatne stojací garáž
- hodpodárske budovy, chlievy pre zvieratá
- samozrejme nechýba ani veľká pivnica

Ďalšie fotky preposielame na vyžiadanie!!!!!


Viac info a obhliadky:



Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte.

Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie.
Viac info telefonicky:


Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania.
Počet izieb: 3
Dodatok k cene: Cena V RK
Zastavaná plocha: 1057m²
Obytná plocha: 95m²
Celková rozloha: 1057m²
Rozloha pozemku: 1057m²
Úžitková plocha: 95m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: áno
Kanalizácia: žumpa
Internet: optika
Kúpeľňa: vaňa
Vykurovanie: vlastné - plyn
Balkón: nie
Lódžia: nie
Terasa: áno
Pivnica: áno
Garáž: áno
Parkovanie: vnútorné
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: nie
Strecha: pôvodná
Krb: predpríprava
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: nie
Predzáhradka: áno
Bezbariérový prístup : nie
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
Čiastočne prerobený 3 izbový rodinný dom v obci Marcelová ok
Podobné inzeráty
Čiastočne prerobený veľký rodinný dom  v obci Marcelová v ok
So súhlasom majiteľov ponúkame Vám na predaj dvojgeneračný, čiastočne prerobený rodinný dom na okraji dediny Marcelová, v okrese Komárno. Viac info o dedine na stránke Marcelová.sk Pozemok má rozlohu 2005m2. Z čoho je 717 m2 je evidované ako zastavaná plocha, a 1288 m2 je evidovaná ako záhrada, ktorá sa môže Nehnuteľnosť má prístupovú asfaltovú cestu aj spredu aj zozadu. Rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 180 m2. Má 2 chodby, 5 izieb, 2 kuchyne, 2 kúpeľne , 2 WC, špajzu. Vykurovanie je riešené plynovými kachľami, okrem toho v dome sa nachádza funkčný krb. Okná a dvere sú plastové. Predná časť domu je postavený Yporu, na tom omietka, podlahy sú zabetónované na tom dlažba, parketa, PVC. Táto časť domu je čiastočne rekonštruovaná: nové okná, dvere, všetky rozvody, obnovená kúpeľňa, kuchyňa. Zadná časť domu bola kompletne rekonštruovaná, 2 izby, chodba, kúpeľňa a WC, nová strecha. Táto časť má samostatný plyno- a elektromer. Plus ešte k tomu: - hospodárske budovy, chlievy pre zvieratá - vŕtaná studňa - samostatne stojaci garáž - krásne upravený dvor - výborná tichá lokalita Ďalšie fotky preposielame na vyžiadanie!!!!! Viac info a obhliadky: Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte. Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie. Viac info telefonicky: Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania. Počet izieb: 5 Zastavaná plocha: 717m² Obytná plocha: 180m² Celková rozloha: 2005m² Rozloha pozemku: 2005m² Úžitková plocha: 180m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Lódžia: áno Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Parkovanie: vnútorné Inžinierske siete: áno Postavené z: Ytong Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: nie Strecha: po rekonštrukcii Krb: áno Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Iba u nás REALITY KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj dva ro
Typ: Rodinný dom Ulica: Marcelová Obec: Marcelová Iba u nás!!! REALITY KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na predaj dva rodinné domy na jednom pozemku v obci Marcelová! (okres Komárno) Ponúkame Vám dve slnečné rodinné domy, ktoré vám zaručia príjemné nadštandardné bývanie v dvoch samostatných fungujúcich objektoch pre viac generácií oddelene. Umiestnenie domov na pozemku poskytuje súkromie a využitie slnka po cely deň. Vybudovaná okrasná záhrada s umelým jazerom je ideálnym miesto pre dokonalý relax. Domy sú postavený z kvalitných materiálov, priestranný vzdušný interiér, ktorý má výnimočné dispozičné riešenie. Väčší objekt s troma izbami má úžitkovú plochu 122 m2 vrátane garáže o výmere 21 m2, menší s dvoma izbami 78 m2. Každý objekt má vlastnú terasu. Ležia na pozemku vo výmere 800 m2. Prvý dom : Bol postavení v roku 1972, prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2010 čo zahŕňa výmenu všetkých okien na plastovú, vchodových dvier, podláh, sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, nová kúpeľňa, kuchyňa, nové vedenie elektroinštalácie, kanalizácie, strecha. Dom je čiastočne podpivničená. Jeho dispozičné riešenie: chodba, 2x samostatná izba, veľká obývacia izba, kúpeľňa s vaňou a s WC, a veľká kuchyňa kuchynská linka robená na mieru + zabudované kuchynské spotrebiče. Vykurovanie: plynové kachle a krb v obývačke. Druhý dom: Bol postavení v roku 2019, ako samostatná bytová jednotka so súpisným číslom. Súčasťou prístavby je aj zastrešená terasa medzi dvoma RD. Jeho dispozičné riešenie: predsieň, svetlá kuchyňa kde je kuchynská linka robená na mieru. Kuchyňa je spojené s jedálňou a obývačkou, samostatná spálňa, kúpeľná sprchovým kútom a s WC. Vykurovanie: podlahové elektrické kúrenie a krb v obývačke. Dve rodinné domy sa dajú spojiť s chodbou. Na pozemku nájdeme dvojpodlažný garáž na ktorom je vytvorená jedna samostatná miestnosť, čo je vhodná poprípade aj na podnikateľské účely. Výhody tohto rodinného domu !!! Dom je vhodný pre podnikateľa ako sídlo firmy spojené s bývaním. Predáva sa vrátane na mieru vyrobeného zariadenia a vstavaných spotrebičov. Lokalita, v ktorej sa nachádza ponúka dostatok súkromia potrebného na pokojné bývanie bez rušivých vplyvov, všetku občiansku vybavenosť, dom je udržiavaný, pekný priestranný. Nový majiteľ tu nájde pokojné, komfortné a komplexné bývanie pre celú rodinu. Ďalšie výhody: Tichá ulica! Vzdialenosť od wellness Patince iba 9 km, Komárno 17 km. Nízka réžia!!! Predáva sa čiastočne zariadené. Cena je: 160 000€  LEPŠIE RAZ VIDIEŤ AKO 2X POČUŤ !!!! PRÍĎTE SA POZRIEŤ !!!! V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo! Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 800 m2
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
MARCELOVÁ – Rodinný dom  - PRENÁJOM
MARCELOVÁ – Rodinný dom PRENÁJOM / BÉRLET / RENT 500 € / mes. +réžia (250 €) a Ponúkame na prenájom poschodový rodinný dom v obci Marcelová v tichom prostredí blízko prírody v okrese Komárno. Rodinný dom bol postavený v osemdesiatich rokoch, je obývateľný a dispozične pozostáva z nasledovných miestností: - Prízemie: vstupná izba, kuchyňa, špajza, obývacia izba, veľká izba - Poschodie: 3 veľké izby, z nich dve majú balkón s krásnym výhľadom na lesík a polia, kúpeľňa, to-aleta - Suterén: práčovňa, kotolňa, chodba, garáž a kúpeľňa Zastavaná plocha rodinného domu je 144 m2, úžitková plocha domu je 280 m2. Celková výmera pozem-ku je 971 m2, kde sa nachádza garáž, altánok a murovaný bazén. Rodinný dom je zariadený, inžinierske siete sú nasledovné: elektrina 220/380, obecná voda, žumpa s prípojkou na kanalizáciu obce, plyn. Cel-ková výmera pozemku je 971 m2. Bližšie informácie a obhliadky: Sabina Nováková , Doris Hrabošová .
Rodinný dom 4+1 +dieľne na 120m2, na predaj v obci Marcelová
Exkluzívne ponúkame na predaj rodinný dom spolu dielňami , ktoré sú vchodné aj na podnikanie v obci Marcelová, v okrese Komárno. Viac info o dedine na stránke Marcelová.sk. Pozemok má rozlohu 2000 m2. Z čoho je 800 m2 je evidované ako zastavaná plocha, 500 m2 je záhrada a 700 m2 ako vinica,ktorá je vchodná na výsadbu ovocných stromov resp. viniča. Rodinný dom je jednopodlažný, úžitkovú plohu má 120 m2. Má 1 predsieň, 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu spolu s WC. Vykurovanie je riešené s ústredným vykurovaním s radiátormi plus plynovými kachľami vo všetkých izbách. Dom je postavený z hliny a z tehly, na tom omietka. Všetky inžinierske siete sú k dispozícií. Za domom sa nachádzajú dielne na 120m2, ktoré sa môžu využívať na podnikanie. Plus ešte k tomu: - samostatne stojací garáž zabetonovanou cestou od brány - hodpodárske budovy, chlievy pre zvieratá - vodovod+studňa - krásne upravenú záhradu s rodiacimi stromami Nepremeškajte jedinečnú príležitosť. Rodinný dom pre rodinu, záhrada pre manželku, dieľne pre manžela. Viac info a obhliadky: Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte. Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie. Viac info telefonicky: Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania. Počet izieb: 4 Zastavaná plocha: 800m² Obytná plocha: 120m² Celková rozloha: 2000m² Úžitková plocha: 120m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: žumpa Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Lódžia: áno Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: nie Strecha: pôvodná Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie Energetický certifikát: nie Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Terén: mierny svah Prístupová cesta: asfaltová cesta
ZNÍŽENÁ CENA Čiastočne prerobený rodinný dom 3+1 v  obci Mar
Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v dobrej lokalite v obci Marcelová. Viac info o dedine na stránke: [b Pozemok má rozlohu 2000 m2. Z čoho je 996 m2 je evidované ako zastavaná plocha (garáž, hospodárske budovy) a 1004 m2 je záhrada, ktorá je vchodná na výsadbu ovocných stromov resp. viniča. Rodinný dom je postavený z hliny, na pevnom betónovom základe s izoláciou. Úžitkovú plochu má 90 m2. Steny sú suché, v dobrom stave. Má 1 predsieň, 3 izby, kuchyňu, kúpeľňu, garáž, 2 hospodárske miestnosti a pivnicu. Interiér domu je celkom zrekonštruovaný, podlahy sú zabetónované na tom nové parkety, nové elektrické vedenie. Exteriér ako aj strecha je pôvodná. Vykurovanie je plynovým kachľami. Všetky inžinierske siete sú k dispozícií. Ďalšie fotky na vyžiadanie. Viac info a obhliadky: Vlastníte nehnuteľnosť a chceli by ste ju predať či prenajať? Využite služby Reality KONTAKT, máme od r. 2007 máme takmer 15 ročné skúsenosti a náš realitný ako aj právny systém oceníte. Reality KONTAKT hľadá pre svojich klientov domy, pozemky byty na predaj v okolí: Nové Zámky a okolie, Štúrovo a okolie, Šurany a okolie, Kolárovo a okolie , Komárno a okolie. Viac info telefonicky: Vydávame "na počkanie" potvrdenia na ohodnotenie nehnuteľnosti pre notára alebo na súdne konania. Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 996m² Obytná plocha: 90m² Celková rozloha: 2000m² Rozloha pozemku: 2000m² Úžitková plocha: 90m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: ČOV Internet: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: iné Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: nie Strecha: pôvodná Káblová televízia: nie Energetický certifikát: nie Predzáhradka: áno - 1 Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta