bazár, predaj, inzercia, predám

Čidlo tlaku oleja

Kategória: Malotraktory, Kultivátory

PROSÍM NE VOLAJTE, KEĎ MÁTE ZÁUJEM PROSÍM PÍŠTE SMS ALEBO E-MAIL. ĎAKUJEM!
Predám senzor/čidlo tlaku oleja MT 8, zetor, Škoda.
Mám aj 2 vývodové
Nový, nikdy nepoužívaný. Plne funkčný.
Pošlem aj s poštou.
Čidlo tlaku oleja
Podobné inzeráty
Vari systém 2x prevodovka TOP STAV
Predám malotraktor Vari v plne funkčnom ,udržiavanom a zachovalom stave. Motor čerstvo po servise v autorizovanom servise karburátor vyčistený ultrazvukom, nová spojka, nové hadičky na prívod paliva, nový štartovací mechanizmus, nové bezkontaktné zapaľovanie VAPE Z 19 atď… . Motor 2T s obsahom 133cm3/5,5hp, 80mm odstredivou spojkou, 3 stupňovou reguláciou výkonu motora a riadidlami s možnosťou nastavovania. Pneumatiky v perfektnom stave vidieť na foto, pneumatiky sú dobre široké majú dobrí záber pri oraní. K malotraktoru je kompletná dokumentácia aj doklad o kúpe. Prevodovka na traktore DSK 317 3 rýchlostná ( 1, 2, N, R, 3, ) .V prevodovke nový olej, predkovia bez priesaku oleja. K vari sú komplet zavážia na kolesá, predné závažie 2x , pluh obracák s nastavovacím telesom v perfektnom stave pluh bol pár krát použitý ešte originálny náter, nastavovacie teleso tiež ako nové bez vôle. Rotavátor s prevodovkou T-20 prevodovka bez priesaku oleja prevodovka má 1, 2, spiatočku, neutrál …. Perfektná manipulácia aj na menších plochách, motičky ako nové vidieť na foto. K rotavátoru je aj vodiace koleso komplet ako je na foto. Po dohode viem aj doviesť. Malotraktor podobný aj ako agzat , tera , terra , veľa vecí pasuje. Dôvod predaja je že je nevyužitý zavadzia v garáži.
Agzat Nalotraktor S Pa100 cm3 dvojtakt a Vari Jikov
Predam Malotraktor Agzat s profi motorom Pa 100ccm3 a 120mm spojkou motor 2Takt je po komplet repase.Prevodovka s troma kardanovymi vyvodmi po vymenene gufier na polooskach oleja ocistena funkcna s novym naterom so vsetkymi zavaziami a novymi pneumatikami aj drziakmmi zavazi ako na foto Cena: 1600e pevna. Moznost rozpredat Prevodovka Agzat 1.100e Mtor 2T agzuat Pa 100cm3 po GO s riadidlami 550e. bez riadidiel 450e.Riadidla 140e. Liatin.sopna 40e. Malotraktor Vari motor Jikov 133cm 2 Takt s 80mm novou spojkou po repase a prevodovka DSK 317 2r.do predu 1 reverse nalezovy stav po vymene oleja vo funkcnom stave spolu cena:850e pevna. Moznost osobitne si dokupit aj rozne prislusenstvo Agzat Terra Vari a ine....Do motora Agzat a Jikov ako aj prevodoviek LM5 050 ci DSK 317 su stale dostupne vsetky nahradne diely na opravu ci servis...Spekulanti zjednavaci obhliadaci otravovaci vyzvedaci poprosim nevolat nestracat cas...Vid vsetky moje inzeraty ....
Pasovy a dvojkolesovy traktor
Dobry den, na predaj su tieto dva traktory. Oba su pohanane premiovym jednovalcovym dieselovym motorom s tlakovym mazanim a vodnym chladenim. Oba traktory maju rovnaku prevodovku, 6 rychlosti vpred, dve rychlosti vzad, uzavierka, meranie motohodin, indikator tlaku oleja. Pasovy traktor ma navyse aj zadnu a prednu hydrauliku, elektricky start a dobijanie. V cene traktorov je aj pluh a rotavator. Moznost dokupenia mnozstva prislusenstva! Cena za dvojkolesovy traktor je 2500e a za pasovy traktor 4900e. Ceny su s dph. Zaruka je dva roky, alebo 2000 motohodin. Poskytujem kompletny servis, nahradne diely a poradenstvo. Mozete mi volat, alebo pisat denne od 7:00 do 22:00, fungujem aj cez whatsapp a viber. Poskytnem Vam tie najlepsie sluzby, ako mnozstvu spokojnych zakaznikov pred Vami! ????
Predam malotraktor mitcsubisi mt20 4x4 s rotavatorom
Traktor 4x4 motor 3valec,20hp,servo zachovaly plne funkcny na jar vemena filtrov a oleja pripraveny na sezonu.moznost predaja samostatne mam aj dvojak pluh.blizsie info na t.c.viem pomoct s odvozom
Agzat Top stav
Agzat-Vari systém TOP STAV najlepšia zostava Agzat prevodovka v kombinácii s vari motorovou jednotkou!!! Predám malotraktor AGZAT v plne funkčnom ,udržiavanom a zachovalom stave. Motor čerstvo po servise v autorizovanom servise … karburátor vyčistený ultrazvukom, nová spojka, nové hadičky na prívod paliva, nový štartovací mechanizmus, atď… . Motor Vari Jikov 2T s obsahom 133cm3/5,5hp, bezkontaktné zapaľovanie vape Z19, 80mm odstredivou spojkou, 3 stupňovou reguláciou výkonu motora a riadidlami s možnosťou nastavovania. K Agzatu sú komplet zavážia na kolesá vonkajšie aj vnútorné, predné závažia 4x malé, 1x veľké ,príslušenstvo k malotraktoru: pluh s nastavovacím telesom, pluh obracák 180 stupňový krásne orie… Rotačný kyprič RK 800A s pripojením na kardan Prevodovka Agzat 3 rýchlostná (R, 1, 2, 3 ) .V prevodovke nový olej, prevodovka bez úniku oleja v top stave, prevodovka ma 3x vývod na kardan jeden v predu a dva po stranách. Po dohode viem aj doviesť. Stroj podobný ako Vari , vary , agzat , tera , terra , system , sistem, jikov.
Predám rotavátor Tecumsen 40
Je po oprave prevodovky , výmena oleja v motory , kolesá zo závažím , pluh