bazár, predaj, inzercia, predám

Cirkular

Kategória: Píly

Predám cirkular 4kw
Cirkular
Podobné inzeráty
Predám cirkulár s kolískou na rezanie guľatiny
Predám fabrický cirkulár s kolískou na rezanie metrovice. Rozmer stola 80 x 120 cm. Cirkulár je ošetrený ochranným náterom. Motor 4 kW. Prívodný kábel je cca 25 m, osadený 4-kolíkovou okrúhlou koncovkou. Pridávam + 1 naostrenú 600 mm pílu. Stroj je plne funkčný bez ďaľších investícií. Cirkulár mám na chalupe na Novej Bani.
Predám cirkular
Predám výkony cirkular na 380V s košom. Priemer kotúča 60cm. Cirkular sa predáva bez kotúča
predam tovarensky cirkular NAREX HOP-77
Predám továrenský cirkular NAREX HOP-77 s odklapacim pracovnim stolom a podavacie sane na metrovicu motor 4kw zapínanie hviezda trojuholník cirkular sa predáva aj s pilovim kotúčov a cca 20-25-metrou káblu odskusanie na mieste cena 450€
Cirkular
Predám cirkular fabrickej výroby.Motor 5kw .Prevod remenmi.Cirkular je plne funkčný ľahko sa s ním manipuluje vďaka kolieckam.K cirkularu je 600mm kotúč a horná doska.Cena 350eur s možnosťou malej dohody Viac informácií po telefóne.
Predám cirkular, Fabrická vyroba
Predám plne funkčný cirkulár, vhodný aj na stavbu. Cirkular je fabrickej výroby. Ma doraz na pílenie lát, foršní,hranolov. Napájanie 380 V Možnosť pilit v koši alebo na stole. Nový napájací kábel, kotuč.
predám cirkulár
Predám masívny cirkulár s celokovovou konštrukciou, plne funkčný, 5kW motor. Vrchná doska je sklápacia aj odmńímateľná a je z 8mm hrubej oceľovej platne. Cirkulár je ťažký cca 150-200kg. Po dohode môžem doviezť do vzdialenosti max 40km. Miesto je Lubina-kopanice. Len seriózny záujem! Keď nedvíham alebo som nedostupný píšte SMS, ozvem sa.