bazár, predaj, inzercia, predám

Čítačka čipov

Kategória: Chovateľské potreby

Predám novú čítačku čipov,vhodná pre psy ,mačky,malé zvieratá.. Štandard 11784/5 FDX-B. Mala,kompatibilná,vysoko jasný OLED displej s podsvitením,nabíjanie cez USB.Podpora všetkých značiek čipov FIDX-B RFID od ISO11784 / 5 .Pošlem aj poštovým kurierom alebo cez Packetku do schránky.
Čítačka čipov
Podobné inzeráty
Čítačka čipov
Predám novú čítačku čipov pre psy, mačky, vtáctvo a ďalšie zvieratá. Čítačka sa nabíja USB káblom. Možný je osobný odber alebo môžem poslať na dobierku. Cena je 50€+ poštovné.
Čítačka čipov
Predám novú spoľahlivú čítačku zvieracích mikročipov pre domáce zvieratá , RFID 34,2 kHz/125 kHz dobíjacia podpora pre EMID/FDX-B Funkcia: 1. Bezdrôtového čítania RFID, podporu pre EMID/FDX-B (ISO1784/85) a iné formáty elektronických štítkov. 2. S displejom s vysokým jasom dokáže jasne zobraziť za silných svetelných podmienok v interiéri alebo exteriéri. 3. Podpora funkcie ukladania, môže uložiť až 128 skenov, používatelia ich môžu nahrať do počítača cez dátový kábel USB. 4. S alarmom vybitej batérie, automatickým vypnutím pri veľmi slabej batérii, funkciou automatického vypnutia bez prevádzky nadčas. Vstavaná lítiová batéria, podpora USB nabíjania. 5. Stabilný výkon, jednoduchá obsluha, kompaktná a ľahko prenosná. Materiál: ABS plast Model: W90B Štandard: Podpora pre EMID, FDX-B (ISO11784/85) Zoznam balenia: 1 x čítačka čipov 1 x dátový kábel USB 1 x manuál 1 x prenosné púzdro Pošlem aj poštovým kuriérom alebo cez Packetku do schránky.