bazár, predaj, inzercia, predám

city skúter ŠPZ

Kategória: Minibike

Nový model dvojmiestnej elektro motorky v štýle skúter 1500W s COC a homologizáciou. Vhodná na PRIHLÁSENIE NA ŠPZ!
Model s odnímatelnou lithiovou bateriou 60V 20Ah a dojazdom až 80km do váhy 180kg a rýchlosťou 70km/h.
Elektro motorka je vybavená uzamykatelnou batériou v spodnom rámeaj pod sedadlom, digitálnym tachometrom, prednými a zadnými smerovkami, predným svetlom, zadným obrysovým svetlom a brzdovým svetlom, kotúčovými brzdami, hydraulické pérovanie zadného kolesa, zadné svetlo, brzdové svetlo, imobilizér, alarm, kľúče od spínacej skrinky aj od batérie, nabíjačka.
Možnosť dokúpenia helmy.
Parametre elektro motorky
Maximálna nosnosť: 180 kg
Maximálna rýchlost: 70 km / h
Dojazd do: 80 km (podľa váhy jazdca, terénu, poveternostných podmienok)
Motor: bez kartáčový 1500W
Farba: čierny rám, nebeská modrá
Batérie: 60V 20 Ah Lithium-ion až 1000 dobíjacích cyklov odnímatelná - dá sa dobíjať i mimo skútra
IP ochrana: IP54
Indikácia stavu batérie: panel na riaditkách
Doba dobíjania: 6-8 hodin
Nabíjačka: Ano - súčasť kolobežky
Svetlo: Predné / zadné LED svetlo brzdové
Brzdy: Predné a zadné kotúčové
Pneumatiky: 225/55-8 57J a 225/55-8 57J
Odpružená predná vidlica.
Dvojmiestna sedačka odpružená.
Tachometer ukazuje rýchlosť a stav kilometrov a kapacitu batérie
Hmotnosť kolobežky: 55 kg
Rozmery (D x Š x V): 180 x 70 x 110
Cena je s DPH.
city skúter ŠPZ
Podobné inzeráty
sada usa spz original
Predám pre zberatela alebo fanúšika amerických áut krásnu originalnu sadu použivaných starých amerických špz v dobrom stave zo všetkých 50 štátov.(Ročniky od 1958+) Vhodne ako dekorácia na stenu do garáže,izby,reštauracie a pod.Osobný odber alebo po dohode zašlem poštou.Cena 600€ kontakt sprava len vážny záujem).
Surny predaj skoro ako novej 25 moto hodin ma 11 rocnou dcer
Bola jazdena iba mojou dcerkou 11 ročnou ma nabehane 25 moto hodd, motorka je po servyse oleja vymena rozety za kvalitu vymena kvalitnej retaze +vyvodove nehovoriac gazdych 6 moto vymena olejav gumi su super, jetam 4 stupnova prevodovka, startuje ako napaku aj elektryku. ste jetam aj zadny rafyk aj vyplet. No proste nebude banovat ken coju kupi. Cena je pena jenoznacne treba vydiet. Okres Považská Bystrica, Dolna Maríková pri kostole. Obliadka mozna vsobotu vnedelu tuto lebo sa stahujem. Špekulanti ani nevolat, ani romovia. Pri okamzitej dohode pri obliadke dohoda isto mozna. Isto nebudete banovat zato rucim. Pripade aj za vymenu za auto tak do 1000€alebo sportovy skuter aj 150obsach vzdy sada niako dohodnut som otvoreny dohodamm nie spekulaciam dakujem
Výpustná skrutka oleja M12 x 1,5 pitbike atv skuter
Predám výpustnú skrutku oleja (strieborná-pozink) so závitom M12 x 1,5mm pre motory pitbike, atv, skútre a iné. Skrutka je magnetická a zachytáva nežiadúce kovové piliny kolujúce v motorovom oleji. Súčasťou skrutky je aj tesniaca podložka. Široká ponuka náhradných dielov a servisných služieb pre pitbike a atv za skvelé ceny, klikni na meno a pozri ostatné inzeráty.
Karburátor  štvortak dvojtakt 50-250ccm
Predám nový karburátor 50ccm minicross atv štvorkolka 14€ Karburátor PZ -26,27,30 za 28€ karburátor PZ-19 za 20€,karburátor pz-24 s elektrickým sytičom vhodný na skúter gy6 125-150ccm za 39€, Ostatné cena dohodou. Posielam aj na dobierku. Do 24.hodín u Vás doma.
Výpustná skrutka oleja čierna M12 x 1,5 pitbike, atv, skuter
Predám výpustnú skrutku oleja (čierna-hliníková) so závitom M12 x 1,5mm pre motory pitbike, atv, skútre a iné. Skrutka je magnetická a zachytáva nežiadúce kovové piliny kolujúce v motorovom oleji. Súčasťou skrutky je aj tesniaca podložka s o-krúžkom. Široká ponuka náhradných dielov a servisných služieb pre pitbike a atv za skvelé ceny, klikni na meno a pozri ostatné inzeráty.
Pitbike XMOTOS XB38 140ccm
Dobrý deň!Ponúkam na predaj Pitbike XMOTOS 140ccm.Motorka je vo výbornom stave,jazdená len rekreačne po poľných cestách mojou dcerkou 10 po servyse,aj novy olej v motore kazdych 7 moto hodin,retaz nova.vyvodove je tiez nove aj rozeta aj zadny rafik aj z novym vypletom. Jetam aj upne novy sponovak. Pneu sú zachovalé ako nové.Motorka má nožný aj elektrický štartér, chyta na prvu supu.Ma iba 25 moto hodin najazdenych. Pôvodná cena ked bola nova1400€,teraz bysom chcel aspom900€.Vazny zaujem dohoda mozna.Spekulanti ani nepiste ani Romovia!!! Iba vazny zaujem.Vpripade pri vaznom zaujme dohoda mozna. Obhliadka a skúška možná v Dolnej Maríkovej.Poprosím pripade vymena za starsie auto min zach fabia.alebo sportovy skuter cestny aj 150objem.