bazár, predaj, inzercia, predám

ČUNOVO 2 577m2 - predaj pozemku s potenciálom výstavby záhr

Kategória: Záhrady

Realitná kancelária Finanzpartner reality Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj pozemok o výmere 2 577 m2 v katastrálnom území obce Čunovo, lokalita - Nižné Kostolné na LV momentálne vedený ako orná pôda , parcela registra "C".

Parcela sa nachádza priamo pri ceste medzi Rusovcami a hraničným prechodom Čunovo - Rajka, s priamym prístupom z hlavnej cesty . V tesnej blízkosti je naplánované vybudovanie nového zjazdu z bratislavského diaľničného obchvatu.
Pozemok je oplotený, rovinatý, pravidelný o celkovej výmere 2 577 m2, cca š.45m x d.60 m a je vedený na samostatnom LV. Možnosť dodatočným zameraním rozdeliť na tri samostatné parcely.

Potenciál:

- pestovanie poľnohospodárskych plodín, rastlinná výroba, chov.
- možnosť postavenia záhradnej chaty bez pevného základu , príp. bývania v mobilných domoch. ( viď. susedná parcela ).
- alebo iba " záhradkárčnie " , šport , oddych a relax v blízkosti zaujímavých prírodných a športových atrakcíí - Dunajskej cyklistickej cesty a Vodného diela Gabčíkovo.


Inžinierske siete:

- kanalizácia priamo na pozemku
- možnosť vŕtania vlastnej studne
- elektrina - prípojka cca. 2m od pozemku


Cena 145 € /m2

Spoločnosť Finanzpartner reality Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľností.

Text, fotografie , 3D vizualizácie a video-prezentácie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Finanzpartner reality.
ČUNOVO 2 577m2 - predaj  pozemku s potenciálom výstavby záhr
Podobné inzeráty
Predaj - záhrada - PREDAJ - pozemok, Bratislava Čunovo…
PREDAJ - pozemok, Bratislava Čunovo Popis pozemku: Záhrada alebo investícia.... V zastúpení klienta ponúkam na predaj dva susediace pozemky vedené ako záhrada v obci Čunovo časť Dolné kostolné polia. Každý pozemok má rozlohu 1.000 m2. Pozemky sa predávajú spolu alebo samostatne. Momentálne je pozemok evidovaný ako záhrada s platnou UPI s možnosťou výstavby RD maximálna zastavaná plocha 80 m2, maximálna podlahová plocha 160 m2, maximálne 2 podlažia 1. nadzemné podlažie /prízemie/ + podkrovie. K pozemkom vedie štrková cesta. Oba pozemky sú čiastočne oplotené. Na jednom pozemku je vybudovaná studňa. Inžinierske siete: Elektrina: V území existujúcej záhradkárskej osade je z časti vybudovaná distribučná sieť, každý rekreačný objekt bude zásobovaný elektrickou energiou Voda: Každý rekreačný objekt bude napojený na verejný vodovod (dočasne, do jeho vybudovania, na vlastnú studňu) Plyn: V súčasnosti sa neuvažuje so zavedením plynu do územia Kanalizácia: Každý rekreačný objekt bude napojený na verejnú kanalizáciu (dočasne, do jej vybudovania, na vlastnú žumpu) Doprava: Územie je v súčasnosti napojené na mestskú hromadnú dopravu. Zástavka MHD zabezpečuje obsluhu vo východnej časti katastrálneho územia mestskej časti Čunovo Info a obhliadky: Mark Orban m.orban@ Výmera m2: 1000 Cena za m2 EUR: 119 Rozmery š x d: Siete: Bez sieti Svetové strany: ,,, Príjazdová cesta: Makadam Obhliadky a ďalšie informácie: Mark Orban m.orban@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Live Adresa: Gazdovský rad 1739/49A 931 01 Šamorín Telefón:
PREDAJ - pozemok, Bratislava Čunovo
Záhrada alebo investícia.... V zastúpení klienta ponúkam na predaj dva susediace pozemky typu „C“ vedené ako záhrada v obci Čunovo časť Dolné kostolné polia. Každý pozemok má rozlohu 1.000 m2. Pozemky sa predávajú spolu alebo samostatne. Pozemky sa nachádzajú v tesnej blízkosti už existujúcej záhradkárskej lokalite. Lokalita Dolné kostolné polia je rozdelená na časti A, B, C (viď obrázky). Ponúkané pozemky sú v západnej časti C. Vzhľadom na budúcnosť sú pozemky vhodné ako investícia s perspektívou možného bývania. Po dobudovaní lokality budú pozemky zaujímavé na ďalší predaj. Existujúci stav a súčasné usporiadanie územia: Vo východnej časti riešeného územia, označenom ako sektor „A“- existujúcej záhradkárskej osade (viď fotka) sa v súčasnosti nachádza: - cca 65 záhrad, - 41 objektov (rekreačných chát a iných vedľajších stavieb), z toho len 14 na parcelách vedených ako zastavané plochy a nádvoria a z nich 12 objektov skolaudovaných, s pridelenými parcelnými číslami, ktoré sú v katastri nehnuteľnosti vedené s funkčným využitím rekreačné objekty, - tri prístupové účelové komunikácie (dve vedené ako záhrady a jedna ako orná pôda). V strednej časti riešeného územia, označenom ako sektor „B“- existujúce záhrady (viď fotka) sa v súčasnosti nachádza 45 pozemkov, vedených v Katastri nehnuteľnosti ako záhrady bez stavebnej činnosti. V západnej časti riešeného územia, označenom ako sektor „C“ - navrhovaná rekreačná lokalita (viď fotka) sa v súčasnosti nachádza 45 pozemkov vedených v Katastri nehnuteľnosti ako orná pôda bez stavebnej činnosti. Všetky pozemky sú v súkromnom vlastníctve. Návrh koncepcie priestorového usporiadania a funkčného využívania územia: Návrh územného plánu zóny predpokladá rozšírenie riešeného územia západným smerom a vytvorenie ďalších lokalít s možnosťou výstavby rekreačných objektov. Celé riešené územie bude mať po rozšírení cca 150 pozemkov so 143 rekreačnými objektmi. Rozšírená, západná časť lokality bude dopravne napojená na vstupnú komunikáciu do územia obojsmernou prístupovou cestou, vedenou v severnej časti lokality, súbežne s južným obchvatom Čunova. Z nej sú navrhnuté odbočky - obojsmerné účelové komunikácie, vedené smerom k hranici s Maďarskom. Celková urbanistická kompozícia je založená na pozdĺžnych dopravných osiach (účelových komunikáciách – štyroch obojsmerných), vedených v smere severozápad – juhovýchod, ku ktorým sú orientované jednotlivé pozemky. Tieto dopravné osi sú v severnej, južnej a strednej časti čiastočne zokruhované. Inžinierske siete: Elektrina: V riešenom území existujúcej záhradkárskej osade je súčasti vybudovaná distribučná sieť Voda: v budúcnosti je navrhovaný podľa územného plánu rozvod pitnej vody. Dočasne riešenie individuálne z vlastných studní, ktoré budú situované na pozemku každého rekreačného objektu . Plyn: neuvažuje v súčasnosti so zavedením plynu do riešeného územia Kanalizácia: Súčasný stav do vybudovania verejnej kanal
PREDAJ - pozemok, Bratislava Čunovo
Záhrada alebo investícia.... V zastúpení klienta ponúkam na predaj dva susediace pozemky typu „C“ vedené ako záhrada v obci Čunovo časť Dolné kostoslné polia. Pozemok má rozlohu 2.000 m2. Pozemok má 2 parc. čísla predáva sa spolu 2.000 m2 alebo samostatne po 1.000 m2. Pozemky sa nachádzajú v tesnej blízkosti už existujúcej záhradkárskej lokalite. Lokalita Dolné kostolné polia je rozdelená na časti A, B, C (viď obrázky). Ponúkané pozemky sú v západnej časti C. Vzhľadom na budúcnosť sú pozemky vhodné ako investícia s perspektívou možného bývania. Po dobudovaní lokality budú pozemky zaujímavé na ďalší predaj. Existujúci stav a súčasné usporiadanie územia: Vo východnej časti riešeného územia, označenom ako sektor „A“- existujúcej záhradkárskej osade (viď fotka) sa v súčasnosti nachádza: - cca 65 záhrad, - 41 objektov (rekreačných chát a iných vedľajších stavieb), z toho len 14 na parcelách vedených ako zastavané plochy a nádvoria a z nich 12 objektov skolaudovaných, s pridelenými parcelnými číslami, ktoré sú v katastri nehnuteľnosti vedené s funkčným využitím rekreačné objekty, - tri prístupové účelové komunikácie (dve vedené ako záhrady a jedna ako orná pôda). V strednej časti riešeného územia, označenom ako sektor „B“- existujúce záhrady (viď fotka) sa v súčasnosti nachádza 45 pozemkov, vedených v Katastri nehnuteľnosti ako záhrady bez stavebnej činnosti. V západnej časti riešeného územia, označenom ako sektor „C“ - navrhovaná rekreačná lokalita (viď fotka) sa v súčasnosti nachádza 45 pozemkov vedených v Katastri nehnuteľnosti ako orná pôda bez stavebnej činnosti. Všetky pozemky sú v súkromnom vlastníctve. Návrh koncepcie priestorového usporiadania a funkčného využívania územia: Návrh územného plánu zóny predpokladá rozšírenie riešeného územia západným smerom a vytvorenie ďalších lokalít s možnosťou výstavby rekreačných objektov. Celé riešené územie bude mať po rozšírení cca 150 pozemkov so 143 rekreačnými objektmi. Rozšírená, západná časť lokality bude dopravne napojená na vstupnú komunikáciu do územia obojsmernou prístupovou cestou, vedenou v severnej časti lokality, súbežne s južným obchvatom Čunova. Z nej sú navrhnuté odbočky - obojsmerné účelové komunikácie, vedené smerom k hranici s Maďarskom. Celková urbanistická kompozícia je založená na pozdĺžnych dopravných osiach (účelových komunikáciách – štyroch obojsmerných), vedených v smere severozápad – juhovýchod, ku ktorým sú orientované jednotlivé pozemky. Tieto dopravné osi sú v severnej, južnej a strednej časti čiastočne zokruhované. Inžinierske siete: Elektrina: V riešenom území existujúcej záhradkárskej osade je súčasti vybudovaná distribučná sieť Voda: v budúcnosti je navrhovaný podľa územného plánu rozvod pitnej vody. Dočasne riešenie individuálne z vlastných studní, ktoré budú situované na pozemku každého rekreačného objektu . Plyn: neuvažuje v súčasnosti so zavedením plynu do riešeného územia Kanalizácia: Súčasný sta
Ponúkame na predaj veľký pozemok 2466m2 v obci Veľké Úľany
Ponúkame Vám na predaj pozemky - záhrada Veľké Úľany, Sládkovičovská. Rovinatý pozemok o výmere 2466 m2, sa nachádza na ulici Sladkovicovska, v blízkosti centra obce. Inžinierske siete priamo na pozemku (elektrina, verejný vodovod, kanalizácia, vlastná studňa) Plyn je na hranici pozemku. Šírka pozemku cca. 20m. Dĺžka pozemku je cca 136m2 Veľkosť a šírka pozemku umožňuje komfortné riešenie aj v prípade rozdelenie pozemku na 2-4 stavebné parcely. Príjazdová cesta je asfaltová, prístup možný s oboch strán. Pred pozemkom je aj verejné osvetlenie. Pozemok je VOĽNÝ IHNEĎ. Na pozemku (v prednej časti) sa nachádza starší 3-izboový rodinný dom v pôvodnom stave, sú na ňom vymenené plastové okná a vchodové dvere. Dom je zariadený pôvodným nábytkom, predáva sa so zariadením alebo bez neho (podľa požiadavky kupujúceho). Dom je možné využiť ako chalupu, inak vyžaduje kompletnú rekonštrukciu, alebo zbúranie a postavenie nového. Dispozícia domu: – vstupná chodba – 3 obytné miestnosti, z toho 2 nepriechodné a 1 priechodná – kuchyňa – špajza – kúpeľňa s vaňou a toaletou – pochôdzna povala Na pozemku sa ďalej nachádza letná kuchyňa, dielňa a 2 hospodárske budovy. Priamo na pozemku sú všetky inžinierske siete, na ktoré je napojený aj súčasný rodinný dom: elektrika, plyn, voda a kanalizácia + vlastná studňa. Obec Veľké Úľany má kompletnú občiansku vybavenosť - obchody, pošta, škôlky, školy, lekáreň, reštaurácie, supermarket, banka, čerpacie stanice, tenisový klub, kultúrne stredisko, zdravotné stredisko. V blízkosti termálne kúpaliská Vincov les, Senecké jazerá, Aquapark Senec, golfové ihrisko. Vzdialenosti - Sládkovičovo 8 km, Galanta 13 km, Senec 14 km, Sereď 18km, Trnava 25km, Bratislava 35 km. Plocha: pozemku 2466m2. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Pristúp na pozemok možný s oboch strán. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa. Výhody: slnečný, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu, rybolov. Krásny veľkorysý pozemok, vhodný aj na developerské účely Terén pozemku vyčistený a pripravený na výsadbu zelene či výstavbu Cena 209 000 € Realitná kancelária Finanzpartner reality je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho centra
Záhrada - vynikajúca lokalita - Čunovo
Ponúkame na predaj záhradu v k.ú. Čunovo, priamo pri hlavnej ceste (parcela č. 1719/3) Výmera: 2253 m2. Možnosť kúpiť aj polovicu záhrady, t.j. 1126 m2 - oplotená, uzamykateľná bránka - výborná dostupnosť - elektrická prípojka možná - studňa možná (cca 700 €) - v okolí možnosť voľnočasových aktivít - cyklotrasy, areál vodných športov.... - príjazdová cesta až k záhrade Cena: 145 €/ m2, dohoda možná Pri podpise zmluvy sa uhrádza provízia RK vo výške 2% kúpnej ceny.
Priestranný stavebný pozemok s krásnym ovocným sadom v
Tento rozsiahli pozemok s veľkosťou 2492 m2 sa nachádza v tichej uličke v obci Branovo. Je to rovinatý pozemok s rozmermi 36 x 69 metrov. Nachádza sa medzi obytnými domami, s asfaltovým prístupom. Na pozemku je nová dvojročná vŕtaná studňa s hĺbkou 75m, elektrika, plyn, obecný vodovod aj kanalizácia. V prednej časti pozemku je možnosť výstavby menšieho rodinného domu, alebo kúpa mobilného domčeka. Pozemok je výnimočný svojim ovocným sadom, nachádza sa tu 280 slivkových stromov, z toho 140 stromov je šesť ročných a pred dvomi rokmi bolo vysadených ďalších 140 kusov. Pod stromami je závlahový systém, ktorý je napojený na studňovú vodu. O sad i pozemok je precízne postarané, stromčeky sú zdravé s bohatou úrodou, pozemok pravidelne kosený. Príjemnou prechádzkou asi 15 minút od pozemku sa nachádza krásny rybník, s možnosťou rybolovu. Obec Branovo ponúka základnú občiansku vybavenosť: materská škola, obchod, gazdovský dvor a pohostinstvo. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 12 km, 23 km vzdialená Podhájska ponúka celoročné kúpanie v geotermálnej vode. Výmera pozemku: 2492 m2 Elektrická prípojka: na pozemku Vodovodná prípojka: na pozemku Kanalizačná prípojka: na pozemku Plynová prípojka: na pozemku Prístupová cesta: asfaltová Sklon pozemku: rovinatý Pripravenosť k výstavbe: schválené v územnom pláne Druh pozemku: Záhrady Umiestnenie: intravilán