bazár, predaj, inzercia, predám

D-LINK DIR-624 Bezdrôtový router

Kategória: Wireless, WiFi

Predam dlink dir 624, komplet funkcny
D-LINK DIR-624 Bezdrôtový router
Podobné inzeráty
D-Link DIR-825 Dual Band WIfi router
Predám dvojpásmový AC1200 Wi-Fi Gigabit router D-Link DIR‑825/RU Vynikajúci Wi-Fi router od spoločnosti D-Link nesúci označenie DIR‑825/EE obohatí vašu domácnosť či malú kanceláriu o vysokorýchlostnú Wi-Fi sieť so spoľahlivým pripojením, vysokou bezpečnosťou a taktiež jednoduchým nastavením. Bezpečné pripojenie Pri routeri D-Link je bezpečnosť vždy na prvom mieste. Takisto aj pri modeli DIR-825, ktorý je vybavený bezpečnostným protokolom WPA2, ktorý v prvom rade zabraňuje neoprávnenému prístupu do siete. Pre návštevy potom môžete vytvoriť špeciálnu oddelenú sieť s vlastným heslom. Skvelý výkon Wi-Fi router je vybavený dvojjadrovým procesorom, ktorý sa stará o všetky funkcie routera a zabezpečí, že pre každú bude pripravený dostatočný výpočtový výkon. Štyri dátové toky súčasne a technológia QoS potom len zaistia, že vaša Wi-Fi sieť bude na špičkovej úrovni. Multifunkčný USB port Port USB je v dnešnej dobe jednou z najdôležitejších súčasti každého routera. Umožní vám totiž do siete pripojiť napríklad tlačiareň alebo externý disk a zdieľať súbory so všetkými účastníkmi v sieti alebo im umožniť bezdrôtovo tlačiť. Navyše môžete pripojiť aj 3G/4G USB modem a zdieľať v sieti širokopásmové pripojenie.   Popis produktu : AC1200 Wi-Fi Router Wireless Speed 1200Mbps (2.4G + 5G) SDRAM 64MB Flash 8MB Antenna Type External Fixed Antenna (2x2+2x2) MU-MIMO N/A Wi-Fi Mesh N/A D-Link Wi-Fi N/A D-Fend N/A D-Fend (McAfee) N/A WAN 1(10/100/1000) LAN 4 (10/100/1000) USB 2.0/3.0 USB 2.0 Static IP Yes Dynamic IP (DHCP) Yes PPPoE Yes L2TP Yes PPTP Yes WPA-PSK (Personal) Yes PPPoE (IPv6 over PPPoE) Yes Static IPv6 Yes Guest Zone Yes WPS (Wi-Fi Protect Setup) V (PIN/Button) WPA2-PSK (Personal) Yes Voice Control Support (Amazon Alexa / Google Assistant) Záruka 12 mesiacov.
D-Link DIR-636L WiFi N300 Cloud Router,4xGb Switch
D-Link DIR-636L WiFi N300 Cloud Router,4xGb Switch (nevybalené, nepoužité) Cloud Gigabit Router N300 (DIR-636L) umožňuje vytvoriť vysokorýchlostné domácu Konektivita s bezpečnostnými funkciami, ktoré sú ideálne pre rodiny s deťmi. Tento router je vybavený mydlink ™, Cloud Services, ktoré vám umožní sledovať vaše bydlisko cez internet, kdekoľvek máte prístup na mydlink TM portál, alebo cez telefón iPhone ®, iPad ® a Android ™ zariadenia z internetom. Jednoduchým stiahnutím D-Link zadarmo mydlink ™, iPad, iPhone alebo Android aplikácie, môžete mať plnú kontrolu nad vašej domácej sieti, nech ste kdekoľvek, bez potreby akejkoľvek konkrétnej IT zručností. Push notifikácia a e-mailových upozornení o pokusy o narušenie a nových používateľov. To Cloud Router je skvelý spôsob, ako jednoducho zistiť, či niekto sa pokúša získať prístup k sieti bez povolenia, alebo pre rodičov, ktorí chcú zúčastnené vedieť, aké stránky ich deti navštevujú doma. Aby bolo zabezpečené, že váš router je vždy aktuálny s najnovšími funkciami, bude mydlink ™, Cloud Services, aj vás upozorní, ak je k dispozícii aktualizácie pre váš router.
Wifi router D- Link DIR 842
Predám D-Link DIR-842 Wireless AC1200 Dual Band Gigabit Router + darujem dátový kábel. Wifi router je v 100% stave. Router kombinuje vysokorýchlostné Wi-Fi s gigabitovými ethernetovými portami. Pokročilé funkcie zabezpečenia DIR-842 udržujú dáta v bezpečí pred nežiaducimi narušiteľmi siete, zatiaľ čo zvýšenie dosahu a spoľahlivosti bezdrôtovej technológie umožní zostať v spojení aj pri použití siete v miestach, ktoré majú zlý bezdrôtový signál. Bezdrôtová technológia WiFi Počet portov: 4 Ethernet(LAN) Počet antén: 4 Napájanie. sieťový adaptér Rýchlosť LAN: 10/100/1000 Mb/s Typ WiFi: B, AB, U, AC, N, G, A Dátová priepustnosť: 1200 Mb/s, 300 Mb/s
D-LINK DIR-605L Bezdrôtový router
Predam D-LINK DIR-605L Bezdrôtový router, ako novy
D-LINK DIR-605L Bezdrotovy wifi router
D-LINK DIR-605L Bezdrotovy wifi router pouzivany, plne funkcny technicku specifikaciu si prosim vyhladajte na internete po zadani nazvu na sms neodpovedám, na dobierku neposielam doprava: osobný odber Bernolákovo-Brečtanová alebo Bratislava-Tuhovská alebo poštová zásielka s platbou vopred +5€
Predam WiFi router D-Link DIR-882
Predam WiFi router D-Link DIR882. Kompletne balenie v krabici. Sluzil ako nahradny router v pripade poruchy sucasneho routra.