bazár, predaj, inzercia, predám

Dalekohlad

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam dalekohlad pre dety
Dalekohlad
Podobné inzeráty
Predám ďalekohľad binokulár Luxun 12x42
Predám nový, nepoužívaný ďalekohľad Luxun 12x42. Binokulárny ďalekohľad Luxun s priblížením 12x42 splní potrebu ľudí s vyššími nárokmi na kvalitu spracovania, ktorí si zároveň rovnako potrpia na kvalitnom a čistom obraze. Tento binokulárny ďalekohľad Luxun disponuje kvalitnými optickými hranolmi BAK4 a v kombinácií s viacnásobnými antireflexnými vrstvami na všetkých optických členoch FMC (Fully Multi Coated) zážitok z pozorovania umocňuje. Ďalekohľad má kostru z ľahkých no pevných zliatin pre dlhú životnosť, zabalenú v tvrdenom plaste odolnému voči nárazom. Taktiež je ďalekohľad zabezpečený voči prachu a je odolný voči vode, takže je ho možné používať za akéhokoľvek počasia. Technické parametre: - Priblíženie 12x - Veľkosť objektívu 42mm - Konštrukcia: Kov + ABS - Zorné pole: 5° (87m/1000m) - Najkratší zaostriteľný bod: 4m - Vodeodolnosť: Áno - Rozmery: 148x130x55mm - Váha: 500g Cena 45€, preferujem osobný odber, no po dodhode zašlem aj na adresu (+5€)
Predám ďalekohľad monokulár Luxun 25-75x100
Predám úplne nový, nepoužívaný ďalekohľad Luxun 25-75x100. Monokulárny ďalekohľad Luxun s priblížením 25-75x a s veľkosťou objektívu až 100mm vám zaručuje krásne presvetlený a ostrý obraz aj v náročnejších svetelných podmienkach a nielen za slnečného dňa, ale aj za oblačného počasia a pred svitaním. Je teda vhodný aj pre náročnejších užívateľov. Disponuje plynule nastaviteľným zväčšením 25-75x čo zabezpečuje veľmi pohodlné a presné zameranie pozorovaného objektu. Tento monokulárny ďalekohľad Luxun disponuje kvalitnými optickými hranolmi BAK4 a v kombinácií s viacnásobnými antireflexnými vrstvami na všetkých optických členoch FMC (Fully Multi Coated) zážitok z pozorovania umocňuje. Obraz je čistý, ostrý so sýtymi farbami a vďaka veľkej clone aj v horších svetelných podmienkach. Monokulárny ďalekohľad je vyrobený z tvrdeného plastu, odolnému voči nárazom. Časť tela ďalekohľadu je pogumovaná pre dokonalý úchop a manipuláciu. Ďalekohľad sa dodáva spolu s malým stolovým statívom s výškou 24cm. Samozrejme k ďalekohľadu si môžete zabezpečiť statív aký vám vyhovuje so závitom 1/4"""". Technické špecifikácie: Zväčšenie: 25-75x Veľkosť objektívu: 100mm Materiál: Tvrdený plast + guma Zorné pole: 88m/43m na 920m (záleží od zväčšenia) Najkratší zaostriteľný bod: 12m Vodeodolnosť: Áno Optické sklo: BAK Rozmery: 505x127x430mm Cena: 240€, preferujem osobný odber no po dohode zašle aj na dobierku (+5€)
Ďalekohľad Swarovski Pocket 8x20 B
Swarovski Pocket 8x20 B Tyrol - najmenší vodotesný vreckový ďalekohľad. Ďalekohľad Pocket je vhodný do každého vrecka a ukazuje svoju skutočnú veľkosť pri zachovaní pozorovacích vlastností a hmotnosti 215 g ! Je ideálny pre všetky vonkajšie aktivity , ako druhý ďalekohľad pri love alebo tiež v divadle a koncertných sálach . Ďalekohľad je opatrený povrchovou úpravou Swarobrigth : svetovo jedinečná úprava hranolov - pre optimálnu vernosť farieb v celom svetelnom spektre . Ďalekohľad je vodotesný do tlaku zodpovedajúceho 4 metrovému vodnému stĺpcu a samozrejme plnený dusíkom proti zahmlievaniu optiky . Optika : * Veľmi náročný optický systém pre kompaktné ďalekohľady - pre svetlé , brilantné obrázky . * Vysoko precízny systém sa strechovými hranolmi s P - povlakom : vysoká schopnosť rozlíšenia , kontrastné zobrazenie a mimoriadne tenké prevedenie . * Vynikajúce pozorovacie vlastnosti aj na veľmi krátke vzdialenosti , už od 5 m Dizajn : * Jednoduchý , elegantný dizajn . * Mimoriadne ľahká manipulácia : v zloženom stave šírka len 5,6 cm . * Obzvlášť stabilný povrch z ľahkého kovu . Hmotnosť iba 230 g * Pogumovanie pre odolnosť proti nárazu a kĺzaniu . * Vďaka vnútornému ostrenie pracho - a vodotesný . * Prevedenie v elegantnej čiernej , alebo zelenej farbe .
Predám ďalekohľad monokulár Luxun 15-45x60
Predám nový ďalekohľad monokulár Luxun 15-45x60 Monokulárny ďalekohľad Luxun 15-45x je spektív s 60mm objektívom. Disponuje plynule nastaviteľným zväčšením 15-45x čo zabezpečuje veľmi pohodlné a presné zameranie pozorovaného objektu. Výhodou je aj lomený okulár so sklonom 45° pre pohodlné dlhodobé sledovanie. Kombinácia optických hranolov BAK4 s viacnásobnými antireflexnými vrstvami na všetkých optických členoch FMC (Fully Multi Coated) zaručuje že obraz je krásne čistý, svetlý a ostrý. Monokulárny ďalekohľad je vyrobený z tvrdeného plastu, odolnému voči nárazom. Ďalekohľad sa dodáva spolu s malým stolovým statívom s výškou 24cm. Samozrejme k ďalekohľadu si môžete zabezpečiť statív aký vám vyhovuje so závitom 1/4"". Technické špecifikácie: -Zväčšenie: 15-45x -Veľkosť objektívu: 60mm -Materiál: Tvrdený plast ABS -Najkratší zaostriteľný bod: 8m -Vodeodosnosť: Áno -Optické sklo: BAK4 -Rozmery: 260x120x70mm Cena: 65€. Preferujem osobný odber, no po dohode zašlem aj na dobierku (+5€)
Predám ďalekohľad monokulár Luxun 12-36x50
Predám nový, nepoužívaný ďalekohľad monokulár Luxun 12-36x50. Monokulárny ďalekohľad Luxun 12-36x50 je spektív s 50mm objektívom. Disponuje plynule nastaviteľným zväčšením 12-36x čo zabezpečuje veľmi pohodlné a presné zameranie pozorovaného objektu. Výhodou je aj lomený okulár so sklonom 45° pre pohodlné dlhodobé sledovanie. Kombinácia optických hranolov BAK4 s viacnásobnými antireflexnými vrstvami na všetkých optických členoch FMC (Fully Multi Coated) zaručuje že obraz je krásne čistý, svetlý a ostrý. Monokulárny ďalekohľad je vyrobený z tvrdeného plastu, odolnému voči nárazom. Časť tela ďalekohľadu je pogumovaná pre dokonalý úchop a manipuláciu. Ďalekohľad sa dodáva spolu s malým stolovým statívom s výškou 24cm. Samozrejme k ďalekohľadu si môžete zabezpečiť statív aký vám vyhovuje so závitom 1/4"". Technické špecifikácie: Zväčšenie: 12-36x Veľkosť objektívu: 50mm Materiál: Tvrdený plast + guma Zorné pole: 26m/13m na 920m (záleží od zväčšenia) Najkratší zaostriteľný bod: 6m Vodeodosnosť: Áno Optické sklo: BAK4 Rozmery: 260x70x390mm Cena: 75€. Preferujem osobný odber, no po dohode zašlem aj na dobierku (+5€)
Predám ďalekohľad monokulár Luxun 25-75x70
Predám úplne nový, nepoužívaný ďalekohľad Luxun 25-75x70. Monokulárny ďalekohľad Luxun so zväčšením 25-75x s veľkosťou objektívu 70mm vás nadchne krásnym a čistým obrazom. Tento nádherný obraz je vďaka kvalitným optickým hranolom BK-7 v kombinácií antireflexnými vrstvami MC (Multi Coated), táto kombinácia zaručuje že obraz je krásne čistý, svetlý a ostrý. O bezproblémové zameranie a priblíženie sledovaného objektu sa stará plynulé zväčšenie 25-75x. Vďaka šikmému okuláru bude pre vás sledovanie objektov komfortné aj počas dlhšej doby. Ďalekohľad sa dodáva spolu s malým stolovým statívom s výškou 24cm. Samozrejme k ďalekohľadu si môžete zabezpečiť statív aký vám vyhovuje so závitom 1/4"""""""". Ďalekohľad je vyrobený z tvrdeného plastu a značná časť tela je pogumovaná, pre pohodlný úchop a manipuláciu. Súčasťou balenia okrem ďalekohľadu je stolový statív, čistiace handričky, a praktické nylonové puzdro. Technické špecifikácie: Zväčšenie: 25-75x Veľkosť objektívu: 70mm Materiál: Tvrdený plast + guma Zorné pole: 20m/13m na 920m (záleží od zväčšenia) Najkratší zaostriteľný bod: 8m Vodeodosnosť: Áno Optické sklo: BK-7 Cena 95€, preferujem osobný odber no po dohode zašle aj na dobierku (+5€)