bazár, predaj, inzercia, predám

Dámska vesta Bergans

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám dámsku vestu Nórskej značky Bergans veľkosť XS. Vesta nebola nikdy nosená, ešte na nej visia originálne štítky - viď foto.
Pošlem aj na dobierku, ale po zaplatení poštovného vopred. Na SMS neodpovedám, kontakt buď email, alebo telefonicky.
Cena 20e + 5e poštovné. Pôvodná cena bola 40e v akcii.
Dámska vesta Bergans
Podobné inzeráty
Bunda BERGANS
Predám dámsku bundu BERGANS veľ Š v super stave, farba je tmavo fialová
Deská softshellová bunda Bergans
Predám detskú softshellovú bundu Bergans veľkosti 152. Je to teplejšia bunda na prechodné obdobie (jar/jeseň). Nosená bola asi 3x, teda takmer ako nová. Menšia chybička od výroby na rukáve takmer nevidno - viď foto. Pošlem aj na dobierku, ale po zaplatení poštovného vopred. Na SMS neodpovedám, kontakt buď email, alebo telefonicky. Cena 15e + 5e poštovné.
Dámska vesta zn. Zara, veľ. M
Dámska vesta zn. Zara - bola nosená, no je v peknom stave, bez poškodení. Veľkosť je uvedená M, čo aj zodpovedá. Vesta je teplučká, nie však úplne hrubá. Vatovaná náplň nie je úplne rovnomerne rozložená. Farba je šedá. Miery: š cez hrudník 2x52, š na spodu 2x60, d od ramena 84
Zimné bundy + jarné/jesenné vesty XS a S
Na predaj: zimná bunda Dorothy Perkins, veľkosť 34/XS, cena 15€ prechodná vesta ružová, značka Denim Co., veľkosť S, cena 7€ prechodná vesta cyklamenová, značka Clockhouse, veľkosť S, cena 10€ prechodná vesta hnedá s kožušinovým límcom, značka Lifeline, veľkosť XS, cena 7€ kožušinková vesta hnedá, veľkosť S, cena 7€ Vetrovka čierna, veľkosť XS, cena 8€ K nákupu darujem baterku.
Dámska pletená vesta veľ.L
Dámska pletená vesta veľ.L
Dámska vesta veľ.L
Dámska vesta veľ L