bazár, predaj, inzercia, predám

Daňové priznanie typu A a B

Kategória: Financie a ekonomika

Spracujem daňové priznanie typu A 15 eur, zahraničie od 20 eur, typu B paušálom od 35 eur.
Daňové priznanie typu A a B
Podobné inzeráty
Daňové priznanie 2022
Urobím Vám daňové priznanie - zamestnanec, živnostník, právnická osoba. Mám dlhoročné skúsenosti. Cena dohodou.
Účtovníctvo a daňové priznanie
Ponúkame komplexné spracovanie účtovníctva a miezd. Cena závisí od náročnosti práce. Spracujeme daňové priznanie pre fyzické aj právnické osoby.
Účtovníctvo, mzdy a daňové priznania
Ponúkam služby komplexného vedenia účtovníctva (jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, daňové priznania a iné). Taktiež ponúkam spracovanie miezd - 8€/osoba. Mám 20 rokov praxe. Ponúkam vypracovanie rôznych druhov daňových priznaní: daň z príjmu typ A (zamestnanci) - 15€ daň z príjmu zo zahraničia - 20€ daň z príjmu typ B (SZČO) paušálne výdavky - 30€ skutočné výdavky - 60€ daňové priznanie motorového vozidla - 20€ Komunikácia cez mail alebo telefonicky. Po doklady si viem aj prísť alebo pošlete mailom: emiliakajabova@ Môžem poslať aj cez elektronickú podateľňu daňového úradu. Účtovníctvo spracujem v programoch ALFA PLUS a OMEGA, mzdy v programe OLYMP. Ponuka platná pre celé Slovensko.
ÚCTOVNÍCTVO - DAŇOVÉ PRIZNANIE
Poskytujeme účtovné služby v jednoduchom a podvojnom účtovníctve pre SZČO a S.R.O., prípadne OZ, NO a pod. Účtovníctvo vedieme v systéme MK-SOFT. Vykonávame: - štandardné účtovné služby - mzdy a styku s finančným úradom a poisťovňami. - daňové priznania FO - typ A/B a PO - optimalizáciu daňového základu - podnikateľské poradenstvo a finančné sprostredkovanie Účtujeme cenu dohodou, resp. v závislosti podľa počtu účtovných položiek.
účtovníctvo a daňové priznania
Spracujem účtovníctvo a daňové priznanie. Mám skusenosti 13 rokov, ponúkam služby Cena dohodou
Účtovníčka
Ponúkam externé spracovanie jednoduchého, podvojného a mzdového účtovníctva. Dlhoročná prax, účtovanie v programoch od spoločnosti KROS, cena dohodou. Daňové priznanie majú moji klienti ZDARMA. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom.