bazár, predaj, inzercia, predám

Daruem kocura zadarmo. ma 6 mesacov

Kategória: Mačky

G
Daruem kocura zadarmo. ma  6 mesacov
Podobné inzeráty
DARUJEM  kocúra LEA
darujem krásne stavaného naprosto oddaného a prítulnéého statného hrdinu - kocúra LEA,ktorý nás po novom roku vyhľadal s prosbou o pomoc, po statočnom boji s kunami z okolia. Dodnes je záhadou, odkiaľ prišiel. Je kastrovaný, miluje jedlo a prítomnosť svojho človeka,ktorému cupká pri nohe. stratil síce oko, ale nie česť. je skvelý strážca -zbaví okolie domu túlavých mačiek aj kún (záhorie ), chovaním je strážny pes. psa znáša skôr ako mačku, ale opatrne.dNašich kocúrov nie. Skrátka zo záhrady vyženie všetky mačky.Máme viac zvierat a vidím , že on potrebuje svoju rodinu bez iných kocúrov,nakoľko je po hendikepe opatrný. je zaočkovaný kastrovaný , odčervený ,zdravý,zvyknutý aj na mačaciu toaletu vo voliére. Má odhadom 4 roky . kocúra po dohode môžeme aj priviezť, nakoľko mám pohodlný prepravný box .
Darujem vykastrovaného kocúra
Darujem vykastrovaného kocúra domácého, len do dobrých rúk. Kocúr je chovaný v byte, má 4 roky. Darujem aj príslušenstvo: Podstielka a škrabací strom. Kocúr bol vychovaný sám, nemá rád spoločnosť iných mačiek.
Darujem kocúra a macky
Darujem kocúra a macky
Darujem kocúra
Dobrí deň, darujem kocúra do dobrých rúk kocúr je hravý a pritulný.
do koča i do voza, Neo miluje človeka
Ponúkam k adopcii mladého dospelého kocúra Nea. Aktuálne ho má doma pani, ktorá ho vzala z ulice, ale nie je mentálne spôsobilá chovať zvieratá, preto som ho prijala do OZ MačkySOS a hľadám mu normálny a bezpečný domov, kde bude spokojný. Neo je krásny, urastený mládenec s výraznou tabby kresbou a kvalitným kožuchom. Má nádherné zelené oči. Pripomína takú nežnú tigriu šelmičku. Je veľmi spoločenský a nebojácny, miestami je to viac pes, než mačka :) Teší sa novým ľuďom, nasleduje ich, rád sa mazná aj nosí. Keď pradie (stačí naň pozrieť), akoby hora hučala. Kapustičku tlačí, len sa mu prihovoríte. Má však veľmi silný pud objavovať nové a nové teritóriá, preto on a zavreté dvere nebudú kamaráti. Potrebuje celý priestor pre seba bez obmedzení. Asi prvý krát hľadám mačke domov v rodinnom dome s možnosťou chodiť pod dozorom/na vôdzke von. Skúšala som ho mať v dočasnej opatere, ale žiaľ narieka s neuveriteľnou výdržou, pretože mu je moja 2-garsonka malá. Chce objavovať, chodiť pravidelne na prechádzky. U tej pani, kde sa nachádza, už nenarieka toľko (zvykol si), ale občas áno. Veľmi by ocenil svoju záhradku (zabezpečnú proti strate), kam si bude chodiť s vami kontrolovať teritórium. Prípadne aspoň zasieťovanú terasu. Je to typ kocúra, ktorý si myslím, že by zvládol aj výlet s človekom. Ako psík, na kvalitnom postroji. Nebojí sa psov, detí, ničoho. Každého víta a teší sa. S inými mačkami problém nemá. Odčervený, kastrovaný, zaočkovaný, začipovaný, FIV/FeLV neg. WC a škrabadlo pozná. Adopčná zmluva s poplatkom (45€). Bratislava - dovoz možný pri serióznom záujme. Len písať prosím: messenger: Sandra Sendi Kabátová sendi.coco@ whatsapp
Darujem kocúra
Darujem 3 ročného kocúra má všetky povinné očkovania je milý, hravý, prítulný. Viac info správa