bazár, predaj, inzercia, predám

DARUJEM Shiba inu

Kategória: Psy

IBA DO DOBRYCH RUK!!! Darujem fenku Shiba inu, 3rocnu, ockovanu, odcervenu, cipovanu, dobre ovladatelnu.
DARUJEM Shiba inu
Podobné inzeráty
Krásne šteniatka Shiba Inu
Krásne šteniatka Shiba Inu Predám krásne šteniatka Shiba Inu od nášho milujúceho rodinného miláčika. Rodičia sú veľmi zdraví a obaja z milujúcich rodín. Matka je milej povahy, veľmi lojálna a starostlivá, registrovaná KC - z úspešnej chovnej línie. Šteniatka sú veľmi dobre socializované, radi sa hrajú a sú zvyknuté na deti. Pred odchodom budú očkované, čipované, odčervené a plne veterinárne skontrolované. Chceme len milujúce a skutočné domovy bez plytvania časom. viac informácií, VIBER +48724872240 WHATSAPP +37065361523
Shiba Inu dievča s PP
Chovateľská stanica ABENOMIKUSU ZeShiba ponúka na predaj veľmi krásne dievčatko Shiba Inu čiernofarbenej farby. Dátum narodenia 16.04.2023. Krásni rodičia: - Otec: BENJIRO GO KOGANE NO TORI - Mama: THINKAI GO YOU DJENIMA PP (preukaz pôvodu): Dievčatko má veľmi vypchatú srsť, jednoducho nadýchaná gulička šťastia. Bábätko so skvelou povahou, veľmi láskavé a nežné, veselé, aktívne, hravé. Bude očkované podľa veku, už scvrknuté a čipované. Máme Doklady KSU / FCI. Fotografie: 1-3 - fotografie šteňaťa 4 - fotografia otca 5 - fotografia mamy 6 - fotografia PP Dievčatko sa nachádza na Ukrajine. Cena šteniatka 1800 € Doručenie na Slovensko 300 € Napíšte nám na telefón (Viber, WhatsApp) Alebo Facebook:
Shiba inu Darujem
Darujem 6 týždňovú sučku shiba inu.
Shiba Inu
Ponúkam čistokrvného psa Shiba Inu volá sa Laky je zvyknutý na deti a iné psy buďe mať osem rokov je očkovaný čipovaný a naučený na pravidelne prechádzky viac info po tel. cena(darujem)
shiba inu
Predám šteniatka shiba inu. šteniatka sú odčervené, zaočkované.Možnosť vidieť oboch rodičov
Darujeme Shiba inu
Darujeme Shiba inú, fenku narodenu 11.2022 s rodinných dôvodov. Prosím len slušný ľudia, písať mail, telefón neplatný