bazár, predaj, inzercia, predám

Darujem za odvoz skrinky zo spalne - nocny stolik

Kategória: Skrine

Darujem za odvoz 2x nocny stolik zo spalne. Na fotografiach su zaprasene z rekonstrukcie bytu, po precisteni mozu este pekne posluzit. Mozno vyuzit ako aj ulizny priestor, sufliky, policky.
Darujem za odvoz skrinky zo spalne - nocny stolik
Podobné inzeráty
Kovová skriňa
KARTOTÉKOVÉ SKRINKY, kancelárske skrinky na predaj, mám 4ks skriniek, cena je 180€/ks. Skrinky sú vysokokvalitné skrinky A4 s plne zváranymi zásuvkami a rámom. Skrinka je vybavená funkciou proti prevrhnutiu, korá zabezpeci väčšiu stabilitu a bezpečnosť. Skrinka má centrálny zámok a kľúčik. Do každej zásuvky možno uložiť priblizne 65 závesnch kartoték vo formáte A4. Šírka: 41 cm. Híbka: 63 cm. Výška: 103 cm. Materiál: Oceľový plech. Typ zamku: Zámok na kľúč. Farba: sivá. Skrinky s minimálnymi známkami používania. Predám z dôvodu nevyužitia. Skrinky sa nachádzajú v RK, po dohode viem aj v okolí RK doviesť. Dohoda na cene istá.
Set nábytku obsahujúci skriňu, skrinky so šuflíkom a posteľ
Predám použitý set nábytku obsahujúci skriňu, skrinky so šuflíkom a posteľ! Mám na predaj použitý set nábytku, ktorý je ideálny pre spálňu alebo izbu. Tento set zahŕňa skriňu, skrinky so šuflíkom a posteľ, všetky vo veľmi dobrom stave. Charakteristiky nábytkového setu: Skriňa: Veľká skriňa na oblečenie Široké úložné priestory s policami a vešiakmi Dvere s praktickým otváraním Farba: hnedá Skrinky so šuflíkom: Skrinky ideálne na uskladnenie rôznych vecí Šuflíky pre organizáciu a udržanie poriadku Farba: hnedá Posteľ: Pohodlná posteľ pre dospelých alebo deti Štýlový dizajn s robustnou konštrukciou Veľkosť: dvojlôžková Celý set nábytku je stále v dobrom stave. Môže obsahovať niekoľko drobných známok opotrebenia, ale nič, čo by ovplyvňovalo ich funkčnosť alebo vzhľad. V PRÍPADE ZÁUJMU PROSÍM KOMUNIKOVAŤ CEZ MAIL. Osobný odber
Závesné skrinky
Predám tri skrinky s menšími výškovo nastaviteľnými nožičkami, ale aj so závesným systémom (možnosť voľne stojacej skrinky alebo závesnej), šxvxh 60x65x42 cm. Dve majú korpus v bielej farbe s dvierkami v dizajne bieleného duba a jedna má korpus vo farbe bieleného duba a dvierka sú v šedej farbe s leskom. Vnútorný priestor je predelený jednou policou v nastaviteľnej výške. Všetky skrinky sú vo výbornom stave. Cena každej skrinky je 35€. Všetky tri spolu sú za 90€.
set detská dievčenská izba
predám celý set detskej dievčenskej izby set obsahuje nočný stolík písacie stolíky, poličkovú komodu, posteľ, Skriňu, komodu cena celého setu 1200€ stolík žltý : 90x58x71 stolík ružový : 71x63x112 posteľ: 203x84x62 Skriňa: 77x50x170 komoda: 66x42x76(+5 cm podstava nohy ) poličková komoda 69x46x170 (+5cm postava nohy) nočný stolík :41x42x56 (+5 cm podstava nohy ) posteľ je predávaná bez matraca !!!! nábytok bol vyrobený z masívu na mieru !!!!!
Predám malé skrinky/skrine, nočný stolík
Predám malé skrinky/ skrine, nočné stolíky/ stolík kus za 29,- eur.
Nočný stolik
Predám nočný stolík, skrinku s policou a výškovo nastaviteľný konferenčný stolík. (Všetko rovnaké drevo vhodné aj na ďalšiu upravu). Cena: 14, 15, 10 eur.