bazár, predaj, inzercia, predám

Dekoracia zvieratko, črepník, dekorácie

Kategória: Doplnky

Predám krásnu keramickú dekoráciu zebričky, možnosť inštalácie kvetiny na chrbát.
Nová nepoškodená
Ak by som posielal cez Packetu tak ju zabezpečim proti narušeniu fóliami a obalmi na 100%
Dekoracia zvieratko, črepník, dekorácie
Podobné inzeráty
Bezočivý ŠTEFAN
Hľadáš niečo zvláštne a zaujímavé do svojej obývačky, kuchyne, balkón alebo nejakú hračku do svojho zátišia zimnej záhrady? Je tu pre teba bezočivý ŠTEFAN! Zaujíma ťa design a nevšedné vecičky? Črepník ŠTEFAN inšpirovaný aj tromi opičkami ("Nepočujem, nevidím, nehovorím k diablovi"). Črepník je zložený z dvoch častí: 1. Pevná nepremokavá časť (biela), ktorá slúži ako zásobník na vodu. 2. Oddeliteľná časť (čierna), ktorá slúži ako črepník pre vašu rastlinku. Na spodnú časť umiestnite kamenivo alebo keramzit pre lepšie odvodňovanie vlahy zo substrátu. Rozmer: Výška: 13 cm Šírka: 10,5 cm Hĺbka: 12,5 cm Obsah hlavičky: 0,5 liter Váha: 130 gramov Cena: 35 eur + poštovné Osobné dodanie: (Okres Lučenec - zadarmo)
Predávam rôzne Veľkonočné dekorácie handmade
Predávam rôzne ručne vyrábané dekorácie na Veľkú noc. Posielam poštou podľa dohody alebo osobný odber v Prešove. háčkované kuriatka z vlny (výška cca: 5,5cm) - cena: 1euro háčkované sliepočky z vlny (výška cca: 8cm) - cena: 1,50eur háčkované vajíčka z vlny (výška cca: 4-4,5cm, výplň je duté vlákno) - cena: 0,50eur (v prípade záujmu aj na zavesenie) štrikovaný zajačik z vlny (výška cca: 8-9cm, výplň je duté vlákno) - cena: 2,50eur veľkonočná dekorácia s háčkovanou trávičkou - trávička má rozmer 12,5cm x 19cm, dekorácia obsahuje - trávička + 1 zajko + 1 sliepočka + 3 kuriatka + 3 vajíčka - cena spolu: 10eur veľkonočná dekorácia s vyšívaným obrúskom (obrúsok je možné využiť aj na prikrytie košíka pri svätení jedla na Veľkú noc), obrúsok má rozmer 30cm x 49cm, dekorácia obsahuje - obrúsok + 1 zajko + 1 sliepočka + 3 vajíčka - cena spolu: 7eur
Kvetináče, svietniky, dekorácie
Predám rôzne kvetináče a svietniky. Obrázok č.1-keramické kvetináče rôznych veľkostí.PREDANÉ v strede vrúbkovaný ružový. Obrázok č.2-malé kvetináče cca200ml=6ks. Obrázok č.3-pozinkované kvetináče=7ks. PREDANÉ- biely, ružový a ružový s uškami. Obrázok č.4-sklenené svietniky rôznych veľkostí 400ml-150ml=11ks. Obrázok č.5-svietniky rôzne druhy=7ks. Obrázok č.6-sklenené dekorácie. PREDANÉ 3 fľaše z kraja s uzáverom. Kvetináče sú vhodné na mini fialky, kaktusy, sukulenty alebo na rôzne dekorácie pre šikovné žienky. Kvetináče sú MALÝCH ROZMEROV. Kvetináče, dekorácie a svietniky si môžete ľubovoľne kombinovať-cena dohodou. Posielam po prevode na účet. Číslo je vymyslené píšte na e-mail.
Stojan na vino a kvetinace, rozne ceny
Predam rozne bytove doplnky. Prosim, nie sms (na sms neodpovedam). Piste cez formular pod inzeratom alebo v pripade osobneho odberu volajte vo vecernych hodinach. 1) Biely keramicky kvetinac so srdieckom, crepnik na kvety alebo bylinky. Minimalne pouzivany, v dobrom stave. Rozmery: - vyska 9,5cm; priemer hore 11,5cm; priemer dole 11,5cm. Vaha balicka cca 540g. Cena 2,50€ + postovne (obycajny list do 1kg = 2,20€). 2) 3x cerveny skleneny kvetinac, kyblik, crepnik na kvety alebo bylinky. Minimalne pouzivane, v dobrom stave. Rozmery: vyska kvetinaca 8cm; priemer kvetniaca hore 19cm; priemer kvetniaca dole cca 7,5cm. Vaha 1ks bez krabice 500g. Cena za 1ks = 2,50€ + postovne podla vahy (obycajne postovne list do 1kg = 2,20€; balik do 5kg = 3,20€). 3) Kovovy / nerezovy stojan, drziak na vino, malo pouzivany. Vo velmi dobrom stave, bez poskodeni. Vyska stojanu je 24cm. Cena 2,50€ + postovne (list do 500g, obyc. postovne 2. tr. 1,40€). Balicky posielam po nabehnuti penazi na ucet. Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam, ale iba po nabehnuti na ucet sumy postovneho (postovne na dobierku je drahsie - 3,50€-4,40€ podla rozmerov a vahy). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si kliknutim na meno aj ostatne moje inzeraty.
Crepnik prasiatko
Predám malý crepnik tvaru prasiatka, priemer 6,5 cm
Drevená dekorácie - kríž - strom života v tvare kríža
Na predaj drevená dekorácia strom života v tvare kríža. Dekoracia kríž zo stromu je určená na stenu. Vyska x sirka = cena 66x48 = 22 € 45x32 cm = 16 € 30x22 cm = 11 € 20x14,4 cm = 7 € 15x11cm = 4 € 10x7cm = 2 € Hrúbka 3 mm Materiál drevovláknitá doska HDF Je na výber viacero farieb (čierna, orech, javor, dub, buk, bledo sivá, biela) (viď fotka) Ideálna dekorácia na stenu v podobe obrazu, ktorá rozžiari interiér a poteší pri každom pohľade. Krásny darček k sviatku alebo ako darček ku kolaudácii alebo len tak pre radosť. Osobný odber Veľké Úľany alebo pošta, zásielkovňa Pozri aj ďalšíe inzeráty Ďakujem