bazár, predaj, inzercia, predám

Detská postielka Star

Kategória: Ostatný nábytok

Predám detskú postieľku Star 140x70 využívaná 7mesiacov. Postielka je bez známok poškodenia . Prerobená je aj keby chcete postieľku prisunúť bez priečky k posteli. Všetky informácie nájdete priloženom obrázku . K postieľke je aj matrac.
Tel.č
Detská postielka Star
Podobné inzeráty
detska postielka komoda prebalovaci pult
Predám detskú postielku s komodou a prebaľovacím pultom . Postieľka zložená ,nepoužita Postielka 120x60x95 rošt polohovatelny do 3vysok cena 90€ -cena bez baldachynu plus matrac s kokosoveho vlákna 20€ Komoda plus prebaľovací pult+podlozka na pult - 130€ Pri odbere všetkého kolotoč grátis
Cilek
Predám krásnu zostavu Cilek baby BOY, kupovaná ako nová, rastúca postieľka požívaná minimálne. Stav ako nový. V cene je zahrnutá 3 dverová skriňa s 2 zásuvkami, rastúca postieľka s prebaľovacím pultom+matrac(ako nový). Nábytok je už v demonte.
Detská postieľka 2x
Predám 2x detskú postieľku, 1x nadstaviteľna vyśka 1x IKEA pevna. V prípade záujmu darujem aj matrac. Dostupné NM, MY, PN, BA, doveziem.
Detská postieľka s madracom
Predám detskú postieľku malo používanú s pamäťovými matracom
detská postieľka, mesiac používaná
Ponúkam na predaj detskú postieľku s baldachýnom ( nepoužitý ) s mantinelom, spacím vakom - nepoužívaný, dĺžka 127 cm, šírka 70cm s kvalitným kokosovým matracom - top stav, viď foto. K tomu dám ešte aj posteľné s tým istým motívom ako mantinel. Vzor vhodný ako pre dievčatko, tak aj pre chlapčeka. Rastie s dieťaťom, má 3 polohy, bočné priečky neboli nikdy vybraté. Top stav. Malá v nej spala max. mesiac, spala na posteli. PC s matracom bola cca 300 EUR. Osobný odber.
Detska postielka
Lacno posuniem sikovnemu buducemu oteckovi, ktory si odvezie a zmontuje novymi srobami detsku postielku. Hygienicky matrac k nej venujem