bazár, predaj, inzercia, predám

Detská prenosná postieľka,ohradka

Kategória: Nábytok pre deti

Využívané iba na hranie cca pol roka. Úplne nová plne funkčná v bledo hnedej farbe
Detská prenosná postieľka,ohradka
Podobné inzeráty
Detska rastuca postielka Lotta 70x140 plus darcek
Detská rastúca postieľka 70 x 140 cm Bola velmi malo pouzivana avsak pri skladani doslo k malym poskodeniam ktore su na fotkach ktore vsak vobec nic nemenia na jej funkcnosti.Jedna chybicka sa dala prekryt vid foto. Chybicka na doske na poslednej foto - doska sa pouziva az pri skladani postielky pre starsie dieta na normalnu postel. K postielke prikladam matrac a odrazdlo ako darcek. PC 360€ aj s matracom Detská postieľka LOTTA 70 x 140 cm je charakteristická jemnými farbami, ktoré zdôraznia jej pôvodný tvar. Detská postieľka je postavená na drevených dubových nohách, ktoré jej vdychujú ľahkosť. Táto originálna postieľka má priestrannú zásuvku. Detská postieľka je odolná proti poškodeniu a vlhkosti, ľahko sa udržuje v čistote. Detská postieľka má v cene rošt, ktorý je nastaviteľný do 3 polôh, matrac nie je v cene ten je potrebné doobjednať s rozmerom 70 x 140 m. Postieľka má dva vyberateľné lamely, aby sa dieťatko vedelo samostatne dostať z postieľky. Výhodou postieľky je, že môžete odstrániť bočnice a vznikne tak samostatná posteľ. Súčasťou detskej postieľky nie je detská zábranka. Zábranku LOTTA je možné doobjednať a zvýšiť tak bezpečnosť vášho dieťatka. Materiál: LTD, dubové drevo (nohy) Rozmery: ŠxDxV: 75 x 161 x 89 cm DxHxV zábranky: 47 x 2 x 29 cm plocha na spanie: 70 x 140 cm Farba: sivý mat / dub Osobny odber Nitra
CAM - skladacia ohrádka pre deti, príp. prenosná postieľka
Skladacia ohrádka pre deti, príp. prenosná postieľka Je ideálnym miestom pre detské hry a odpočinok. Je možnosť ju využiť aj ako prenosnú detskú postieľku. Vhodné pre deti s hmotnosťou od 0-15 kg Polstrovanie po bokoch konštrukcie 4 oporné úchyty pre dieťa - slúžia ako opora pri stavaní sa dieťaťa Sieťka, do ktorej sa nezachytávajú prsty Jednoduchá údržba - stačí čistiť špongiou Jednoduché a kompaktné skladanie Značka: CAM Stav: TOP - ako nová Mady in Italy Rozmery Rozložená ohrádka: 125 x 77,5 x 83 cm Zložená ohrádka: 27,5 x 77,5 x 100,5 cm Cena: 99 EUR V prípade záujmu píšte SMS alebo mail. Ozvem sa naspäť.
Na predaj cestovná postieľka Milly Mally Mirage Deluxe pink
ponúkam na predaj detskú cestovnú postieľku, použitú len výnimočne. Popis: Cestovná postieľka je veľmi podobná tradičným dreveným postieľkam, ale ich veľkou výhodou je, že ju viete jednoducho zložiť. Detská postieľka má dve úrovne nastavenia výšky matraca, takže môže byť použitá ako detská postieľka od prvých dní. Okrem toho je detská postieľka vybavená modulom, ktorý svieti, hrá a vibruje. Hudba a vibrácie pomôžu upokojiť dieťa a jemný teplý odtieň svetla nenarúša spánok dieťaťa. Detská postieľka je vybavená hojdacími lištami, ktoré z nej robia kolísku. Vstavané kolieska umožňujú, presun postieľky a dieťa bude pod neustálou kontrolou. Kolieska majú brzdu, ktorá zabraňuje voľnému pohybu postieľky. Detská postieľka je ideálna na dovolenku alebo pri cestovaní k starým rodičom. Postieľku pri cestovaní, ale i doma viete využiť aj ako miesto na hranie s obľúbenými hračkami. Vlastnosti produktu: - pevná konštrukcia - madlo s hračkami - mäkká matrac, prebaľovacia podložka - moskytiéra - otváracia bočná strana - taška na prenášanie - vrecko na hračky a drobnosti - farebný dizajn a obrázky - kolesá s brzdami Parametre produktu Rozmery v rozloženom stave: cca 120 x 60 x 76 cm Rozmery matraca: 120 x 60 cm Maximálne zaťaženie: 15 kg Rozmery v zloženom stave: cca. 22 x 21 x 79 cm Hmotnosť: 9,2 kg
Kvalitna Postielka CoZee tutti bambini-do 6 mesiacov
Ako nova - povodna cena 240€ Postieľka CoZee® bola navrhnutá dizajnérmi v Anglicku pre bezpečné bočné spoločné spanie aj ako samostatná prvá postieľka. Postieľka CoZee® má inovatívny patentovaný 30 sekundový skladací / rozkladací mechanizmus pre ľahké zloženie i rozloženie. Postieľka CoZee® má funkciu jednoduchého naklonenia, ktoré pomáha bábätku proti zápche aj pri refluxu. Postieľka CoZee® má odkladací priestor, priedušnou sieťovanou bočnú časť, vyberateľnou a prateľnú vnútornú časť. Postieľka CoZee® sa dodáva s penovým matracom 80,5x51cm a praktickou cestovnou taškou. Postieľka CoZee® je vhodná pre bábätká od narodenia do 6 mesiacov. Postieľka CoZee® je ľahko výškovo nastaviteľná v 6 pozíciách a dodáva sa s popruhmi pre jednoduché a bezpečné uchytenie k väčšine rámov posteľou (s maximálnou výškou matraca 58cm).
Detska postielka Schardt Holly Nature
Detska postielka 140x70 od 0-7 rokov Drevena detska postielka kvalitnej znacky Schardt Holly Nature, rozmer 140x70 cm, bielej farby, bez poškodenia. Postielka ma 3 urovne umiestnenia roštu a daju sa vybrat 2 priecky vdaka comu vie dieta vyjst alebo vojst. Ked dieta vyrastie, da sa postielka prestavat na juniorsku postel, ktora posluzi dalsich par rokov. Detska postielka Schardt Holly Nature 70x140 cm s nastavitelnym rostom (3 polohy), 2 vybratelnymi prieckami a moznostou prestavby na junior postel 70x140 cm Rozmer: 150x78x82 cm Farba: biela Drevo: MDF Postielka je bez matracu.
Detská ohrádka Joie Cheer
Predám detskú ohrádku Joie Cheer Little Explorer. Ohrádka Cheer je perfektná detská ohrádka na cesty. Pre zabavenie dieťaťa obsahuje ohrádka dve plyšové hračky prichytené na siluetu horskej scenérie. Ohrádka len minimálne používaná ako nová v super stave. cena novej sa momentálne pohybuje okolo 120€.