bazár, predaj, inzercia, predám

Detske ihrisko

Kategória: Ostatné

Predam detske ihrisko z agetoveho dreva.
Uz sme ho zacali tmelit za ucelom noveho nateru, ale nakolko mame uz velke deti, nakonci sme sa ho rozhodli predat. Cena dohodou.
Detske ihrisko
Podobné inzeráty
VIRTUÁLNA PREHLIADKA - INVESTIČNÁ PONUKA,MOŽNOSŤ BÝVANIA, ŠP
Ponúkame Vám na predaj zabehnuté, zariadené pohostinstvo s dlhodobou tradíciou a príjemnou atmosférou v obľúbenej obci Špačince vzdialenej od TT len 7km. Nehnuteľnosť sa nachádza na krásnom upravenom pozemku o výmere 781 m2 a bola kompletne zrekonštruovaná, súčasťou je aj 1iz. bytová jednotka na prízemí cca 35m2 !!! Celková kapacita je 105 miest vo vnútri + 50 miest na letnej terase. Pred deti je k dispozícii vonku detské ihrisko s preliezkami. Dlhodobo zabehnutá prevádzka a stála klientela zaručujú okamžitý zárobok bez ďalších investícii. Dispozícia: - priestranná terasa - detské ihrisko - bezbariérový vstup do prevádzky (fajčiarska, nefajčiarska časť) - bar - dámske toalety, pánske toalety, toalety pre invalidov, - samostatné sociálne zariadenie pre personál - skladové priestory - technická miestnosť Výhody: - dlhodobo zabehnutá prevádzka bez ďalších investícii - výborná poloha aj dostupnosť v centre obce - veľká príjemná terasa - zeleň a detské ihrisko - možnosť prevádzkovať aj gastro - skladové priestory - dva samostatné vstupy - 1iz byt 35m2 - nehnuteľnosť je čiastočne podpivničená cca 50m2 TREBA VIDIEŤ !!! Cena nehnuteľnosti je 350.000 € Vrátane provízie a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať: MARIÁN OSTRÍŽ ostriz.m@ © Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
predám detské ihrisko
predám nové detské drevené ihrisko, dostupné aj iné zostavy, individuálna výroba podľa vašich požiadaviek, akékoľvek zmeny rozmerov, farby a doplnkov možné , stavba "na kľúč"! viac info neváhajte volať. detské Ihrisko, detský domček, drevený domček, hojdačka,lezecká stena, záhradný domcek, domček pre deti, luxusný detský domček aj na mieru, montáž v cene!!!
Detské ihrisko
Predám detské ihrisko , domček ako je na foto. Rozmery je možné upraviť. Celkvá výška 3m Výška poschodia 1,25m Celková dĺžka 6m Celková šírka 2,2m Poschodie 1,2 x 1,2m Cena nelakovaného 720€ Cena opáleného a nalakovaného 860€ Po dohode je možné tam zavesiť veľkú lavičku a pre detskú hojdačku nechať dlhší horný hranol Možnosť vyššieho poschodia a 3m šmykačky +100€ Farby šmykačky Modrá, zelená, žltá, červená, tyrkysová Cena s lavičkou +110€ Detská hojdačka +20€ Pieskovisko +50€ Lano + 15€ Detské ihrisko detský domček detská Hojdačka drevená hojdačka
Predaj bývaleho pohostinstva v obci Malá Čausa v okr. Prievi
RK BÝVAJTE - SK Vám ponúka na predaj jednopodlažný objekt bývalého pohostinstva v podhorskej obci Malá Čausa v okr. Prievidza. Pohostinstvo o zastavanej ploche 210m2 sa nachádza v zastavanej časti obce na rovinatom pozemku o celkovej rozlohe 409m2. V zadnej časti pozemku tečie regulovaný potôčik, na pozemku sa nachádza studňa, prístupová cesta je asfaltová. Stav objektu je v pôvodnom stave, v súkromnom vlastníctve, bez tiarch. Technické informácie: tehlová stavba s plochou strechou, kúrenie a ohrev teplej vody plynovým kotlom, alternatívne krbovými kachlami, voda je obecná, odpad zvedený do žumpy. Dispozícia: vstupná chodba, kancelária, toalety - pánske a dámske, sklad, výčap, priestranný priestor pre zákazníkov, herňa, technická časť, miestnosť pre personál. Pred pohostinstvom sú 4 parkovacie miesta, v zadnej časti sa nachádza obecné detské ihrisko a drevené lavičky. Obec Malá Čausa leží v severnom okraji Handlovskej doliny. Nadmorská výška v strede obce je 340 m, v chotári 317 – 832 m. Pôvodne aj dnes má charakter potočnej radovej dediny. Dominantou je kostol. V obci sú zásoby tehliarskej hliny. V 18. – 19. stor. sa obyvatelia zaoberali domáckou výrobou šindľov. Dnes v obci pôsobia ľudoví remeselníci. Ponuka služieb v obci: stravovanie, športové ihrisko, detské ihrisko, turistika, cykloturistika, poľovníctvo, hubárčenie. Pohostinstvo svojou polohou a dispozíciou dáva možnosť novému majiteľovi pokračovať vo vlastnom podnikateľskom zámere, prípadne si nehnuteľnosť upraviť na trvalé bývanie. Cena 65 000 € V prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok volajte, alebo píšte SMS na tel. , prípadne napíšte email: krskodana@, rada Vám nehnuteľnosť osobne predstavím, môžete súčastne využiť naše služby - Hypotekárny úver, Znalecký posudok, Poistenie nehnuteľnosti.... a všetky potrebné dokumenty k prevodu nehnuteľnosti.
Detské ihrisko
Predám detské ihrisko s 3m šmýkačkou a plastovými doplnkami. Dole pod vežičkou je umiestnené pieskovisko. Ihrisko má aj rameno s dvoma hojdačkami.
3i apartmán s vírivkou a saunou Bystrá Nízke Tatry
Apartmán sa nachádza v zabehnutom a fungujúcom rekreačnom komplexe, ktorý je v poslednej dedinke pod Chopkom, v Bystrej. Je situovaný v časti Bystrianskej doliny pri horskom potoku Bystrianka, ktorý vytvára neopakovateľný žblnkot a je obklopený hustými ihličnato-listnatými lesmi. Komplex sa rozprestiera na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 3100m2. Ubytovacia časť je tvorená z dvoch samostatných domov. Nachádza v nich päť luxusných apartmánov. 3i apartmán sa nachádza na prvom podlaží. Výmera bytu je 115m2 + 20m2 terasa otočená na Južnú stranu. Nachádza sa tu vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou a terasou, dve samostatné izby, kúpeľňa so saunou a samostatná toaleta. V komplexe je spoločná práčovňa a skladové priestory pre lyže a bicykle. Na pekne udržiavanom oplotenom pozemku sa nachádza vyhrievaný bazén, osvetlený tenisový kurt so špeciálnym kobercovým povrchom, detské ihrisko s pieskoviskom, malá lezecká stena, dva altánky s grilom aj otvorené posedenie s ohniskom pri potoku. V prednej časti komplexu je monitorované parkovisko s priamym vstupom z verejnej komunikácie. Ku bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Vo vzdialenosti 200m od Apartmánového komplexu je Bystrianska jaskyňa so speleoterapiou. 2km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním, ktoré sa v letných mesiacoch využíva ako bike park (). 4km vzdialené je 18 jamkové majstrovské golfové ihrisko Gray Bear a 9 jamkové obojstranne hrateľné golfové ihrisko Little Bear s detskou golfovou akadémiou aj nočným golfom. V tomto areáli je taktiež lyžiarske stredisko s umelým zasnežovaním, večerným aj ranným fresh track lyžovaním aj bežkárskou traťou (). 10km vzdialené je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku a v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami () Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou 100m od rezortu. Video prezentácia komplexu: /nsaiu-RMAco Uvedená cena je bez DPH Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Poschodie: prízemie Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: + DPH, +DPH Obytná plocha: 135m² Celková rozloha: 135m² Úžitková plocha: 135m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: wifi Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Bazén: exteriérový Klimatizácia: nie Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Orientácia: južná