bazár, predaj, inzercia, predám

Detské ihrisko

Kategória: Hračky

Predám zachovalé detské ihrisko, 4 veže, dve hojdačky, šmykľavka. Komplet tak ako je na obrázku.
Detské ihrisko
Podobné inzeráty
Detské záhradné ihrisko
Predám detské ihrisko, so šmykľavkou a hojdačkami 1ks. Úplne funkčné, bež poškodenia. Ihrisko má originál certifikát. Dĺžka 6m Šírka 1,6m Alebo vymena Berlingo Partner caddy Doblo scooter125. +poplatok
Detské ihrisko Smoby
Predám detské ihrisko zn. Smoby, 5 rokov staré, chyba textilná strieška a sietka na basketbalovy kôš. Inak plne funkčné. Viac info na Pri rychlom jednaní dohoda na cene možná.
DETSKÉ IHRISKO JUNGLE GYM TRAIN
Predám detské ihrisko zn. Jungle gym, prevedenie vláčik. Výška zostavy je 310cm, dĺžka 255cm, šírka 150cm. Súčasťou zostavy je aj šmýkačka, pieskovisko, lavička na sedenie, tunel, protipádová gumená podlaha. Zostava má kompletne nový náter, všetky hracie prvky sú plne funkčne a bez poškodenia. Zostavu je možné rozobrať na 2ks a previesť na požadované miesto.
Predám detské ihrisko
Predám detské ihrisko so zvieratkami a s 50 plastovými guličkami. Rozmery má 75x75x30 cm. Nepoškodené.
Detské interiérové ihrisko
Predám používané detské vnútorné ihrisko v dobrom vsatve. certifikované maďarskou tech. inšžná cena 30000
PLAYMOBIL 5568 Detské ihrisko
Predám PLAYMOBIL 5568 Detské ihrisko. K dispozícií je to, čo je vidieť na na obrázkoch. Šmyklavka/lezecka stena je síce k dispozícií, ale jej konštrukcia /tyče/ sú poškodené. Preto je cena nižšia. K dispozícií síce tieto časti sú, pokiaľ si ich niekto vie nejak opraviť alebo vymeniť. Malé časti môžu chýbať. Osobný odber v BA alebo posielam poštou podľa cenníka SP.