bazár, predaj, inzercia, predám

Detské prilby na stvorkolku.

Kategória: Kolobežky

Predám dve detské prilby na morokros alebo štvorkolku veľkosť 52.sú úplne nové,plus k nim jedny okuliare a jedny rukavice.
Detské prilby na stvorkolku.
Podobné inzeráty
2 detské kolobežky a prilby
Na predaj 2 štvorkolieskové detské kolobežky. Kolieska blikajúce. Nosnosť 60 kg. Bežné opotrebenie. 2 detské prilby vel.XS 48-52 cm obvod. Kolobežky po 10 eur, prilby po 5 eur. Možnosť kúpiť jednotlivo. Osobný odber v Záhorskej Bystrici alebo dohoda v rámci BA.
Detské riadidlá Xiaomi / Kugoo
Detské riadidlá na elektrokolobežky. Tieto detské riadidlá výborne pasujú napríklad na Xiaomi elektrokolobežku, ale aj iné kolobežky s tyčou do priemeru 3,3cm.
Freestylová kolobežka MF1.8 TURQUOISE
Predám freestylovú kolobežku, kúpenú 16.4.2022, používaná jednu sezónu, ešte v záruke. Kúpená bola za 69,99€, predajná cena 50€. K nej môžnosť zakúpenia aj čiernej prilby za 10€ a sada chráničov 10€. Aj prilba, aj chrániče kúpené 16.4.2022.
Vymením elektrokolobežku za skúter alebo štvorkolku
Vymením elektro kolobežku Kugo G Booster, za funkčný skúter najlepšie objem 125 cm3 (prihlásený), kolobežka bola používaná 1 sezónu, je plne funkčná mám k nej nabíjačku, sedadlo. Cena kolobežky bola : 1150€. Najväčšia rýchlosť kolobežky je okolo 45 km/h .Ponuky zasielajte na mail. FOTO ilustračná
Koloběžka Arcore WRITER
Ľahká skladacia kolobežka Arcore WRITER 125 je určená pre mladých začínajúcich jazdcov a jazdkyne do 50 kg hmotnosti. Nejazdená nová cena 20€ v Sportisime je za 32 Trojkolka je jazdená za 10€ Prilby veľ 52-54: ružová 10€ a modrá 5€ Osobný odber RK
Elektrické kolobežky
Predám 2 elektrické kolobežky značky Nitro-scooters. Sú kupované pred 3 rokmi ako nové. Jazdené dokopy cca 2 mesiace. Kolobežky majú 3 stupne rýchlosti. Maximálna rýchlosť je do 50km/h. K jednej kolobežke je k dispozícii aj odnímateľná sedačka. S kolobežkami je možné odkúpiť aj príslušenstvo (prídavné svetlá, ukazovatele smeru na chrbát so samostatným ovládaním, prilby). Bližšie informácie po telefóne.