bazár, predaj, inzercia, predám

Detské zimné čižmičky Kamik

Kategória: Obuv

Predám detské zimné čižmičky Kamik, veľkosť 11, naša asi 28/29.
Vyberateľné vnútro, teplučké, nepremokavé.
Známky používania (pozri foto)
Ešte určite poslúžia.
Detské zimné čižmičky Kamik
Podobné inzeráty
Kamik-detske kvalitne sandále-v.26-unisex-pc-50e
….P.C.-50e…..NOVE…..v.26….UNISEX,kvalitne,vnut.dlz-17cm. …POPIS…. Tieto detské sandále od firmy Kamík sú vhodné do prírody aj do mesta. Vďaka vodeodolnej syntetickej koži rýchlo vyschnú. Uzavretá konštrukcia chráni prsty a dodáva istotu došľapu. Pre ľahšie obúvanie je na päte a jazyku pútko. -uzavretá konštrukcia rýchlošnurovanie pútka pre ľahšie obutie priedušné rýchloschnúce GUMOVÁ ŠPIČKA Detské sandále s pevnou gumovou špičkou, ktorá ochráni prsty pred ukopnutím. Gumová špička RÝCHLOZAVÄZOVANIE + SUCHÝ ZIPS Vaše deti ocenia rýchlošnurovaciu šnúrku a suchý zips - koniec koncov vy to oceníte tiež, až im budete topánky uťahovať. Rýchlozaväzovanie + suchý zips PODRÁŽKA Podrážka má vzorku vhodnú aj do terénu a vnútorná stielka antibakteriálnu úpravu. PISAť PROSIM NA MAIL,PRIPADNE TELEFONICKY,NA SMS NEREAGUJEM,NA DOBIERKU NEPOSIELAM.
Dievčenské zimné topánky veľ. 37 zn. Kamik
Predám úplne nové dievčenské zimné topánky veľ. 37 kanadskej značky Kamik. Sú nenosené, v krabici. Topánky sú vodeodolné, majú hrejivú vložku z fleecu, sú ľahké. Materiál nubuková koža. Veľkosť stielky 23,5 cm. Osobne alebo na dobierku.
zimné KAMIK c 30
predám zimné vodeodolne čižmy KAMIK
Predám detské zimné topánky
Detské zimné čižmičky CS&CO, veľ. 21.5, tmavoruzove,ľahučké, zachovalé cena 2€, Detské zimne topanky, veľ. 20, bočný zips, 2x obute, cena 5€, Detské zimné čižmičky KTR, veľ. 22, vyššie, kožené, zachovalé, cena 5€. Osobný odber v BA.
Detske cizmicky,topánky  a sandále veľ. 21-28
Dobrý deň,ponúkam na predaj detské čižmičky-topánky-sandále vo veľkosti 21-28. Topánky sú po 1 dieťati,stav 10/10,top stav. Cena 1 pár/5 EUR, okrem: - zn. NiKE 10eur/PÁR - ZN. SLOVOBUV ČIŽMIČKY 10EUR/PÁR - ZN. PROTETIKA ČIŽMIČKY 10EUR/PÁR LEN OSOBNE,NEPOSIELAM POSTOU,CENU NEZJEDNÁVAM. V PRÍPADE ZÁUJMU O VšETKú OBUV NARAZ, CENA 40 EUR.
Zimné detské čižmičky
Predám detské vysoké čižmičky. Zateplené, so širokou špičkou. Čižmičky boli nosene jednu sezónu. Päta je mierne zošúchaná (viď foto). Vhodné na donosenie. Veľkosť 23.