bazár, predaj, inzercia, predám

Detsky domcek

Kategória: Ostatné

Predam vlastnorucne robeny detsky domcek.
Rozmer s terasou 3x2m vyska od podlahy do stitu strechy 185cm.
V domceku na mieru robena kuchyna
Plavajuca podlaha v domceku
Strecha blachotrapez s foliou
Domcek je zatepleny sklennou vatou
Su to hranole 10x5 a 15x5 obite osb(15) a natrete farbou proti vode
Skladacie dvere
Svetliky a okna su z hrubeho plexi koli bezpecnosti
My sme mali domcek na hranoloch a pod domcekom bolo pieskovisko.
Domcek sa da postavit na zem
Do domceku isla lezecka stena s rebrikom a z domceku smyklavka(vylez mozem pridat)
Predam cisto domcek(od podlahy po strechu) nakolko cely sa mi nestane z dvoru von.
Moznost obzriet v labe.
Cena dohodou v sprave
V ramci okolia by sa dal odvoz zabezpecit inak si pdvoz treba zabezpecit
Detsky domcek
Podobné inzeráty
Detský záhradný domček z dreva Tom
Detský záhradný domček z dreva Tom Predám dvojročný detský záhradný domček. Domček je aj s poschodím. Z vonku 3x náter, z vnútra 1x náter bezfarebne. Strešná krytina béžovej farby, aby sa domček v lete neprehrieval + nerezový okapový plech pod krytinou. Dorobené vetracie mriežky na domček. Na oknách je plexisklo. Domček je vo výbornom stave, bez známok opotrebovania. Nie je potrebné pod domček betónová platňa. Predávam aj s nosnou konštrukciou pod domček.
NOVÝ Detský záhradný domček so šmykľavkou 5v1 dostupný ihneď
Detský záhradný domček PANAMA prinesie nekonečné hodiny zábavy priamo do vášho dvora. Už nebudete musieť premýšľať o tom, ako zabaviť vaše deti, pretože tento úžasný domček má všetko, čo si len môžu priať. Svojimi peknými farbami a hravým dizajnom sa stane neodolateľným lákadlom pre každého. Tento záhradný domček sa dodáva demontovaný. Je rozložený na niekoľko častí ktoré je potrebné k sebe priskrutkovať. Návod a spojovací materiál je súčasťou balenia. Priemerne zručný človek zmontuje domček do 1 hodiny. Celý záhradný domček je ošetrený impregnačným prípravkom takže nie je potrebná žiadna ďaľšia úprava. Stačí domček poskladať a deti sa môžu hrať. V tomto domčeku objavíte rôzne zábavné prvky - Lezecká stena Hojdačky 3m dlhá šmykľavka Pieskovisko Domček s balkónom Celkové rozmery tohto detského ihriska sú - Dĺžka 7m Šírka 3m Výška 4m Vieme zabezpečiť montáž aj dopravu.
Detský záhradný domček Little Tikes
Ponúkam na predaj tento užasný záhradný Mestský domček od americkej spoločnosti Little Tikes, ktorý ponúka deťom interaktívnu zábavu. Štyri rôzne motívy umiestnené na stenách domčeka stimulujú k tvorivej hre plnej fantázie. Zadná stena so športovým motívom je vybavená basketbalovým košom, futbalovou bránkou a kruhovými terčami na hádzanie lôpt. Pravá sena s čerpacou stanicou je vybavená tankovacou pištolou, telefónom a špeciálne tvarovanými detailmi. Ľavá stena s obchodom - potravinami má veľké okno, je tam bankomat a vnútri nájdete imitáciu pokladnice, trezor, police s potravinami a tvarované detaily. Škola vo vnútri je vybavená stolíkom, tabuľou, číslami a abecedou. Na prednom paneli je školský zvonček a na dverách otvor-poštová schránka. Domček má vo vnútri takisto jednu stenu vybavenú sporákom, umývadlom, aj dielňou. Veľkou výhodou tohoto domčeka je rôznorodosť, ktorou sa prispôsobí rôznemu štýlu hry podľa aktuálnej nálady detí. Domček má dvojité steny, takže deti sú chránené pred škodlivými účinkami slnka a poveternostných vplyvov. Keďže domček je sám o sebe aj v demonte obrovský, tak v cene domčeka viem grátis zabezpečiť dopravu dodávkou v rámci Košíc a blízkeho okolia (aj v zmontovanom stave by sa mohol vojsť do najmenšej dodávky L1H1-netrebalo by ho rozoberať). Rozobratý má dva strešné panely, a štyri bočné panely-steny. Pokope ho drží niekoľko samorezných skrutiek. Domček je vywapkovaný, pripravený urobiť ešte veľa radosti aj iným deťom niekde aj na Vašej záhrade! Rozmery: d.147cm x š.124cm x v.155cm.
predám detské ihrisko
predám nové detské drevené ihrisko, dostupné aj iné zostavy, individuálna výroba podľa vašich požiadaviek, akékoľvek zmeny rozmerov, farby a doplnkov možné , stavba "na kľúč"! viac info neváhajte volať. detské Ihrisko, detský domček, drevený domček, hojdačka,lezecká stena, záhradný domcek, domček pre deti, luxusný detský domček aj na mieru, montáž v cene!!!
Detský záhradný domček
Ponúkam na predaj detský záhradný domček o veľkosti pôdorysu 1,2x2m,výška domčeka podľa šmýkačky 1,2 alebo 1,5m.Celková výška domčeka 2,8 až 3,2m.Konštrukciu možné pripevniť zo zadnej časti alebo z boku domčeka. Prednú časť domčeka možné prispôsobiť podľa potreby.Domček je zložený, pripravený na prepravu, možnosť dovozu. Samotný domček 580,-domček s konštrukciou 700,-
Mobilný dom, Tiny house
Ponúkam na predaj nový Mobilný domček , Tiny house , chatu na celoročné bývanie rozmerov 6m x 2,5m. Využitie pre 2-3 osoby. Domček má jednu oddelenú izbu, kuchyňu s predsieňou, kde je pod linkou namontovaný 15l bojler na vodu a umývadlo a samostatne WC so sprchou. Domček je namontovaný na oceľovom prepravníku na mieru vyrobenom bez ŠPZ so 4 kolesami. Prepravník je možné pripojiť na klasické ťažne zariadenie auta na prepravu po pozemku na svoje miesto. Na domčeku sú 4 výsuvne pätky na zaistenie domčeka na mieste. Zospodu je domček izolovaný 100mm minerálnou vatou. Všetky priečky domčeku sú z KVH hranolov 50x100 a medzi nimi je 100mm minerálna vata. Zvonku stien a strechy je difúzna membrána. Z vnútornej strany je parotesná fólia. Strecha je pultová so vzduchovou medzerou na odvetranie. Steny zvonku aj vnútri sú so sibírskeho obkladu, strop zvnútra je biely PVC obklad. Domček viete veľmi jednoducho napojiť na siete len pomocou záhradnej hadice alebo na vodnú rúru a káblom do zásuvky na 230V. Domček má 10m elektrický kábel na pripojenie. Je možné dorobiť komín na piecku. Cena domčeku je 17000,- Pri rýchlom jednaní možná ešte menšia dohoda na cene. Tel.: