bazár, predaj, inzercia, predám

Detský kroj a krajková zavinovačka do krstu

Kategória: Kojenecké potreby

Krásny dievčenský kroj, bohato zdobený madeirou a krajková zavinovačka s motívom ruží pre malú Šípkovú Ruženku :-) Kroj aj zavinovačká sú nepoužívané, možnosť kúpiť aj samostatne :-)
Detský kroj a krajková zavinovačka do krstu
Podobné inzeráty
Zavinovačka  little angel
Predám ako novú aj s faktúrou zavinovačku little angel. LITTLE ANGEL Zavinovačka šnurovacia pevný chrbát ANGEL - sv.fialove paperie Outlast® 77x77cm Zavinovačka s pevnými chrbtom ANGEL – Outlast® sa bude páčiť predovšetkým tým mamičkám, ktoré uprednostňujú klasický štýl zavinovačiek. Vrchná strana zavinovačky je vyrobená z bavlnenej látky s potlačou, je vyplnená mäkkým polyesterovým rúnom a v zadnej časti je spevnená molitanovou vložkou. Vnútornú stranu tvorí hebký bavlnený satén. Zavinovačka sa zaväzuje pomocou stužiek s tunely na prednej strane. Pri výrobe tejto zavinovačky bol tiež použitý termoregulačný materiál Outlast®. Tento materiál dokáže pracovať s telesným teplom a zaistiť tak bábätku v zavinovačke maximálny teplotný komfort. V prípade nadmerného zahriatia odvedie nadbytočné teplo, a v okamihu ochladení teplo uvoľní a použije na zahriatie. Bábätko sa v zavinovačke cítia príjemne a pokojne. Zavinovačka je opatrená skrytým zipsom, ktorý slúži na vybratie rúna a molitanu pred praním. Špecifikácie: rozmery: rozložená zavinovačka má tvar štvorca s veľkosťou 77 cm x 77 cm údržba: pranie v práčke na 40 ° C, možnosť prania tepelnej vložky na 30 ° C odporúčame dodržiavať prác symboly uvedené na etikete materiálové zloženie: 67% bavlna, 29% CV „Outlast®“, 4% elastan
Termoregulacna zavinovacka s kokosovou vložkou
Zavinovačka s pevným chrbtom ANGEL - Outlast® sa bude páčiť predovšetkým tým mamičkám, ktoré uprednostňujú klasický štýl zavinovačiek. Vrchná časť zavinovačky je vyrobená z bavlnenej látky s potlačou, je vyplnená mäkkým polyesterovým rúnom a v zadnej časti je spevnená molitanovou vložkou. Vnútorná strana je vyrobená z mäkkého bavlneného saténu. Zavinovačka sa zaväzuje pomocou stužiek s tunelmi na prednej strane. Pri výrobe tejto zavinovačky bol tiež použitý termoregulačný materiál Outlast®. Tento materiál dokáže pracovať s telesným teplom a zabezpečiť tak maximálny tepelný komfort pre dieťa v zavinovačke. V prípade nadmerného tepla odvedie prebytočné teplo, a keď sa ochladí, uvoľní teplo a použije ho na zahriatie. Dieťa sa v zavinovačke cíti pohodlne a pokojne. Zavinovačka má skrytý zips na odstránenie rúna a peny pred praním. Zadnú časť nechajte pevne utiahnutú, ale zvyšok sa dá vybrať. Po vybratí možno túto izoláciu použiť ako letnú, funkčnú zavinovačku.
Zavinovačky nepoužívané
Predám dve zavinovačky, úplne nové iba jeden krát oprané. 1. Zavinovačka zaväzovacia pevná Outlast® - biela Klasická zavinovačka so šnúrkami Vyrobená zo 100% bavlny a materiálu Outlast® Termoregulačné vlastnosti pre teplotný komfort bábätka Vnútorná strana zavinovačky je z jemného bavlneného saténu Zavinovačka je vyplnená mäkkým polyesterovým rúnom Pôvodná cena 45€ 2. Detská zavinovačka na suchý zips p.c. 12€ Len osobný odber. Cena za obe spolu
Košieľka na krst
Ponúkam ku krstu: ručne maľovaná košieľka na krst (saténová alebo bavlnená) a tiež ručne maľovaná sviečka ku krstu (tenšia alebo širšia). Drevený rámik a iné. Maľba a farebné ladenie sú na želanie.
Perinka do krstu
Predám ručne šitú perinku do krstu nová stala 65 eur dám ju za 30 eur použitá iba 20 minút Len osobný odber Košice
Zavinovačka obojstranná so srnkami - 73x73cm
Zavinovačka slovenskej značky TEORYA. Vyrobená na zákazku. Veľmi kvalitná s krásnym dizajnom srniek. Je to obojstranná zavinovačka (druhá strana béžová). Rozmery: 73x73cm Má štvorcový tvar a samostatnú mašľu na prevezovanie. Látka je z prémiovej 100 bavlny a výplň tvorí tenký vatelín, ktorý je všitý vo vnútri zavinovačky. Perie sa ako celok pri teplote 30 stupňov. Používaná cca. 1 mesiac. Pôvodná cena bola 40 Euro. Žiadne poškodenie. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!!