bazár, predaj, inzercia, predám

Detský matrac (124 x 64 x 10) - český výrobca Postelia

Kategória: Nábytok pre deti

Dĺžka: 124 cm, šírka: 64 cm, výška: 10
cm + výška poťahu.
Poťah: SILVER GUARD® prešitý, zips na poťahu: dve strany do L

Používaný cca rok - bez poškodení

Český výrobok - Postelia (Spí)

Popis:
Matrace do postýlky Easy Plus JUNIOR je dětská matrace ze studené pěny. Skvělá prodyšnost a opora páteře. Konstrukce monoblok, jádro studená pěna, objem pěny 35 kg/m3, tvrdost středně tuhá, výška jádra 10 cm, výška s potahem 11 - 12 cm, nosnost 110 kg.


Prošitý potah, který kombinuje horní látku Silverguard®, která má vysokou elasticitu a podporu pružnosti jádra matrace, potah je prošitý PES rounem o gramáži 250g/m2, které je na spodní straně prošito netkanou textílií. Potah obsahuje prvky iontového stříbra, toto složení podporuje trvalou čerstvost a hygienu, zabraňuje nepříjemným pachům a eliminuje bakterie produkující zápach. Silverguard® působí trvale i po častém používání, praní a čištění. Silverguard® nepoškozuje kožní flóru, splňuje standard Oekotex 100. Potah je vyroben z delších vláken, které mají úpravu proti třepení, takže nehrozí vytváření nechtěných žmolků po kontaktu z prostěradlem. Gramáž látky: 300g/m2 + prošev rouno 250 gr/m2 + netkaná textílie, Složení: 66% PES + 32% Viskóza + 2% PA. Jádru matrace přidá celkově na výšce přibližně 2 cm.
Detský matrac (124 x 64 x 10) - český výrobca Postelia
Podobné inzeráty
Detský penový matrac brave 140x80cm
Predám detský penový matrac atypické rozmery 140x80cm, výška matraca 15cm. Použivaný cca pol roka, ako nový. Cena 40eur plus poštovné. Kvalitný detský matrac Brave 80x140 s profilovanou masážnou penou. Vďaka otvorenej bunkovej štruktúre má dobrú priedušnosť oboch penových vrstiev a pomáha tak predchádzať rozvoju baktérií, roztočov, či iných mikroorganizmov. Matrac BRAVE tak zostáva dlhodobo svieži. Výhodný detský penový matrac 80x140 BRAVE je zložený z dvoch odlišných pien. Kvalitná PUR pena T25 so zvýšenou hustotou dodáva matracu pohodlnú základnú výšku. Tvorí nosnú vrstvu matraca. Vrchnú časť matraca pokrýva zónovo profilovaná pena, ktorá zabezpečuje lepšie prekrvenie pokožky a uvoľnenie svalstva počas spánku. Matrac má antialergický poťah na zips Aloe Vera, ktorý je prateľný v práčke na 30°C. Detský matrac 140x80 BRAVE: ✓ odolný penový matrac za výhodnú cenu ✓ ideálna voľba aj pre občasný spánok na chate, v hosťovskej izbe alebo nenáročných zákazníkov ✓ profilovaná masážna vrstva ✓ 100% antialergický prateľný poťah na zips ✓ vhodné na pružný lamelový rošt Kategória tvrdosti matraca: H3 stredne tvrdý matrac Materiálové zloženie: Masážna profilovaná pena, Poťah, Polyuretánová pena Rozmery: 140 x 80 x 12 cm
Bambino Eco Detsky Matrac 120x60 Kokosovy
Predam matrac, ako novy, po jednom babatku, pouzivany 6 mesiacov BAMBINO ECO matrac zaručí, že sa vášmu drobcovi budú snívať tie najsladšie sny. Matrac do detskej postieľky s výškou 6 cm v prateľnom poťahu. Použité materiály sú atestované a certifikované ako zdravotne nezávadné. Pohodlný matrac do detskej postieľky je v prateľnom poťahu Aloe Vera, ktorý je antibakteriálny, antiroztočový, odzipsovateľný a prateľný do 60°C. Matrac dvojitej tuhosti, obojstranne použiteľný. Jadro matraca tvorí moderná HR pena, ktorá v porovnaní s klasickou PUR penou dokáže rýchlejšie odvetrávať vlhkosť (lepšia hygiena) a dlhodobo udržuje vyššiu pružnosť pre maximálne pohodlie Vášho bábätka. Z jednej strany použitá 1 cm silná vrstva kokosu - pre prevzdušnenie a spevnenie (strana s kokosom je tuhšia). Keďže matrac ponúka na každej strane mierne odlišnú tuhosť, budete mať možnosť vyskúšať, na ktorej strane bude dieťa spávať pokojnejšie. Dieťa nepovie, ale Vy to dokážete odsledovať. Väčšinou je strana bez kokosu vhodnejšia, ale budete mať možnosť vyskúšať oboje.
Detská positeľka - Faktum Colette White 60 × 120 cm
Pôvodná cena postele bola 249€ a na cene je možné sa dohodnúť. Posteľ je bez poškodení, v TOP stave, pri postieľke je aj rošt. Moderná biela detská postieľka s vnútornými rozmermi 120 × 60 cm s čelami v bielej farbe a s ostatnými časťami z masívu. Povrchová úprava "Baby Friendly" zaisťuje, že keď sa dostane povrch postieľky do kontaktu s detskými slinami, nevylučujú sa žiadne škodlivé látky. Rošt postieľky je nastaviteľný do 3 polôh, 287, 437 a 587 mm nad podlahou. Bočnica z masívu je vybavená 3 vyberateľnými tyčkami. Vonkajšie rozmery: 124 × 65 × 95 cm Vnútorné rozmery: 120 × 60 cm Posteľ je v demontovanom stave! Možné kúpiť spolu s postieľkou aj matrac - Detský matrac ALOE VERA 120 x 60 cm - od firmy DREVKO. Pôvodná cena matraca bola 60€ a predávame ho za 45€ a na cene je možné sa dohodnúť. Matrac bol vždy používaný s krytom na matrac, takže je plne zachovalý, bez škvŕn. Výška matraca je 10cm, takže je bez preležanín, obal z matraca je možné oprať.
Detsky matrac
Predam detsky matrac rozmerov 120 x 60 cm. Matrac ma kokosovu vypln a puzdro, ktore sa da vyprat v pracke. Cena 20eur. K matracu ponukam aj chranic na matrac za 7eur. Osobny odber Presov, Kosice
Detský matrac ALOE VERA 120 x 60 cm
Detský matrac ALOE VERA 120 x 60 cm - od firmy DREVKO (už sa nevyrába) Pôvodná cena matraca bola 60€. Na cene je možné sa dohodnúť. Matrac bol vždy používaný s krytom na matrac, takže je plne zachovalý, bez škvŕn. Výška matraca je 10cm, takže je bez preležanín, obal z matraca je možné oprať.
Predám detskú postieľku PALI
Predám detskú postieľku PALI Predám detskú postieľku talianskej značky PALI vo výbornom stave pre náročnú mamičku.Postieľka je z masívneho dreva v bukovom prevedení o rozmere 70x130cm.Má úložný priestor na odkladanie paplónikov,deky a pod.Postieľka je mobilná nakoľko má koliečka ktoré sa dajú zabrzdiť. K postieľke predávam aj prislúchajúci matrac o rozmere 60x120cm od rakúskeho výrobcu značky TRÄUMELAND. Matrac má snímateľný poťah Sleep Safety,ktorý možno prať v práčke na 60"'C a je vhodný aj pre alergikov. Matrac je obojstranný t.j. jedna strana matraca je určená pre novorodenca a strana druhá pre batoľa. Matrac má spevnené hrany čo umožňuje dieťatku bezpečný nášľap.Matrac bol kupovaný v AT a cena nového matraca bola 200 euro.