bazár, predaj, inzercia, predám

Detský písací stol - nastaviteľný

Kategória: Stoly

Predám detský nastaviteľný písací stôl, používaný ale za výbornú cenu. Pôvodná cena 190 eur.

Collorido od značky Halmar je stôl s nastaviteľnou výškou a uhlom pracovnej plochy.
Ideálne riešenie pre najmladších užívateľov.
Ak chcete, aby vaše dieťa pri domácich úlohách správne sedelo, vyberte si správnu stoličku a spoľahlivý stôl.


Stôl Collorido poskytuje veľkú pracovnú plochu pre potrebné predmety a väčšie pracovné projekty.
Pracovná plocha je lakovaná a vyrobená z MDF dosky s rozmermi 100 cm x 66 cm.
Vďaka možnosti nastavenia uhla pracovnej plochy môžete uľahčiť prácu pri realizácii umeleckých, alebo grafických diel.
Stabilný rám je vyrobený z lakovanej ocele.
Pripravili sme pre Vás dve sady farebných plastových prvkov, ktoré môžete vidieť na priložených fotografiách.
V sade dostanete obe verzie: zelená a ružová.


Stôl Collorido Vám bude slúžiť mnoho rokov a to vďaka nastaviteľnej výške pracovnej plochy, ktorú môžete prispôsobiť výške rastúceho dieťaťa.
Stôl rastie spoločne s užívateľom.
Detský písací stol - nastaviteľný
Podobné inzeráty
Rohový písací stôl s policami a úložnými skrinkami-biely
Nový, nevybalený. Modulárny písací stôl skladajúci sa z dvoch samostatných prvkov - celok vytvára rohový písací stôl, ktorý sa bude skvele hodiť do izby pre mládež, ale aj do kancelárie. Písací stôl je veľmi priestranný, poskytuje veľa úložného priestoru a pohodlie pri používaní. Farba: biela Povrchová úprava: mat Kus nábytku pre svojpomocnú montáž Môžete ho použiť ako rohový písací stôl alebo písací stôl a komodu usporiadané v jednej línii. Aj v odtieni dub sonoma - cena 106 Eur
Písací stôl s výklopnou doskou a nastaviteľnou výškou
RÝCHLE JEDNANIE MOŽNÁ DOHODA NA CENE Písací stôl s výklopnou doskou a nastaviteľnou výškou Masívny stôl s 2 zásuvkami je praktický vďaka svojej funkčnosti a hodí sa nielen do pracovne, ale najmä do detskej či študentskej izby Písací stôl rastie s Vašim dieťaťom vďaka funkcii nastaviteľnej výšky. Vrchná doska je vyklápacia a polohovo nastaviteľná. Vyrobené z kvalitného borovicového masívu! Písací stôl s výklopnou doskou a nastaviteľnou výškou Masívny stôl s 2 zásuvkami je praktický vďaka svojej funkčnosti a hodí sa nielen do pracovne, ale najmä do detskej či študentskej izby Písací stôl rastie s Vašim dieťaťom vďaka funkcii nastaviteľnej výšky Vrchná doska je vyklápacia a polohovo nastaviteľná Vyrobené z kvalitného borovicového masívu! Základné farebné prevedenie prírodná borovica Pôvodná cena 272€ OSOBNÝ ODBER TRENČÍN
JAVORINA - DESK | Písací stôl DO120
Predám nepoužívaný písací stôl od značky JAVORINA DESK 120x60x74/84cm v 100% stave farba tmavý sivý(príplatková 10% k cene), DUB plnomasív, čelo zásuvky LAK ANP antracite cena stola v predajni 1044,- (vrátane príplatku farby) Tento stôl je miestom, kde sa inšpirácie akoby mávom premieňajú na realitu. Pôvabné línie a čistý dizajn umožnia vašej fantázii voľne lietať. Písací stôl DESK stôl je vyrobený z masívneho dubu. Charakteristika: stolová doska z masívneho dreva so zaoblenou zadnou hranou olejovaný povrch pre zvýšenú odolnosť vrchnej dosky praktická zásuvka dostupná vo viacerých materiálových prevedeniach (lak /masívne drevo)
Predám písací stôl Henry I. - smrekový masív.
Predám písací stôl Henry I., výrobca "GAZEL" Náklopný písací stôl z masívu, rozmer: 110x70x72 cm Písací stôl z masívu má tri zásuvky a náklopnú časť pracovnej dosky, to je ideálna voľba pre školáka do detskej izby. Stôl je vo veľmi zachovalom stave.
Rozkladací písací stôl Harper Black Wood
Dobrý deň na predaj nový nerozbalený rozkladací písací stôl. Rozmery: 100 x 50x 72(výška) cm - Zaberá menej úložného priestoru: po zložení uľahčuje prepravu a skladovanie, keď sa nepoužíva - Široké použitie pri rôznych príležitostiach: vnútorné a vonkajšie použitie. Tento stôl môžete použiť ako študijný stôl, piknikový stôl, kempingový stôl, jedálenský stôl a podobne - Moderné stručné: Stôl v jednoduchom štýle má jednoduchý a veľkorysý dizajn s vysoko kvalitnou pracovnou plochou v kombinácii s kovovým rámom. Iná farba je vhodná na akúkoľvek dekoráciu.
Detský písací stôl
Predám kvalitný detský písací stôl PROFI 3 od nemeckého výrobcu MAYER, ktorý rastie spolu s dieťaťom. Rozmery písacia doska šírka 116 x hĺbka 66 cm. Výška dosky nastaviteľná 57 - 75 cm – mechanicky pomocou šróbov. Výška postavy cca 113 - 185 cm. Strednú časť dosky je možné nakloniť. Farba kostry strieborná. Dekor stolovej dosky javor/zelená. Výsuvný organizer, šírka 53 x hĺbka 43 x výška 5 cm, 6 priehradok. Písací stôl je vo výbornom stave po jednom dieťati. Cena 290 Eur.