bazár, predaj, inzercia, predám

Diaľkové ovládanie

Kategória: Vysielačky

Prodám dálkové ovládání, případně i s motorkem (lineární pohon) na přidávání plynu nebo pneumatickými válci na brzdu a navíjení navijáku Krpan. Ideální pro LKT s dvoububnovým navijákem, který má elektricky ovládáný hydroelektrické cívky navijáku, ale možno i na další stroje jako UKT, případně i navíjáky Krpan apod.
Ovládání jsem montoval hlavně tedy na LKT ale i na pásový traktor, krpan.
12 až 24 volt (nebo 24-80V AC/DC), dosah přes 100 m, voděodolný jak vysílač, tak přijímač, nové nepoužité.

Schéma zapojení součástí.

Řešil jsem i zapojení na LKT 80 s pomocí pneumatických válců nebo úpravu pákového navijáku Krpan, Igland a další na vzduchové válce s dálkovým ovládáním.

Ovládání, lkt, ukt, zetor, naviják, dálkové ovládání, krpan, igland, válce, uniforest, TUN 40
Diaľkové ovládanie
Podobné inzeráty
Diaľkové ovládanie k navijak
Diaľkové ovládanie k navijaka MSW-WR2 – 12 V – dosah 30 m
Dialkové ovládanie zvonov cez mobil
Diaľkové ovládanie pre zvony cez akýkoľvek mobil. Prezvonením čísla SIM karty v prijímači DO sa zopne relé na vopred nastavenú dobu 1-10 minút. Napájanie prijímača 230V,výstup: 2x relé 10A. Cena 250€
Vysielačka Baofeng UV-82 8w + záruka 2r
Predám úplne nové vysielačky Baofeng UV-82 vo výkonnejšej 8 wattovej verzii. Dvojročná záruka na vysielačky je samozrejmosťou. Výkonnejšie 8 wattové verzie sa niekedy označujú, aj ako UV-82HP (High Power) alebo aj UV-82TP (Triple Power) Taktiež sa predávajú aj pod názvom Specna Arms Shortie-82 Väčšina Slovenských obchodov predáva 5wattové verzie. Oproti iným verziám vysielačiek, ktoré máme tiež v ponuke(pozri ďalšie inzeráty) majú výhodu v tom, že disponujú dvoma PTT (Push-To-Talk) tlačidlami a nie jedným ako väčšina bežných vysielačiek. Rozdiel je v tom, že pokiaľ na iných vysielačkách chcete vysielať na inej ako hlavnej frekvencii, musíte bežnú vysielačku vybrať z puzdra(batohu), odblokovať klávesnicu a zmeniť frekvenciu. Pri týchto máte ovládanie hneď po ruke aj na vysielačke, aj na handsfree(keď si dokúpite). Využijú to najmä Airsoftový velitelia, alebo organizátori ktorý majú pod sebou viacerých hráčov a potrebujú promptne reagovať. Taktiež hráči, ktorý chcú komunikovať na veliteľskej frekvencii a zároveň aj na frekvencii v rámci jednotky. Uplatnenie dual-ptt funkcie tiež nájdu organizátori Rallye alebo Autocross podujatí či stavbyvedúci, ktorý majú na príjme viacero nezávislých skupín. Rozdiel medzi UV-5R a UV-82: Obe vysielačky majú na 99% rovnaký softvér aj hardvér a podobné ovládanie aj špecifikácie. Ani jedna z nich nie je lepšia alebo horšia. Je len na vás či potrebujete a využijete dual-PTT funkciu, alebo vám to bude skôr na obtiaž a uprednostníte kompaktnejšiu vysielačku Najvyšší nameraný výkon bol 10 wattov(pri 8w verzii), ale štandardne sa výkon pohybuje v rozmedzí 7,5 až 8,5 watt pri najviac používaných frekvenciách. Výkon si ale viete znížiť v nastaveniach a tým predĺžiť výdrž batérie Pri vysielačke budete mať pribalený aj odkaz, skadiaľ si budete môcť stiahnuť český návod s podrobným vysvetlením jednotlivých funkcií. Pokiaľ by ste potrebovali k vysielačke aj handsfree sadu do ucha, ceny začínajú piatich eurách za headset. CENA: 36 eur + poštovné BALENIE OBSAHUJE: - JEDNU Vysielačku Baofeng UV-82 s JEDNOU 2800mAh Li-ion batériou - nabíjačku - odnímateľnú anténu - dual-ptt handsfree - návod (viem poslať aj český) - putko na ruku - klip na opasok Cenník pri platbe na dobierku (Vyberte si spôsob doručenia): 4 € - Zásielkovňa / Packeta (napíšte výdajné miesto) 7 € - kuriér na adresu (napíšte vašu adresu) X € - Slovenská Pošta - NEODPORÚČAME ! Balíky odosielame každý pracovný deň (aj do čiech). Doručenie 1-3 pracovné dni. Osobný odber možný aj na predajni v Revúcej Máme aj iné modely vysielačiek ( UV-5R BF-888 UV-9R ) Pozrite moje ďalšie inzeráty. Stačí zadať do vyhľadávania číslo: alebo kliknúť na moje meno POZOR: Pri použití vysielačky je nutné dbať na dodržanie telekomunikačného zákona!
CB President Grant 2 PREMIUM
Stav velmi zachovaly, komplet s krabicou a manualom. FM/AM/USB/LSB. Vdaka modulacii SSB je vhodna aj na (DX) dialkove spojenia. Verzia premium ma kvalitny prijmac, osadeny filtrami MURATA a rozmerny chladic na koncovom stupni.
Domáca monitorovacia kamera
predám monitorovaciu domáci wifi kameru FOCUS 88 HD Wi-Fi bezdrôtové pripojenie Zabezpečené šifrovanie dát Video streamovanie s vysokým rozlíšením (720p) ** Infračervené nočné videnie Mikrofón s vysokou citlivosťou Monitorovanie zvuku, pohybu a teploty s upozornením Obojsmerná komunikácia Vzdialené ovládanie natáčania, nakláňanie a priblíženie Nabíjacie batérie integrované do kamery Ručné nahrávanie videa a snímanie obrazu Pracuje s aplikáciou Hubble App osobný odber bratislava Rača