bazár, predaj, inzercia, predám

Diamantový vykružovák / vrták 35mm

Kategória: Ostatné

Predám nové zabalené diamantové vykružováky na obklad, keramiku, atď...priemer 35mm

cena 1e/kus

Min.odber 20ks

Diamantový vykružovák na bezpríklepové vŕtanie otvorov do keramiky, mramoru, porcelánovej keramiky, porcelánu a tvrdých dlaždíc.

Vykružovák je vyrobený z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele a rezné hrany sú pokryté veľmi jemným a hustým diamantovým povlakom.
Diamantový vykružovák / vrták 35mm
Podobné inzeráty
Rubi diamantovy korunkovy vrtak 40mm s tlakovou nadobou na v
Rubi diamantovy vrtak easy gres 40mm s tlakovou nadobou na vodu Vrtak je urceny na vyrezavanie otvorov do kameniny, granitu, mramoru, skla ci gresu pomocou vrtacky bez priklepu Vyrezavacia hlavica musi byt pri vrtani chladena vodou. Na SMS neodpovedam! Vzhladom na zle skusenosti s dobierkou na dobierku posielam len po predchadzajucej uhrade postovneho.
Profi vykružovák na nerez 35mmm
Predám vykružovák na nerez pre profesionálov.
Vidiovy vrtak, špicaky, bolcne, sťahovak
Predam velmi kvalitne tieto veci, vydiovy vrtak 45, dlžka 600 upinanie 6-hran 14 mm, a špicak l 350/25, a 350/20. Je to kvalitny material, dobre zakaleny aj vrtak je v poriadku. Ja to nepoužijem, ale možno sa to niekomu prida. Za kvalitu ručim. Cena vrtak 40, špicaky po 10 e,sťahovak 10. Pošlem aj poštou. Pozri aj moje ine inzeraty. Viac po telefone, prip mailom.
Diamantový prsteň
Predám zlatý diamantový prsteň. Veľkosť prsteňa 53. Bol kupovaný na valentína, žiaľ nedopadlo to podľa predstáv, tak možno niekomu urobí radosť. Prikladám bloček, krabičku a certifikát. Kupovaný za 215€. Momentálne je na stránke za 199€. Ponúkam za 120€. Zlatý prsteň, zlatý diamantový prsteň, prsteň so šperkom, prsteň so srdiečkom
Zemný vrták + vrtacia hydraulická hlava pre minibáger
Vŕtacia súprava Zemný vrták + vŕtacia hydraulická hlava pre mini báger od 800kg do 1500kg Upínanie na čapy o priemere 2,5cm, rozteč čapov 8cm Obsah sady: zemný vrták o priemere 20cm hydro-motor upínací nadstavec s čapom Osobný odber Prievidza, Trenčín Prípadne kuriér - cena za dopravu je 20€. Balík dostanete do 3 dní.
Zemny vrtak
Predam cisto novy len vrtak 40cm na stroj sany 18 Vrtak bager minibager zemny vrt jcb sany vykopove prace Piste e mail s ponukou hned odpovedam