bazár, predaj, inzercia, predám

Dielňa - servis Veľké Chlievany - okres Bánovce n. B. - EXKL

Kategória: Ostatné

Realitný maklér Jozef Miksa ponúka EXKLUZÍVNE IBA U NÁS na predaj komerčný objekt - dielňu - servis spolu s pozemkom o rozlohe 610 metrov štvorcových v obci Veľké Chlievany v okrese Bánovce nad Bebravou.

Jedná sa o autoservis s dvomi veľkými výsuvnými garážovými bránami, spolu s nasledujúcim príslušenstvom, ktoré je v cene:

- 2x dvojstĺpový hydraulický zdvihák
- 1x nožnicový hydraulický zdvihák
- prezúvačka kolies
- vyvažovačka kolies
- hydraulický lis
- plnička klimatizácií
- vzduchový kompresor
- 3x mobilný vozík s náradím
- zváračka CO2
- umývaci vysokotlakový box
- žirava na motory
- regloskop na nastavovanie svetlometov
- odsávačka na olej
- plnička oleja
- držiak na motory
- držiak (podpera) na prevodovky
- rôzne prípravky na aretáciu a opravu motorov
- ponk so zverákon
- mostový žeriav s elektrickým navijákom
Plus ďalšia výbava ako darling na vodu, bojler,chladnička ,práčka ....atď.

Zastavaná plocha predstavuje 107 metrov štvorcových a stavba sa skladá z haly pre dve autá, kancelárie, technickej miestnosti(rozvody vody). K dispozícii je aj WC, kuchynka, sprcha.
Materiál nehnuteľnosti - kvádra, poval je zateplený. Strecha je v zachovalom stave.
Inžinierske siete: elektrika a vodovod z vlastnej kopanej studne(hĺbka cca 23metrov), k dispozícii je aj pripojenie na internet. Odpadové vody sú zvádzané do vybudovanej žumpy, ktorá je na pozemku.
Pozemok ako aj stavba sú vo výlučnom vlastníctve - bez tiarch. Na pozemku sa nachádza ste väčšia garáž o rozlohe metrov štvorcových s rozmermi metrov na metrov. Nehnuteľnosti sú novému majiteľovi ihneď k dispozícii.

Pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať na t.č. .

Nehnuteľnosť je ihneď k dispozícii.

Kúpna cena je konečná a je SCHVÁLENÁ MAJITEĽOM NEHNUTEĽNOSTI. V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky za zmluvy, poplatky na katastri a overenie podpisov. Kupujúci neplatí našej realitnej kancelárii nič naviac. V prípade záujmu o obhliadku, alebo o ďalšie informácie Vám radi odpoviem na telefónnom čísle .

Máte nehnuteľnosť, ktorú chcete predať, prenajať? Neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom kontaktov na vizitke priloženej nižšie.

Teším sa na stretnutie s Vami

s pozdravom

Ing. Jozef Miksa, RSc.

miksa.jozef@
reality@
miksa@

Dielňa - servis Veľké Chlievany - okres Bánovce n. B. - EXKL
Podobné inzeráty
NA PREDAJ: priemyselný-výrobný areál Myjava
* * * * * A V I L A * * * * * Na predaj priemyselný-výrobný areál v obci Myjava. Areál je rovinatý a nachádza sa v priemyselnej časti mesta s výbornou polohou, priame napojenie z hlavnej komunikácie Myjava - Senica. Prístup do areálu bezproblémový aj pre kamiónovú dopravu, široký priestor pre príjazd, výjazd a parkovanie nákladných aj osobných motorových vozidiel na vlastnom pozemku. Uzavretý a oplotený samostatný areál, spevnené plochy na manipuláciu, nakladanie, …. s možnosťou rozšírenia o výstavbu ďalších priestorov. V areáli sa nachádzajú výrobné priestory s rôznou plochou a svetlou výškou, hala s mostovým žeriavom, sklady, administratívne priestory. PLOCHA: - zastavaná 3753m2 - pozemok 6483m2 VYBAVENIE: - vlastná trafostanica 400 kW, kde sa časť kapacity prenajíma rozvodovým sieťam - všetky inžinierske siete OBJEKTY: - expedičný sklad 265m2 - dielňa 181m2 - povrchová úprava 157,5m2, výška 3,5m - zvarovňa 157,5m2, výška 3,5m - zámočnícka dielňa 200m2, výška  - brusiareň 120m2, výška 3,5m - zámočnícka dielňa 110m2, výška 3,5m - brusiareň 94m2, výška 3,5m - prípravovňa 42m2, výška 3,5m - povrchová úprava 350m2, výška 3,5m - leštiareň 20m2, výška 3,5m - sklad s mostovým žeriavom 300m2, výška 7m - dielňa 180m2, výška 6m - dielňa 278m2, výška 3,5m a 3m - povrchová úprava 97m2, výška 3,5m - sklad 203m2, výška 4,5m - administratíva 280m2 - príručný sklad 60m2 - sklad 40m2 - kotolňa - trafostanica - neutralizačná stanica 65m2, výška 3,5m - vrátnica - vnútorné spevnené plochy VIDEO areálu a pôdorys objektov na vyžiadanie v RK. CENA: na vyžiadanie v RK KONTAKT: Andrej Pakan
BETONOVÁ ŽUMPA 12m3, PIVNICA, BETÓNOVÁ NÁDRŽ NA VODU
12m3 Betónová žumpa a iné rozmery. S DOVOZOM A USADENÍM DO JAMY - dodanie do 3 DNÍ! Ponúkame kvalitné monolitické železobetónové žumpy, vodomerné šachty, železobetónové nádrže na dažďovú vodu, železobetónové žumpy a betónové pivnice - pivnice s kupolou, pivnice so schodmi, s otvorom na dvere. ZLOŽENIE a MONTÁŽ JE GRÁTIS! Vrátane príslušenstva a dokumentácie! Žumpy a nádrže máme s objemom 2m3, 3m3, 4m3, 5m3, 6m3, 7m3, 8m3, 10m3, 12m3, 14m3, 15m3, 18m3,20m3 aj 30m3. jednokomorové aj dvojkomorové, trojkomorové. Všetky výrobky vyrábame z vodotesného betónu kvality B-30 v AUTOMATICKY vibrovaných formách, nedochádza k priesakom. Výrobky majú protokoly, skúšky tesnosti a pevnosti, certifikát ku kolaudácii. CP PLATÍ PRE Prešovský KRAJ(okresy uvedené nižšie) - ROZVOZ REALIZUJEME NA CELOM ÚZEMÍ SLOVENSKA! Okres Prešov, Okres Bardejov, Okres Sabinov, Okres Svidník, Okres Stropkov, Okres Vranou nad Topľou, V cene nie je zahrnutá doprava. Ohľadom ceny dopravy ma prosím kontaktujte.
10m3 BETONOVÁ ŽUMPA, BETÓNOVÁ PIVNICA BETÓNOVÁ NÁDRŽ NA VODU
Betónová žumpa 10m3 a iné rozmery! S DOVOZOM A USADENÍM DO JAMY - dodanie do 3 DNÍ! Ponúkame kvalitné monolitické železobetónové žumpy, vodomerné šachty, železobetónové nádrže na dažďovú vodu, železobetónové žumpy a betónové pivnice - pivnice s kupolou, pivnice so schodmi, s otvorom na dvere. ZLOŽENIE a MONTÁŽ JE GRÁTIS! Vrátane príslušenstva a dokumentácie! Žumpy a nádrže máme s objemom 2m3, 3m3, 4m3, 5m3, 6m3, 7m3, 8m3, 10m3, 12m3, 14m3, 15m3, 20m3 jednokomorové aj dvojkomorové Všetky výrobky vyrábame z vodotesného betónu kvality B-30 v AUTOMATICKY vibrovaných formách, nedochádza k priesakom. Výrobky majú protokoly, skúšky tesnosti a pevnosti, certifikát ku kolaudácii. CP PLATÍ PRE Trnavsky KRAJ - ROZVOZ REALIZUJEME NA CELOM ÚZEMÍ SLOVENSKA! Okres Trnava, Okres Skalica, Okres Senica, Okres Piešťany, Okres Galanta, Okres Dunajská Streda, Hlohovec Cena je uvedená bez dopravy. Ohľadne dopravy sa informujte telefonicky alebo mailom.
BETÓNOVÁ PIVNICA BETÓNOVÁ NÁDRŽ NA VODU, BETONOVÁ ŽUMPA 8m3
Betónová žumpa 8m3! S DOVOZOM A USADENÍM DO JAMY - dodanie do 3 DNÍ! Ponúkame kvalitné monolitické železobetónové žumpy, vodomerné šachty, železobetónové nádrže na dažďovú vodu, železobetónové žumpy a betónové pivnice - pivnice s kupolou, pivnice so schodmi, s otvorom na dvere. ZLOŽENIE a MONTÁŽ JE GRÁTIS! Vrátane príslušenstva a dokumentácie! Žumpy a nádrže máme s objemom 2m3, 3m3, 4m3, 5m3, 6m3, 7m3, 8m3, 10m3, 12m3, 14m3, 15m3, 20m3 jednokomorové aj dvojkomorové Všetky výrobky vyrábame z vodotesného betónu kvality B-30 v AUTOMATICKY vibrovaných formách, nedochádza k priesakom. Výrobky majú protokoly, skúšky tesnosti a pevnosti, certifikát ku kolaudácii. CP PLATÍ PRE Bystrický KRAJ - ROZVOZ REALIZUJEME NA CELOM ÚZEMÍ SLOVENSKA! Okres Banská Bystrica, Okres Banská Štiavnica, Okres Zvolen, Okres Brezno, Okres Krupina, Okres Veľký Krtíš, Detva, Poltár, Revúca, Rimavská Sobota, Lučenec, Žarnovica, Žiar nad Hronom Ohľadom ceny dopravy sa prosím informujte na uvedenom čísle nižšie.
Predám
Predám – vyberte si o čo máte záujem 1- PORCELÁN ZEPTER® – Kompletná porcelánová jedálenská a kávová súprava pre 12 osôb, 68-dielna vyrábaná ručne, je vyrobená z tvrdého pastovitého porcelánu, ktorý je odolný voči poškriabaniu vďaka vysokému obsahu kaolínu a nízkemu podielu kremeňa a živca. Ako jediná z porcelánu Zepter je vhodná na použitie aj v mikrovlnnej rúre (neobsahuje zlato). 2. ZEPTER - Kompletná SÚPRAVA SKLENENÝCH POHÁROV pre 6 osôb, 18-dielna Dokonalosť skla sa stretáva so silou ocele v tejto exkluzívnej a pútavej súprave. Patentovaný mechanizmus pripevňuje 18 pohárov k stopke a základni z nehrdzavejúcej ocele mechanizmom jednoduchého upevnenia „Click“. Jednoduchá údržba. Keď sú poháre rozobraté na dve časti, je ich možné umývať v umývačke riadu, zatiaľ čo stopku z nehrdzavejúcej ocele stačí utrieť handrou. 3. ZEPTER - Kompletná KÁVOVÁ MOKKA SÚPRAVA pre 6 osôb, 21-dielna Súprava je z leštenej ušľachtilej ocele, šálky sú vo vnútri elektrolyticky leštené, aby pri pití nezanechávali vlastnú kovovú chuť v ústach. Jednoduchá údržba, stačí utrieť handrou. 4. ZEPTER - Kompletná ČAJOVÁ SÚPRAVA pre 12 osôb, 36-dielna Duralexové poháre vyrobené zo sodno-vápenatého skla sú mechanicky extrémne odolné, teplovzdorné od -20°C do 130°C, vhodné do mikrovlnky, odolné voči tepelným šokom do 130°C. Pre ľahší úchop sú v držiakoch z ušľachtilej ocele a majú hranaté podšálky. Údržba je jednoduchá, poháre sú vhodné do umývačky riadu, držiaky a podšálky stačí utrieť handrou. 5. 10 zväzkov kníh „Dejiny umenia“ v dobrom stave 6. zväzkov „Domáci lekár od A po Z“ - Poradca pre zdravie s návodmi prvej pomoci. Obsahuje obrázkové karty opisujúce rôzne ochorenia, ale aj telesné sústavy človeka, orgány. Jednotlivé zväzky sú vo formáte karisblok. Súbor je kompletný, v bezchybnom stave, karty nepoškodené. 7. knihy „Tisíc a jedna noc 1., 2. 3. V bezchybnom stave. Knihy nečítané, iba uložené
Retro český porcelán na viac fotkách
predám rôzny český porcelán. Osobný odber alebo pošlem poštou, ktorú hradí kupujúci 1/ 3-dielna kávová suprava Pirken Hammer 9€ za kus 2/ 4-dielna kávová súprava Henriette väčšie šálky 10€/kzs 3/ 2-dielna súprava tanier Moritz Zdekauer 10€/kus 4/ 4-dielna súprava šálok Jacobs Made in czechoslovakia spolu za 10€