bazár, predaj, inzercia, predám

Dievčenské kožené sandále č. 36

Kategória: Obuv

Predám pekné tmavoružové dievčenské kožené sandále o veľkosti 36. Sandále sú vo veľmi dobrom až výbornom stave. Pôvodná cena bola 28 €, moja cena je 10 €.
Dievčenské kožené sandále č. 36
Podobné inzeráty
Predám detské botasky, sandale
- sandále zelené č.32 - 1ks, č.33 - 1ks - sandále šedé č.31 - 1ks, č.32 - 1ks - sandále čierne č.27 - 1ks - sandále ružovo-biele č.30 - 1ks - sandále ružovo-sivé č.33 - 1ks - sandále šedé plné č.33 - 2ks - ružové botasky Lotto č.31 - 1ks - sivé botasky Lotto č.32 - 1ks Cena za kus od 4,- do 6,- eur
Protetika dievčenské kožené sandále Eliza veľ. 19
Štýlové dievčenské sandále so zapínaním na suchý zips od značky Protetika. Sandále majú podošvu podporujúcu prirodzenú valivosť chodidla a sú vyrobené z kvalitnej kože. Sandálky sú používané, vo výbornom stave, akurát predky majú okopané. Deti v nich robili prvé krôčky. Obuv sme mali odobrenú aj neurologičkou, odporúčala v nej chodiť aj po dome, preto sú tieto sandále vhodné aj na použitie po dome ako prezúvky (vhodnejšie ako papučky). Jeden pár má zvnútra označenie S (nakoľko sa jadna z dcér volá Sára) Cenu si navrhnite, najradšej by som ich predala dokopy. PC jedného páru bola 40,90€. Mám k nim aj faktúru (na vyžiadanie prepošlem), kupované v 5/2022.
FRODDO SANDÁLKY FLEXY AVI VIBRAM, Veľ 20.
Predám odskúšané sandále Froddo. Veľkosť 20. Prírodná koža, z ktorej je vyrobený zvršok detských sandálov, sa vyznačuje výnimočne jemnou a na dotyk príjemnou textúrou. Starajte sa o nohy svojho dieťaťa v tých najväčších horúčavách a chráňte ich pred odieraním. Praktický suchý zips Sandále majú praktické suché zipsy, ktoré uľahčujú nastavenie a podporujú chodidlá na mieste. Bavte sa v týchto topánkach! Odolná spodná časť Pohodlné a ľahké dievčenské sandále sú základom dovolenkových výletov. Doprajte svojmu dieťaťu topánky s podrážkou z kvalitného materiálu, ktoré mu zaistia stabilitu a pohodlie. Priedušná vložka Prírodná koža, z ktorej je vyrobená vložka detských sandálov, je mimoriadne mäkká a prispôsobí sa nôžke detí, vďaka čomu chráni pred odreninami a pľuzgiermi v tých najhorúcejších dňoch. Kožené vnútro Starajte sa o nohy svojho dieťaťa najmä v lete, keď sú najviac vystavené odieraniu a pľuzgierom. Vyberte si sandále vystlané prírodnou kožou, ktorá vďaka svojej jemnej textúre poskytne chlapcovi 100% pohodlie.
sandále ZARA, HM nové nenosené
Kožené sandále ZARA veľkosť 21: 12eur (nenosené) Kožené sandále HM veľkosť 18/19: 10eur (nenosené) Plyšové sandále HM veľkosť 20/21: 9eur (nenosené) Lakované topánky Deichman veľkosť 21: 8eur (pár krát nosené)
Dievčenské sandále, veľkosť 34
Predám nové, nenosené detské, dievčenské sandále v hnedej farbe. Sandále sú kožené, vpredu je zapínanie na suchý zips. Veľkosť 34. Značka Baťa. Cena 18€ + poštovné. V prípade záujmu, ma prosím, kontaktujte mailom na: 20marcelka@
Dievčenské kožené sandále č. 26
Predám nenosené dievčenské kožené sandále č. 26. Cena 10,-€ + poštovné. Kontakt tel., resp. sms.