bazár, predaj, inzercia, predám

Digitalizácia všetkych kaziet

Kategória: Videokamery

Každým prehraním videokazety sa jej kvalita znižuje a skôr, alebo neskôr sa stane, že svoje vzácne spomienky stratíte navždy. Preto neváhajte a využite naše profesionálne služby.

Digitalizácia kaziet na DVD, na USB zo všetkých kaziet: VHS,VHS-C, VHS-ET, S-VHS,
Mini DV, Digital8, Hi8, Video8.

Používame kvalitný značkový digitálny prevodník SONY, profesionálny software a značkové zariadenia Sony, Panasonic, JVC

1hodina záznamu = 5€

Záznam na značkový USB3-32GB = 6€ - na USB je možné nahrať viac videí.
Pri počte kaziet nad 20ks sa USB neúčtuje!!!
Je možné nahrať na Vaše USB /doporučuje sa USB3/, či Váš externý HDD.

Z dôvodu zachovania čo najvyššej kvality videa sa na DVD zapisuje maximálne 90 min. videa.
Na požiadanie však nastavíme Vami požadovaný čas.
Kapitoly dvd sú nastavené po 3 minútach,je možné nastavit podla požiadavky zákazníka.

Video nemusí byt len na dvd,možeme Vám ho upravit na USB v MP4,Divx,Xvid apod.

Používame kvalitné značkové DVD média Verbatim a moderné značkové rýchle USB3 Kingston.

Viac info:
Digitalizácia všetkych kaziet
Podobné inzeráty
VHS-C kamera Panasonic a JVC, 10ks kaziet
Predam Panasonic VHS-C filmová kamera NV-G3E v dobrom stave + bateria + nabijacka + kable. Kamera Krci kazety, trebaju nakalibrovat. Kazety VHSC spolu 10 kusov s nahravkami, cena spolu za vsetko je 40€.
Canon MVX 460
Predám digitálnu kameru Canon MVX460 s príslušenstvom, nabíjačka, 3 ks batérie /z toho jedna ešte nerozbalená/, brašňa malá, brašňa veľká s popruhom, diaľkové ovládanie, káble včít.redukcie, návod na použitie, doplnok - širokouhlý objektív. K tomu 15 ks kaziet SONY DVM60PR3 /cena kazety 4,- €/ks/, ešte nerozbalené. Kamera je 100 % stav, málo používaná.
Filmová súťaž vo vašom byte/pozemku bezplatne
Ste majiteľ bytu alebo pozemku a hľadáte platformu na predvedenie svojej kreativity a rozprávačských schopností? Už nehľadajte, pretože práve pre vás máme neuveriteľnú príležitosť! Dovoľte mi predstaviť vám filmovú súťaž, ktorá sa koná vo vašom vlastnom objekte. Od chvíle, keď som narazil na túto jedinečnú ponuku, nemohol som zadržať svoje vzrušenie. Organizátori vytvorili skutočne niečo výnimočné, čo poskytuje filmárom výnimočnú príležitosť preskúmať ich vášeň a podeliť sa o svoju prácu so širším publikom. To zvládne každý, kto prejde okolo stola. Jednou z výnimočných vlastností tejto filmovej súťaže je pohodlie, ktoré ponúka. Namiesto hľadania vhodnej lokality alebo prenájmu drahého vybavenia môžete naplno využiť komfort a známosť vlastnej nehnuteľnosti. To vám umožní sústrediť sa výlučne na zdokonaľovanie vašej kreatívnej vízie a produkciu najlepšieho možného filmu. Organizátori súťaže preukázali skutočné odhodlanie vychovávať talenty tým, že zabezpečili, aby všetci účastníci dostali rovnaké príležitosti zažiariť. Chápu, že filmová tvorba je umelecká forma, ktorá prekračuje hranice, a vítajú príspevky rôznych žánrov, jazykov a štýlov. Či už ste profesionálny filmár alebo vášnivý amatér, táto súťaž ponúka inkluzívne a podporné prostredie pre všetkých. Navyše počas celého procesu boli organizátori mimoriadne nápomocní, priateľskí a trpezliví. Ich povzbudenie a vedenie zaisťujú, že aj keď ste vo svete filmovej tvorby nováčikom, budete cítiť podporu na každom kroku. Rozumejú tomu, že umelecké cesty sa len zriedka nezaobídu bez výziev, a sú tu na to, aby vás pozdvihli a motivovali cez akékoľvek prekážky, ktorým môžete čeliť. Tiež stojí za to zdôrazniť dôslednú pozornosť venovanú detailom, ktorá bola venovaná organizácii tejto súťaže. Proces odoslania je jednoduchý, s jasnými pokynmi, takže nie je priestor na zmätok. Porotu tvoria profesionáli z odvetvia, ktorí majú veľký záujem o talent a nepochybne rozpoznajú potenciál vašej práce. Výhra v súťaži prichádza s radom vzrušujúcich výhod, vrátane príležitosti, aby bol váš film predstavený na prestížnom podujatí. Táto expozícia môže byť nápomocná pri posúvaní vašej kariéry vpred a otváraní dverí novým príležitostiam v tomto odvetví. Na záver, filmová súťaž, ktorá sa koná vo vašom zariadení, je fantastická príležitosť, ktorú si nesmiete nechať ujsť. Vďaka svojej výhodnej polohe, priateľským a ochotným organizátorom a odhodlaniu podporovať kreatívny talent je ideálnou platformou pre filmárov, aby predviedli svoje schopnosti a vášeň. Vyhrňte si rukávy, chyťte fotoaparát a pripravte sa na vzrušujúcu cestu, na ktorej môže vaša umelecká vízia skutočne zažiariť! Pri cene meníme hru. Cena je o 2€ nižšia, ako je cena uvedená vyššie. Chceme, aby bola cena dostupná pre každého, kto prejde okolo stola. Takže je to zadarmo!
Outdoorová Kamera
Predam uplne novú nerozbalenu Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III Pôvodná cena 146,60€, predam 60€. Alebo dohodou. Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III je moderné zariadenie ideálne pre všetkých športových nadšencov, ktorí si spomienky na svoje zážitky chcú uchovať aj inde než len vo svojej pamäti. A v maximálnej kvalite. Kameru s LCD 2.0" LTPS displejom možno využiť aj ako fotoaparát s kvalitou snímok 16 megapixelov. Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III nezaberie prakticky žiadne miesto v batohu či inej batožine a jej nízka hmotnosť neovplyvní ani športový výkon. Vďaka tomu je vhodná pri akomkoľvek športe či outdoorovej aktivite. Možno ju pripevniť takmer na akékoľvek miesto a to pomocou niekoľkých špeciálnych držiakov, prípadne popruhov. Outdoorová kamera inSPORTline ActionCam III vie natáčať v detailnom rozlíšením 4K a má možnosť pripojenia k televízii (monitoru, projektoru) cez HDMI kábel (nie je súčasťou). Z príslušenstva je samozrejmosťou USB kábel (pre prenos dát aj nabíjanie), vodotesné puzdro, lepiace držiaky či držiaky na helmu a bicykel. Vodotesné puzdro dovoľuje natáčať perfektné zábery či fotiť až do hĺbky 30 metrov. Pomocou WiFi pripojenia možno po spárovaní so smartphonom s aplikáciou XDV App získať rad ďalších funkcií, ako je napr. streamovanie práve natáčaného videa. Technický popis: objektív: 170° A+ širokouhlý objektív s vysokým rozlíšením displej: LCD 2.0" LTPS Video: nahrávanie videa: 4K pri 30 fps / 2.7km pri 30 fps / 1920* 1080 pri 60 fps / 1920* 1080 pri 30 fps / 1280* 720 pri 120 fps (maximálne možné rozlíšenie videa záleží aj na rýchlosti použitej pamäťovej karty) formát videa: MP4 formát video kompresie: H.264 režim nahrávania videa: normálne, slučka, Slow Motion (spomalené zábery) spomalené zábery: 1080 pixelov pri 60 fps, 720 pixelov pri 120 fps dĺžka nahraného videa: automatické rozdelenie videa po 18 minútach Fotografie: rozlíšenie fotografií: 16 Mpx / 14 Mpx / 12 Mpx / 10 Mpx / 8 Mpx / 5 Mpx režim zhotovovanie fotografií: normálny, samospúšť, automatický, dráma snímku frekvencia svetla: 50 Hz, 60 Hz Batérie, nabíjanie, pamäť kapacita batérie: 900 mAh spotreba: cca 400 mA pri 4.0 V doba nabíjania: cca 2 hodiny adaptér: 5V / 1A pamäťová karta: Micro SD, SDHC, maximálne 64 GB (nie je súčasťou balenia) Ostatné: WiFi pripojenie možnosť prepojenia s aplikáciou XDV vstupy: microUSB (USB 2.0), microHDMI prevádzková teplota: -10 °C ~ +55 °C skladovacia teplota: -20 °C ~ +70 °C jazyky menu: angličtina, francúzština, nemčina, španielčina, taliančina, portugalčina, ruština, zjednodušená čínština, tradičná čínština, kórejčina, japončina podporované operačné systémy: Windows XP / 7/8 SP3 / Vista a Mac 10.5 a vyšší
Feiyu Tech G5
5x použitý. som prvý majiteľ. prikladám aj blok z alza aj keď už nie je v záruke kompletne balenie vrátane krabice. Stabilizátor Feiyu Tech G5 je pomôckou pre všetkých, ktorí chcú získať ty najlepšie akčné fotografie a videá. Joystick zabezpečuje jednoduché, pohodlné ovládanie pracovných režimov. Odolnosť proti otrasom a plynulý chod sú pre stabilizátor samozrejmosťou. Zariadenie môžete prepojiť so svojím telefónom pomocou aplikácie. Feiyu Tech G5 je úplne odolný proti striekajúcej vode. Funkcie - Rozsah uhla naklopenia: 360° - Rozsah uhla náklonu: 245° - Rozsah uhla otočenia: 360° - Pracovné režimy: Follow, Follow s náklony (hore / dole), Lock (uzamknutie kamery v jednej pozícii) - Reset, režim spánku, režim vertikálneho nahrávania - Čas do plného zapnutia: 2.5s - Výdrž batérie: 8 hod - Odolnosť proti striekajúcej vode - Prípustná hmotnosť kamery: 50 - 120 g - Maximálna výška kamery: 44,7 mm Použitie - Prepojenie s telefónom cez Bluetooth s aplikáciou Feiyu ON) - diaľkové ovládanie, prepínanie režimov, kalibrácia... - Batéria je ľahko vymeniteľná - Joystick s ovládaním pracovných režimov + selfie tlačidlo - Zaisťovacie skrutky - Vymeniteľná protizávažie kuk aj na moje ostatné inzeráty
Predám nové spätné zrkadlo do auta so skrytou videokamerou
Predám nové panoramatické vnútorné spätné zrkadlo do auta so vstavanou širokoúhlou mini videokamerou s displejom, ktorý je integrovaný priamo do skla zrkadla, rovnako ako aj s indikátormi nastavenia a voľby menu. Nasadzuje sa gumenými svorkami na pôvodné spätné zrkadlo a je takto vhodné do všetkých typov áut. LCD TFT obrazovka 2,4" (uhlopriečka 6,1 cm). Nahrávanie vo formáte H.264 MOV. Full HD rozlíšenie 1920 x 1080 pix, detektor pohybu, G-senzor. Komplet s adaptérom na 12V na pripojenie do auta. Image senzor Samsung 4AW, možné vyhotovovanie aj samostatných snímok ako fotoaparát s výstupným formátom JPEG 2048 x 1536 pix, vstavaný mikrofón a mini reproduktor, nahrávanie videa a fotiek na externú mikro-SD kartu až do 64 GB. Návod v angličtine. V pôvodnom balení, vhodné aj ako darček. Vaša poistka pri riešení sporných dopravných situácií a nehôd. Skutočne oceníte až keď to budete potrebovať.